Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Hoogkarspel
Afspraak maken?

Het team van Hoogkarspel

Hypotheekadvies van onze hypotheekadviseur in Hoogkarspel e.o.

Voor financieel advies, bijvoorbeeld op het gebied van hypotheken, verzekeringen en uw pensioen, bent u bij de Van Bruggen Adviesgroep in Hoogkarspel e.o. aan het juiste adres. Dagelijks voorzien onze hypotheekadviseurs tientallen huishoudens van adviezen over de dekking van verzekeringen, het verlagen van de maandlasten, enzovoorts. Op welk financieel vlak kunt u de hulp van een ervaren financieel adviseur goed gebruiken? Wij bieden een transparante en persoonlijke service aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Beslissingen op het gebied van verzekeringen, uw pensioen en hypotheken kunnen een grote invloed hebben op uw financiële situatie in de toekomst, wij wijzen u graag op de potentiële gevolgen hiervan.

De aanvraag van een hypotheek

Bij de aankoop van een nieuwe woning of bijvoorbeeld de uitbreiding van uw huidige woning, zal een hypotheek noodzakelijk zijn voor de financiering van uw plannen. Het aanvragen van een hypotheek heeft echter gevolgen voor uw huidige financiële situatie en uw financiën in de toekomst. Reden genoeg om de potentiële gevolgen van het afsluiten van een hypotheek vooraf goed in kaart te brengen. Onze hypotheekadviseurs kunnen u hierbij helpen met hypotheekadvies op maat. Zo weet u voor het afsluiten van een hypotheek precies waar u op kunt rekenen! Naast advies op het gebied van hypotheken, helpen we u tevens graag bij het optimaliseren van de dekking van uw verzekering of het verlagen van uw maandlasten.

Loop eens binnen voor meer informatie!

Kunt u een financieel advies van onze financieel adviseurs in Hoogkarspel e.o. goed gebruiken? We nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend kennis te maken met de mogelijkheden van onze hypotheekadviseurs. Wij helpen u met uw financiële situatie in het heden en uw financiën in de toekomst! Zo hoeft u zich hier zelf niet langer zorgen over te maken.

KvK: 61305227AFM: 12045008Documenten