Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Het Gooi Gijsbrecht van Amstelstraat 56
1213 CL Hilversum
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 21:30
Dinsdag
09:00 - 21:30
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Het Gooi

Van Bruggen Adviesgroep in Hilversum

Wat je financiële vraag ook is, het is fijn om er niet alleen voor te staan. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Hilversum staan we graag voor je klaar met financieel advies over al jouw vragen. Met ons als financieel specialist aan je zijde weet je zeker dat je de juiste financiële keuzes maakt. Voor nu én later. Of het nu gaat om je hypotheek, je verzekeringen, je pensioen of om een ander financieel vraagstuk – wij zijn er voor al jouw vragen. Altijd met persoonlijke aandacht, grote betrokkenheid en met uitleg in begrijpelijke taal.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Hilversum

In Hilversum vind je ons kantoor aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 56. Al jarenlang helpen we vanuit ons pand én online klanten bij al hun prangende financiële vragen. Dat doen we met deskundig advies en met aandacht voor jouw situatie. Want ieders situatie is anders en vraagt weer om een ander antwoord. Daar bijt ons team – bestaande uit Mark van Ginkel (hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur én aan- en verkoopmakelaar), Enno Zimmerman (hypotheek- en verzekeringsadviseur) en commercieel medewerkers (Monica van Ginkel en Janine de Bot) – zich graag in vast.

We nodigen je met plezier uit om geheel vrijblijvend kennis te komen maken. Samen met jou zoeken we naar een hypotheek die bij jou past, bepalen we jouw opties om je maandlasten te verlagen of vinden we het antwoord op je andere financiële vragen. Met onze gouden combinatie van makelaardij en onafhankelijk financieel advies begeleiden wij je optimaal bij het realiseren van je woonwensen én bij het beantwoorden van jouw vragen. Ons actieve en betrokken team staat 24/7 klaar om jou een stap verder te helpen.

Laten we kennismaken

Voor al je vragen over jouw hypotheek

Het kopen van een huis doe je niet zomaar op een blauwe maandag. Het is een heel traject dat begint bij het berekenen van je maximale hypotheek en eindigt bij het champagnemoment van de sleuteloverdracht. Wij kunnen je bij dit gehele traject begeleiden doordat je op ons kantoor zowel financieel advies als makelaardij vindt. Een combinatie die jou meer succes geeft op de huidige krappe woningmarkt.

Wij kennen de markt (al 20 jaar lang) en weten alles van hypotheken én van huizen in Hilversum. Maar belangrijker dan dat: wij kennen de creatieve oplossingen die jou in staat stellen om wél een hypotheek te krijgen of te besparen op je maandlasten. Wij gaan verder waar anderen opgeven en zoeken graag naar de mogelijkheden die er voor jou zijn. Zodat ook jij hopelijk jouw droomhuis kunt bemachtigen.

Waar kunnen we jou bij helpen?

“Waarbij niet?”, kun je beter vragen. Van Bruggen Adviesgroep in Hilversum biedt namelijk hulp bij vrijwel alle financiële vragen én bij makelaardij. Juist onze allround service met altijd persoonlijke aandacht en flexibiliteit (ook na 17.00 uur) waarderen onze klanten aan ons. Lees hieronder waar we jou zoal bij kunnen helpen.

Advies over je hypotheek

Hypotheken zijn een van onze belangrijkste expertises. Zo kunnen we je volledige begeleiding bieden bij de aankoop van je (volgende) woning en het regelen van de hypotheek daarvoor. Wat betekenen bijvoorbeeld de specifieke hypotheekvoorwaarden? Welke rentevaste periode past bij jou? En waar sluit je een goede hypotheek met lage maandlasten af?

Wij zijn er voor al je hypotheekvragen. Vanaf de berekening van jouw maximale hypotheek via het bieden op een woning en het regelen van de hypotheek tot aan het moment dat jij de sleutel voor je volgende woning in ontvangst mag nemen.

Oversluitgids

Maar er zijn nog meer hypotheekvragen waarbij wij een rol kunnen spelen met ons deskundige hypotheekadvies. Zo kunnen wij je helpen bij:

 • het kopen van je eerste woning;
 • advies over besparen op je maandlasten;
 • je hypotheek oversluiten;
 • een hypotheek voor je volgende woning afsluiten;
 • profiteren van de huidige lage rente door rentemiddeling of oversluiten;
 • het verhogen van je bestaande hypotheek;
 • een tweede hypotheek afsluiten;
 • een zzp-hypotheek regelen;
 • de overwaarde op je woning benutten;
 • het rente-aanbod aan het eind van je rentevaste periode beoordelen;
 • het regelen van de verzekeringen die verstandig zijn bij jouw hypotheek.

Pensioenadvies

Nog een gebeurtenis waarbij financieel advies vaak handig is, is je pensioen. En dan niet op het moment dat je daadwerkelijk met pensioen gaat, maar al een tijdje daarvoor. Het is belangrijk om van tevoren alles goed geregeld te hebben voor na je AOW-leeftijd. Helaas kampen veel Nederlanders na hun pensioen met een pensioengat: hun pensioeninkomen valt lager uit dan gedacht en gehoopt. Gelukkig kun je daar, als je er op tijd bij, zelf dingen goed voor regelen.

Met ons pensioenadvies zijn wij er voor al je pensioenvragen. Zoals:

 • je pensioen aanvullen;
 • de gevolgen van je pensioeninkomen voor je situaties straks bepalen;
 • de aflossing van je hypotheek na je pensioen;
 • een kritische blik op je hypotheek om maandelijks te besparen;
 • een financiële planning maken voor na je AOW-leeftijd.
Schakel ons in voor pensioenadvies

 

Verzekeringsadvies

Dan is er nog een financieel onderwerp waar wij ons dagelijks mee bezighouden: verzekeringen. Veel financiële keuzes brengen ook risico’s met zich mee voor je financiële situatie in de toekomst. Terugval in je inkomen of gedwongen je huis moeten verkopen als je arbeidsongeschikt raakt, is voor veel mensen een nare gedachte. Laten we hopen dat die nooit werkelijkheid wordt. Om daar gerust over te zijn, kun je het beste de grootste risico’s goed afdekken. Dat lukt je met een passende verzekering – het liefst met de juiste voorwaarden en een scherpe premie. Mark en Enno kunnen als verzekeringsadviseurs jou uitstekend helpen om dat alles goed te regelen. 

Andere financiële vragen

Heb je een ander financieel vraagstuk waarbij je deskundig financieel advies kunt gebruiken? Wil je bijvoorbeeld weten hoe jij maandelijks minder geld kwijt bent aan je maandlasten? Wil je een financiële planning maken voor de toekomst? Of sta je op het punt van scheiden en wil je alles rondom de scheiding financieel goed geregeld hebben? Voor zowel grote als kleine vraagstukken kunnen mensen uit de hele omgeving het Gooi bij ons terecht. Op kantoor of via de video – wij staan voor je klaar.

Maak een afspraak

Groot netwerk van experts

Denk niet dat onze expertise stopt bij makelaardij en financieel advies. We werken samen met enkele gespecialiseerde makelaars, notarissen, boekhoudkantoren en advocaten of mediators. Daarnaast kennen we onze weg in de wereld van verbouwen. Zo hebben we goede adressen voor aannemers, schilders en keukenplaatsers die jou kunnen helpen om van je woning jouw gedroomde plek te maken.

Kortom: we hebben veel expertise zelf al in huis om jou te helpen bij je vraagstuk. En waar nodig weten wij er op jouw verzoek de juiste externe specialist bij te betrekken.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Hilversum?

Schakel je voor financieel advies Van Bruggen Adviesgroep in Hilversum in? Dan profiteer je van deze voordelen:

 • Voor hypotheekadvies in Hilversum én makelaardij
 • Erkend financieel adviseurs met 20 jaar ervaring
 • Goed bekend met de huizenmarkt in Hilversum en het Gooi
 • Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
 • Ruime kennis van de markt en mogelijkheden
 • Altijd op zoek naar een creatieve oplossing
 • Onafhankelijk advies (ook online)

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Hilversum krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Laten we vrijblijvend kennismaken

Nu ben je vast nieuwsgierig hoe we jou kunnen helpen bij Van Bruggen Adviesgroep in Hilversum. Stuur ons een bericht, zodat we daar samen over kunnen sparren. Laten we een vrijblijvende kennismaking plannen. Op ons kantoor of via de video – kan allebei.

De eerste afspraak kost je niets en is geheel vrijblijvend. Heel laagdrempelig dus. Maak je afspraak hieronder.

Vind je het fijn om elkaar eerst telefonisch of per e-mail te spreken? Dat kan natuurlijk ook. Bel hiervoor naar 035 – 642 3505 of mail naar hetgooi@vanbruggen.nl.

Plan een kennismaking
KvK: 32089167AFM: 12006733Documenten