Uw pensioenwensen

Uw pensioenwensen

Weet u wat uw inkomen wordt als u met pensioen gaat? Wilt u überhaupt wel fulltime blijven werken tot u die leeftijd heeft bereikt? Iedere persoonlijke situatie is uniek, daarom maken wij graag een financieel plan op maat. Dan kunt u nu lekker leven én in de toekomst uw wensen verwezenlijken.

Uit onderzoek van de pensioenmonitor blijkt dat dat een groot deel van de Nederlandse bevolking voordat de AOW-leeftijd is bereikt, wil stoppen met werken.

Onafhankelijk pensioenadvies

Iedere persoonlijke situatie is uniek. In het pensioen adviesgesprek met de Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseurs in Lent inventariseren wij uw persoonlijke en financiële situatie daarbij bespreken wij uw wensen en uw mogelijkheden.

Hierbij houden de Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseurs rekening met uw pensioenwensen en bieden wij inzicht in verschillende mogelijkheden om pensioen, of additioneel vermogen op te bouwen zodat u met een gerust hart met pensioen kunt. Wellicht wilt u minder gaan werken, eerder stoppen met werken of lekker gaan reizen. Samen met de onafhankelijk financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Lent weet u waar u aan toe bent en wat u kunt doen om uw dromen te verwezenlijken.

Financieel pensioenplan

Begin op tijd met het regelen van uw financieel pensioenplan. Hoe eerder u begint, des te makkelijker het is om uw dromen waar te maken. Er zijn vele verschillende manieren om pensioenvermogen op te bouwen. Ontdek samen met de financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Lent wat voor u werkt en fiscaal aantrekkelijk is. Zo kunt u extra gaan aflossen op uw hypotheek, sparen of aanvullend pensioen opbouwen. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw einddoel en welke middelen daaraan gaan bijdragen.

Wij maken graag samen met u uw financieel plan om voor nu lekker te leven en in de toekomst uw wensen te verwezenlijken.

De eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend.

Maak direct een afspraak

Maak nu een afspraak

Aanhef is niet ingevuld.

Naam is niet ingevuld.

Telefoonnummer is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

Email is niet ingevuld.

Opmerking is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.