Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Landgraaf Streeperstraat 1a
6371 GK Landgraaf
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Landgraaf

Hypotheekadvies van een ervaren hypotheekadviseur in Landgraaf

Bij Van Bruggen Adviesgroep Landgraaf kun je, naast de aan- en verkoop van woningen , altijd terecht voor al jouw financiële vraagstukken. Onze financieel adviseurs Marc Rosenboom heeft 27 jaar ervaring in het vak en start altijd met jouw verhaal: jouw persoonlijke situatie nu en je wensen en dromen voor later.

Veel gemak: financieel adviseur en makelaar onder één dak

Bij ons kunt je op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van jouw woning regelen. Deze bewezen succesvolle combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak, neemt je werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. En dat niet alleen, je weet zeker dat de aan- en verkoop van jouw woning nét zo goed wordt geregeld als de financiering hiervan.

Kopen van een eerste woning? Ik begeleid jou van A tot Z

Ben jij op zoek naar jouw eerste koophuis? Dan zijn er tal van subsidiaire regelingen die van toepassingen kúnnen zijn. Graag kijk ik samen met jou naar jouw mogelijkheden en geef ik jou inzicht in welke stappen je moet doorlopen. Zo kun jij je richten op de verhuizing en heb jij voldoende inzicht in het hele proces! 

Bekijk onze makelaardijpagina >

Hypotheek oversluiten

Heb jij na een aantal jaar het idee dat het oversluiten van jouw hypotheek dankzij de lage hypotheekrente misschien wel een verstandige keuze is? Wij kijken het graag meteen voor je na.

Pensioen, hoe ga je dit doen?

Je wilt inzicht in jouw pensioen, hoe ga je dat doen? Wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, bestaat jouw inkomen uit verschillende onderdelen. Niet alleen je inkomen is van invloed op de hoogte van je pensioen, maar ook jouw maandlasten spelen een grote rol. Marc geeft jou een vroegtijdig inzicht in hoe je er financieel voor staat, niet alleen nu, maar ook voor wat je in de toekomst (wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt) kunt verwachten. Wij kijken samen of je jouw wensen voor nu en de toekomst kunt vervullen.

Verzekerd van de juiste verzekering

Jouw verzekeringen laten aansluiten bij alle keuzes die je maakt én de situatie waar jij je in bevindt is ontzettend belangrijk. We zijn vaak blij als we alles hebben verzekerd, maar weet dat het heel belangrijk is om juist de verzekeringen met regelmaat na te lopen.

KvK: 65688627AFM: 12044809Documenten