Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Hoorn, uw persoonlijke financieel adviseur in West-Friesland.

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Hoorn, uw persoonlijke financieel adviseur in West-Friesland.

Even voorstellen

Ik ben Elles Doesburg-Prüszner en ik ben sinds 1990 werkzaam in de financiële dienstverlening. Hypotheekadviseur ben ik al sinds 1998. Sinds 2011 ben ik ook Erkend Hypotheekadviseur. De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot een allround Financieel Adviseur en bespreek ik de gevolgen van overlijden, werkloosheid,  arbeidsongeschiktheid en pensioen met u.  Ik ben er voor mensen met vragen over de financiële gevolgen van verhuizen, samenwonen/trouwen, kinderen, scheiden, ondernemen en eerder stoppen met werken. Met andere woorden, bij de grote gebeurtenissen in een mensenleven sta ik voor u klaar

Maak direct een afspraak

Waar kunt u ons vinden?

Ik spreek over ‘ons’, want ik werk samen met een 70-tal financieel adviseurs verspreid over het hele land. Ook kan ik bouwen en vertrouwen op de specialistische kennis van 35 collega’s op de centrale organisatie in Apeldoorn. Ons gesprek zal bij u thuis plaatsvinden, zodat wij in alle rust met elkaar kunnen kennismaken. Wilt u dat liever niet, ook een alternatieve locatie is bespreekbaar. Ik richt mij op consumenten en ondernemers in West Friesland. Onze klanten wonen en werken vooral in Hoorn, Blokker, Zwaag, Berkhout, Avenhorn, De Goorn, Ursem, Opdam, Spanbroek, Opmeer, Wognum en Medemblik. Maar ook als u in Hoogkarspel, Wevershoof, Grootebroek, Bovenkarspel en Enkhuizen woont, kunt u een afspraak met mij maken.

Van Bruggen Adviesgroep Hoorn helpt!

Bij mij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. U staat bij mij centraal en ik neem graag de tijd voor u. Door persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid kan ik u optimaal adviseren. Van Bruggen Adviesgroep werkt samen met nagenoeg alle geldverstrekkers en verzekeraars. Er is dus ruime keuze uit aanbieders met specifieke voorwaarden, die aansluiten op uw unieke situatie

Wie ben ik als adviseur?

Ik neem graag de tijd om mijn klanten te leren kennen, zodat mijn advies geheel op hun situatie is afgestemd. Daarbij kijk ik uiteraard verder dan vandaag waardoor zij, niet alleen nu, maar ook over tien of twintig jaar zorgeloos kunnen blijven wonen. Pas nadat alles overzichtelijk is, formuleer ik een persoonlijk advies en ga ik op zoek naar een hypotheek, die naadloos aansluit bij de wensen en persoonlijke situatie van mijn klanten. Ik vergelijk verschillende geldverstrekkers kritisch qua voorwaarden en tarieven, om zo de beste hypotheek met de laagste maandlasten te selecteren. 

Wilt u profiteren van de lage hypotheekrente?

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zijn er diverse mogelijkheden om gebruik te kunnen maken van een lagere hypotheekrente en dus lagere maandlasten. Uw hypotheek oversluiten, verhuizen of rentemiddeling zijn veel besproken onderwerpen. Ik zet de mogelijkheden graag voor u op een rij.

Uw overwaarde benutten?

Als de waarde van uw woning is gestegen of uw hypotheekschuld is gedaald, dan heeft u overwaarde in uw woning. Door uw hypotheek te verhogen (of te wijzigen) kunt u straks genieten van uw nieuwe keuken of badkamer, uw (klein)kinderen een bedrag schenken of een verre droomreis maken.

Met pensioen en toch een hypotheek?

Komt uw pensioen in zicht of bent u al aan het genieten van uw vrije tijd? Ook dan zijn er nog verschillende mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten. Er is zelfs meer mogelijk dan u denkt.  
Graag bespreek ik in een vrijblijvend gesprek uw persoonlijke wensen.

Scheiden is duur

Als u gaat scheiden komt er een emotionele tijd op u af én u moet vaak veel (praktische) beslissingen nemen. Uw financiële situatie wijzigt op diverse vlakken, de zorg daarover neem ik u graag uit handen. Door onze samenwerking met Scheidingsexpert Nederland zorgen we samen, dat u er niet alleen voor staat op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Klik hier voor meer informatie.

Bent u ondernemer?

Dan maak ik graag kennis met u. Ook een startende ondernemer kan een hypotheek aanvragen. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk dan u denkt. Wilt u meer weten, bel dan direct voor een afspraak. Klik hier voor meer informatie.

Maak direct een afspraak

Op welke momenten kunt u nog meer financieel advies nodig hebben?

Denk bijvoorbeeld aan uw schade- en levensverzekeringen en een inventarisatie van uw pensioen. Heeft u al wel eens stilgestaan bij de kans dat u arbeidsongeschikt kan raken of werkloos?
Uw rentevaste periode loopt af. U wilt verbouwen. U gaat scheiden. Wat nu? Uw financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep Hoorn bespreekt deze momenten in uw leven, bereid u hierop voor en zorgt dat u zorgeloos kunt genieten. Vraag nu geheel vrijblijvend en kosteloos een adviesgesprek aan.

Uw adviseur inHoorn
Elles Doesburg - Prüszner
Financieel adviseur
Hoorn
 
  • Advies aan huis
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

KvK
: 72852488
AFM
: 12015503
Volg Van Bruggen Adviesgroep Hoorn

hoornnhk
De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. Ook Van Bruggen Adviesgroep Hoorn bezorgt deze krant huis-aan-huis. Niet ontvangen? U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, ik stuur u er graag één toe.