Hypotheek en scheiding

Hypotheek en scheiding

Een echtscheiding is al vervelend genoeg, laat het geen financieel drama worden en zorg dat alles goed is geregeld. Dat hoeft u natuurlijk niet alleen te doen. Onze financieel adviseurs helpen u met het in kaart brengen van uw financiele situatie en kunnen ook in emotionele tijden in bijvoorbeeld het geval van een scheiding passend advies geven. Zij weten ook raad bij een scheiding van tafel en bed.

Scheiden en hypotheek

Gaat u scheiden en heeft u een koophuis, dan bekijken we graag of het mogelijk is dat een van beiden in de woning blijft wonen en de hypotheek op zijn of haar naam kan krijgen. Is dat niet mogelijk, dan brengen we de alternatieven voor u in kaart.

De afspraken die u maakt met uw ex-partner kunt u vastleggen in een convenant. De uitvoerbaarheid laat echter vaak te wensen over en bovendien is het belangrijk om uw scheiding ook fiscaal goed te regelen. Laat u daarom ook financieel bijstaan. Dat voorkomt extra zorgen, nu en in de toekomst. We helpen u graag met een doordacht financieel plan. Dat stelt u in staat zo snel mogelijk weer een zelfstandig bestaan met perspectief op te bouwen.

Kennismakingsgesprek inplannen

Scheidingsexpert

Door onze samenwerking met Scheidingsexpert bieden wij u een unieke totaaloplossing waardoor het in bijna alle gevallen lukt om in overleg met elkaar afspraken te maken, op alle fronten.

Lees meer over onze samenwerking met Scheidingsexpert >Maak nu een afspraak

Aanhef is niet ingevuld.

Naam is niet ingevuld.

Telefoonnummer is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

Email is niet ingevuld.

Opmerking is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.