Geef jij voorkeur aan advies op de vestiging of op afstand? De keuze is aan jou. Lees meer.

Hoorn


Vandaag open tot 17:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Hoorn

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Hoorn

Bij veel grote gebeurtenissen in een mensenleven komen ook belangrijke financiële vragen kijken. Ben jij op zoek naar professioneel, onafhankelijk en betrouwbaar financieel advies dat past bij jouw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden? Dan ben je bij Van Bruggen Adviesgroep Hoorn aan het juiste adres.

Betreed jij als starter de woningmarkt, en ben je daarom op zoek naar passend hypotheekadvies? Of ben je juist de 50 gepasseerd, en worstel je in jouw voorbereiding op de toekomst met prangende vragen waarbij je wel wat financieel advies of financiële planning kunt gebruiken? Blijf je bijvoorbeeld in je huis wonen, of verhuis je toch liever naar een andere (kleinere) woning? En kun je rond je pensioenleeftijd eigenlijk nog wel een (nieuwe) hypotheek afsluiten? Hoe benut je je overwaarde of lijfrente? En hoe bereid je je voor op je pensioen

Bij Van Bruggen Adviesgroep weten we dat het soms niet meevalt om een passend antwoord te vinden op dit soort vragen. Daarom kun je bij ons terecht voor professioneel, betrouwbaar en onafhankelijk advies dat past bij jouw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. Er zijn tientallen Van Bruggen-adviseurs door het hele land. Ook in Hoorn, en de regio West-Friesland. 

Maak direct een afspraak

Maak kennis met jouw adviseur in Hoorn

Elles Doesburg-Prüszner is sinds 1990 werkzaam in de financiële dienstverlening. Zij is sinds 1998 hypotheekadviseur en sinds 2011 ook Erkend Hypotheekadviseur. In de afgelopen dertig jaar ontwikkelde zij zich tot een allround financieel adviseur.

Elles Doesburg-Prüszner, financieel- en hypotheekadviseur Van Bruggen Adviesgroep Hoorn: “Bij alle belangrijke momenten in jouw leven sta ik voor je klaar, want die gaan bijna altijd gepaard met belangrijke financiële kwesties en keuzes. Van een huis kopen tot kinderen krijgen. Van trouwen tot scheiden of overlijden. Van ondernemen tot (potentiële) werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of (vervroegde) pensionering. Het zijn allemaal belangrijke zaken om over na te denken. Samen komen we daar wel uit.”

Financieel advies in jouw vertrouwde omgeving

Woon- of werkzaam in West-Friesland en op zoek naar financieel advies of hypotheekadvies? Iedereen uit Hoorn én omgeving – zoals Blokker, Zwaag, Berkhout, Avenhorn, De Goorn, Ursem, Opdam, Spanbroek, Opmeer, Wognum en Medemblik – is welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Hoorn. Allround financieel adviseur Elles komt graag bij jou thuis langs om kennis te maken. Wil jij dat liever niet? Dan zoeken we samen naar een andere locatie.

Elles: “Bij mij ben jij verzekerd van persoonlijk advies, afgestemd op jouw huidige situatie en verwachtingen voor de toekomst. In duidelijke taal, want ik vind dat hypotheekadvies niet altijd moeilijk of saai hoeft te zijn. Bovendien neem ik graag de tijd voor jou en jouw vragen, wat niet vanzelfsprekend is in deze drukke tijd. Dat zijn mijn ingrediënten voor optimaal advies.”

Klaar voor de toekomst

Van Bruggen Adviesgroep Hoorn kijkt verder dan vandaag. Zeker als jouw vraag hypotheekadvies of financiële planning betreft. Want jij wilt niet alleen nu, maar ook over tien of twintig jaar zorgeloos wonen en leven. Omdat Van Bruggen Adviesgroep samenwerkt met nagenoeg alle geldverstrekkers en verzekeraars en daarnaast ook met diverse lokale en regionale makelaars en notarissen, is er ruime keuze uit aanbieders met specifieke voorwaarden, die aansluiten op jouw unieke situatie.

Maak direct een afspraak

KvK: 72852488AFM: 12015503Documenten