Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Den Haag Reinkenstraat 1
2517 CN Den Haag
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Den Haag

Pensioenadvies in Den Haag

De dag die je wist dat zou komen, is over een tijdje hier: je pensioen. Voordat het zover is, moet je nog het nodige regelen. Je wilt zeker weten dat je voldoende inkomen hebt om later van te kunnen rondkomen. Je wilt iets regelen om eerder te kunnen stoppen met werken. Of je hoopt je overwaarde te kunnen opnemen, waardoor je dat bedrag straks kunt gebruiken als extra pensioenruimte. In al die situaties komt één ding goed van pas: pensioenadvies in Den Haag. Laat je daarvoor nu net bij ons aan het goede adres zijn.

Maak een afspraak

Waarom nu al pensioenadvies in Den Haag?

De geraniums op je balkon zijn voorlopig nog nergens te bekennen en je kinderen zijn wellicht pas net het huis uit. Waarom is dit dan toch al hét moment om je in je pensioen te verdiepen? Het antwoord is eenvoudig. Hoe eerder je erbij bent, hoe meer er nog mogelijk is.

Zo wordt het na je 56e een stuk lastiger om nog een hypotheek af te sluiten, kun je tegen die tijd wellicht minder van je overwaarde opnemen en is het ook lastiger om nog veel extra eigen geld te sparen. Dus: hoe eerder je pensioenadvies in Den Haag inschakelt, hoe beter je aanvullend pensioen kunt opbouwen.

Het is ook goed om je te realiseren dat we bij ons pensioenadvies in Den Haag meer doen dan alleen uitzoeken hoeveel pensioen je hebt opgebouwd. Dat maakt ons pensioenadvies in Den Haag nu juist zo waardevol. We verdiepen ons bijvoorbeeld ook in je opties om je pensioen aan te vullen. We kijken naar je hypotheek, onderzoeken je verzekeringen en adviseren je over mogelijke besparingen. Samen komen we tot een pensioenplanning, waarin je precies terugziet wat je nodig hebt om jouw pensioendromen waar te maken en hoe je dat bedrag bij elkaar kunt krijgen.

Ik wil eerder stoppen met werken. Kan dat?

Dat is een vraag die we van veel klanten krijgen. Hoe fijn zou het zijn als je al eerder kunt stoppen met werken en daardoor nog langer van je oude dag en van je tijd met dierbaren kunt genieten? Of je eerder kunt stoppen met werken, valt of staat bij een goed financieel plan. Als je al op tijd begint met een buffer opbouwen, is een paar maanden of soms zelfs een jaar eerder stoppen met werken wellicht een mogelijkheid. Hoe dat voor jou zit? Dat zoeken we graag voor je uit.

Vrijblijvend gesprek plannen

Benut je overwaarde

Veel vijftigplussers hebben een flink deel van hun spaargeld in de stenen zitten. Hun huis is in de loop der jaren enorm in prijs gestegen en dat resulteert in een flinke overwaarde. Nu zou je misschien denken dat dat bedrag niet zomaar in je handen kan komen. Maar niets is minder waar. Je overwaarde verzilveren is mogelijk met een passend hypotheekproduct. Vaak sluiten mensen hiervoor een tweede hypotheek af. Ook kun je kiezen voor een speciaal product voor het verzilveren van je overwaarde. Een opeethypotheek is daar een goed voorbeeld van; een krediethypotheek ook.

Door je hypotheek te verhogen met je overwaarde komt er een mooi bedrag vrij. Dat bedrag kun je inzetten voor je pensioen, maar het is ook goed mogelijk om er je gedroomde verbouwing mee te financieren. Of wat dacht je van een tweede woning om je extra vrije tijd in door te brengen of om te verhuren voor extra rendement?

Overwaarde whitepaper downloaden

Vanuit onze jarenlange ervaring met deskundig hypotheekadvies kunnen we je ook hier goed wegwijs in maken, en laten weten welke opties jij hebt.

Besparen op je hypotheeklasten

Als je straks met pensioen gaat, krijg je niet meer elke maand loon gestort. In plaats daarvan bestaat je inkomen uit je werkgeverspensioen en AOW. Dat terwijl je wel veel vaste lasten blijft betalen, bijvoorbeeld voor je hypotheek. Dat maakt het zinvol om een keer kritisch naar je hypotheek te laten kijken. Kan die wellicht voordeliger? Bijvoorbeeld door je hypotheek over te sluiten of door tussentijds af te lossen? Of door kritisch te kijken naar de verzekeringen die je naast je hypotheek hebt lopen?

Er zijn allerlei opties om te besparen op je vaste lasten. Hoe eerder je daarmee begint, hoe meer je uiteindelijk bij elkaar gespaard zult hebben als je straks met pensioen gaat. Mooi meegenomen, toch?!

Laat ons een keer vrijblijvend voor je checken of en hoeveel jij op je hypotheek kunt besparen. Het kan je zomaar een paar honderd euro per maand schelen.

Gratis hypotheekcheck

Ook voor financieel totaaladvies

Ons advies beperkt zich niet tot pensioenadvies in Den Haag. Op ons kantoor vind je een combinatie van makelaardij en allround financieel advies. Of je nu een vraag hebt over je hypotheek, je overwaarde of je verzekeringen; wij weten er raad mee. Het prettige daaraan voor jou is dat we in ons advies van jou vele mogelijkheden kunnen meenemen. Zo weet je zeker dat de geboden oplossing naadloos op jouw situatie aansluit.

We kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren over:

 • Hoeveel kan ik belastingvrij schenken aan mijn (klein)kinderen en hoe werkt dat?
 • Welke mogelijkheden heb ik om een verbouwing te financieren?
 • Hoe zit het met mijn hypotheek als ik ondernemer ben?
 • Wat komt er allemaal kijken bij de financiële afwikkeling van een scheiding?
 • Wat moet ik als ondernemer regelen voor mijn pensioen?
 • Welke mogelijkheden heb ik om als gepensioneerde een seniorenhypotheek af te sluiten?
 • Hoe vergroot ik mijn kansen om op de huidige woningmarkt een huis te vinden?
 • Hoe verlaag ik mijn maandlasten?
 • Wat zijn mijn opties voor een tweede hypotheek?
 • Waar doe je verstandig aan voor je huidige aflossingsvrije hypotheek: meenemen of oversluiten?

Een woning kopen voor de verhuur?

Het komt steeds vaker voor dat mensen beleggen in vastgoed. Niet vreemd: woningen zijn erg in trek op dit moment, dus een verhuurwoning kan je een mooie huuropbrengst opleveren. Nu zitten er wel wat haken en ogen aan een verhuurwoning kopen, en gaat het anders in zijn werk dan het kopen van je eigen huis. Je mag bijvoorbeeld een lagere maximale hypotheek afsluiten en sluit er een specifieke verhuurhypotheek voor af. Ook moet je rekening houden met een aantal fiscale regelingen.

Begint het je al te duizelen bij het lezen over al die kleine lettertjes? Geen zorgen: wij weten hier raad mee. We kunnen je van A tot Z begeleiden bij de aankoop van jouw verhuurwoning én bij de financiering daarvan. Dat is het voordeel van hypotheekadvies en makelaardij onder één dak.

Persoonlijk pensioenadvies in Den Haag

Wie bij ons komt voor pensioenadvies in Den Haag, zal zich nooit een nummertje voelen. Wij werken niet met secretaresses en steeds weer een ander gezicht voor je neus. Nee, bij ons krijg je één financieel adviseur die altijd voor je klaarstaat. Met diegene heb je altijd persoonlijk contact. Vaak bij ons op kantoor, maar op jouw verzoek kan dat eventueel ook online via videogesprekken, via de telefoon of via WhatsApp. Net wat je prettig vindt. Zo word je persoonlijk en goed geholpen en heb je op al je pensioenvragen snel antwoord.

Kenmerkend voor het pensioenadvies van Van Bruggen Adviesgroep in Den Haag is het volgende:

 • Breed financieel advies over o.a. hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Makelaardij én financieel advies onder één dak
 • Ruime ervaring met de woningmarkt in Den Haag
 • Persoonlijke aandacht en alle tijd voor jou
 • Goed bereikbaar voor tussentijdse vragen
 • 100% onafhankelijk advies
 • Flexibele afspraakmogelijkheden (ook buiten kantoortijden)

Gratis kennismaking voor pensioenadvies?

Ben je benieuwd of je van jouw opgebouwde pensioen kunt rondkomen later? Welke opties je hebt om meer pensioen op te bouwen? En wat verstandig is voor je financiële situatie als je straks stopt met werken? 

Het team van Van Bruggen Adviesgroep in Den Haag staat voor jou klaar. De kennismaking is gratis en vrijblijvend, en geeft je al veel extra info over jouw opties.

Maak direct je afspraak via onderstaande knop of neem rechtstreeks contact met ons op via 070 – 785 56 22 of via denhaag@vanbruggen.nl.

Maak een afspraak