Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Afspraak maken?

Het team van Hoorn

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Hoorn

Bij veel grote gebeurtenissen in een mensenleven komen ook belangrijke financiële vragen kijken. Ben jij op zoek naar professioneel, onafhankelijk en betrouwbaar financieel advies dat past bij jouw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden? Dan ben je bij Van Bruggen Adviesgroep Hoorn aan het juiste adres.

Betreed jij als starter de woningmarkt, en ben je daarom op zoek naar passend hypotheekadvies? Of ben je juist de 50 gepasseerd, en worstel je in jouw voorbereiding op de toekomst met prangende vragen waarbij je wel wat financieel advies of financiële planning kunt gebruiken? Blijf je bijvoorbeeld in je huis wonen, of verhuis je toch liever naar een andere (kleinere) woning? En kun je rond je pensioenleeftijd eigenlijk nog wel een (nieuwe) hypotheek afsluiten? Hoe benut je je overwaarde of lijfrente? En hoe bereid je je voor op je pensioen

Bij Van Bruggen Adviesgroep weten we dat het soms niet meevalt om een passend antwoord te vinden op dit soort vragen. Daarom kun je bij ons terecht voor professioneel, betrouwbaar en onafhankelijk advies dat past bij jouw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. Er zijn tientallen Van Bruggen-adviseurs door het hele land. Ook in Hoorn, en de regio West-Friesland. 

Maak direct een afspraak

Klaar voor de toekomst

Van Bruggen Adviesgroep Hoorn kijkt verder dan vandaag. Zeker als jouw vraag hypotheekadvies of financiële planning betreft. Want jij wilt niet alleen nu, maar ook over tien of twintig jaar zorgeloos wonen en leven. Omdat Van Bruggen Adviesgroep samenwerkt met nagenoeg alle geldverstrekkers en verzekeraars en daarnaast ook met diverse lokale en regionale makelaars en notarissen, is er ruime keuze uit aanbieders met specifieke voorwaarden, die aansluiten op jouw unieke situatie.

Maak direct een afspraak

KvK: 77410513AFM: 12047382Documenten