Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Gorinchem
Gorinchem
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 20:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Gorinchem

Van Bruggen Adviesgroep in Gorinchem

Van Bruggen Adviesgroep Gorinchem is er voor jou. Wij geven je persoonlijk hypotheekadvies of uitgebreid financieel advies. Altijd aan de hand van jouw wensen en mogelijkheden. Voor nu en later. Daarbij zien we niets over het hoofd. Want naast de hypotheek, zijn bijvoorbeeld ook je verzekeringen en andere maandelijkse lasten een belangrijk onderdeel van je financiële situatie. Ontdek waar jij financieel goed aan doet op belangrijke momenten in je leven. Onze financieel adviseurs staan voor je klaar.

Maak een afspraak

Dé onafhankelijke financieel adviseur in Gorinchem

Zodra je voor een financiële keuze staat, vliegen de opties je al snel om de oren. Sluit je een hypotheek af bij aanbieder A of B? Kies je voor een annuïteitenhypotheek of een lineaire of deels aflossingsvrije hypotheek? Moet je je wel of niet laten verzekeren? En wat staat je te doen voor je pensioen? Je verdiepen in alle mogelijkheden en aandachtspunten is een hele klus. Daarom helpen wij je hier graag bij.

Wij maken het grote aanbod aan opties inzichtelijk voor je. Dat kunnen we voor je doen, omdat wij als financieel adviseur onafhankelijk zijn. We zijn dus niet gebonden aan één bank of verzekeringsmaatschappij. Nee, wij vergelijken een groot aantal geldverstrekkers en verzekeraars om jou persoonlijk advies te kunnen geven.

De zekerheden van Van Bruggen Adviesgroep Gorinchem

Met het onafhankelijk financieel advies van Van Bruggen Adviesgroep Gorinchem ben je zeker van een aantal dingen:

 • Je sluit een hypotheek af met een voordelige rente.
 • Je hebt een hypotheek die bij je past.
 • Je bent verzekerd volgens jouw wensen en betaalt daarvoor niet te veel.
 • Ook je toekomstplannen zijn meegenomen in de financiële oplossing.
 • Uit het grote aanbod is juist een geldverstrekker gekozen die bij jou past.
 • De financiële oplossing sluit aan bij wat jij nodig hebt. Nu én later.

Dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over hoe alles geregeld is. Dat hebben wij voor je gedaan. En ook dat je niet te veel betaalt én jezelf veel tijd, stress en frustraties bespaart voor het regelwerk. Dat pakken wij voor je op.

Afspraak maken

Advies over jouw hypotheek

De hypotheek is vaak de grootste financiële verplichting die je aangaat in je leven. Belangrijk dus dat je hypotheek past bij jouw situatie en dat je er niet te veel voor betaalt. Om jou daarbij te helpen, bieden wij persoonlijk hypotheekadvies. Zowel wanneer je een eerste huis of volgend huis koopt als wanneer je vragen hebt over je lopende hypotheek. 

Win-actie bliekenbon

Ga je een woning kopen? 

Als een huis kopen hoog op jouw prioriteitenlijst staat, dan zijn wij graag jouw hypotheekadviseur. Het begint ermee dat wij je financiële situatie in kaart brengen en zo je maximale hypotheek berekenen. Daardoor weet je precies hoeveel je aan een nieuwe woning te besteden hebt. Ook als je ondernemer bent, kunnen we je hypotheek vaststellen. Een zzp-hypotheek heet dat. En ben je met pensioen of ga je binnen nu en tien jaar stoppen met werken? Dan kom je in aanmerking voor een seniorenhypotheek. Ook je opties daarvoor brengen we graag voor je in kaart.

Ons advies stopt niet zodra jij je hypotheekmogelijkheden helder hebt. Als je eenmaal het huis van je dromen hebt gevonden, begint het belangrijkste gedeelte: de hypotheek regelen. Hiervoor verdiepen wij ons in het grote aanbod aan hypotheken en selecteren we daaruit een product dat juist bij jou en je wensen past. We vragen die hypotheek ook graag voor je aan. Zo kun jij je focussen op leukere dingen. Je toekomstige inrichting alvast bij elkaar zoeken bijvoorbeeld.

Besparen op je hypotheek?

Een blik op je hypotheek werpen kan ook nuttig zijn als je al een hypotheek hebt lopen. Juist dan! Soms is er een mooie besparing te realiseren binnen je maandlasten. Dit kun je bijvoorbeeld voor elkaar krijgen door je hypotheek over te sluiten. Kost je een boeterente, maar kan je soms jarenlang een grote besparing opleveren. 

En is dat geen aantrekkelijke optie? Dan kunnen we meekijken of je wellicht voor zoiets als rentemiddeling of verlaging van je risico-opslag in aanmerking komt.

Meer hypotheekruimte creëren?

Nog een reden om Van Bruggen Adviesgroep Gorinchem naar je hypotheek te laten kijken, is dat je extra hypotheek kunt gebruiken. Je hebt bijvoorbeeld verbouwplannen, wilt een tweede woning kopen of zou graag een buffer creëren voor je pensioen, een auto of andere plannen. 

Dit alles kun je realiseren vanuit je hypotheek. Op voorwaarde dat je overwaarde hebt. Die overwaarde kun je verzilveren door onder andere je hypotheek te verhogen, een tweede hypotheek af te sluiten of een speciaal product aan te vragen zoals een opeethypotheek.

Vraag hypotheekadvies aan

Wat is jouw financiële vraag?

Je hypotheek is zeker niet het enige waarover we je kunnen adviseren bij Van Bruggen Adviesgroep Gorinchem. We helpen onze klanten juist aan een totaaladvies over hun financiën. We stellen de vraag waar jij nog niet aan had gedacht. Of we wijzen je op aandachtspunten die je nog niet kende. 

Zo kunnen we je ook financieel advies geven over elk van deze vraagstukken:
• Welke bespaarkansen zijn er voor jouw maandlasten? 
• In hoeverre sluiten je verzekeringen aan bij je huidige situatie? 
• Kun je wellicht verzekeringen aanpassen of stopzetten? 
• Welke opties zijn er om een verbouwing te financieren?
• Waar moet je op letten als je een schenking wilt doen? 
• Wat zijn je mogelijkheden om je overwaarde te laten uitbetalen? 
• Wat moet je regelen voor je pensioen om eerder te kunnen stoppen met werken? 
• Welke financiële mogelijkheden heb je na je pensioen? 
• Als je in scheiding ligt, wat moet je dan financieel gezien regelen? 

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent.

For our English documents, click here

Omdat er geen medewerkers werkzaam zijn bij Van Bruggen Adviesgroep Gorinchem is Artikel 1:120 lid 2a van de Wft op onze onderneming niet van toepassing.

Ook speciaal advies voor vijftigplussers

Als je in je vijftigerjaren zit, spelen er vaak weer andere dingen dan toen je nog in de luiers en jonge kinderen zat. Je kinderen zijn wellicht het huis uit of staan op het punt om uit te vliegen. Je pensioen nadert. En je woont in een huis met vrij hoge maandlasten dat wellicht aan de grote kant is. Dus de vraag is: waar doe jij goed aan nu je pensioen eraan zit te komen? En wat kun je financieel anders doen om nu meer geld over te houden en zo straks extra pensioen te hebben? 

Daar duiken we bij Van Bruggen Adviesgroep Gorinchem graag samen met jou in. We stellen een plan op maat met je op waarin we bijvoorbeeld staat waar je qua hypotheek goed aan doet, hoe je een pensioenbuffer creëert en welke bespaarmogelijkheden je hebt voor je maandlasten. Natuurlijk helpen we je ook graag concrete stappen te zetten op basis van ons pensioenadvies. Zo kun jij zorgeloos naar je oude dag toewerken. 

Benieuwd hoe we jou bij Van Bruggen Adviesgroep Gorinchem kunnen helpen bij al dit soort vragen? Neem contact op voor je gratis (en vrijblijvende) kennismaking.

Maak een afspraak

De voordelen van Van Bruggen Adviesgroep Gorinchem

Ons advies is nooit algemeen. Altijd toegespitst op jou. We kijken uitgebreid naar wat jij wilt en waar jouw vragen liggen. En we wijzen je op de punten die je zelf nog niet had bedacht. Dat is waarom mensen kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep Gorinchem.

Onze voordelen op een rij:

 • Altijd een financiële oplossing die voordelig is én bij je past
 • Jarenlange ervaring met financieel advies in deze omgeving
 • Advies over hypotheken, pensioen, verzekeringen en meer
 • Uitgebreide begeleiding bij je financiële vraagstuk
 • Onafhankelijk advies (= vergelijking van veel aanbieders)
 • Alle aandacht en tijd voor jouw vragen
 • Gratis kennismaking wanneer het jou uitkomt

Vrijblijvend kennismaken?

Wil jij dankzij de hulp van een financieel adviseur zeker weten dat je goede keuzes maakt over je financiën? En vind je het prettig als iemand met expertise meekijkt naar jouw vraagstuk? Wij helpen je verder.

Neem contact op voor een gratis kennismaking bij Van Bruggen Adviesgroep Gorinchem. Mail naar gorinchem@vanbruggen.nl  of bel naar 0800 – 1600 en plan direct jouw afspraak in. 

Maak een afspraak
KvK: 85985007AFM: 12015503Documenten