Hulp van onze hypotheekadviseur in Den Helder

Wanneer u van plan bent om een nieuwe woning te kopen, of bijvoorbeeld uw huidige woning uit te breiden, krijgt u met belangrijke beslissingsmomenten te maken. Een van deze beslissingen is de aanvraag van een hypotheek, waar vaak veel meer bij komt kijken dan u vooraf zou verwachten. Onze hypotheekadviseur in Den Helder kan u hierbij helpen! De financieel adviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep hebben een ruime expertise in het geven van hypotheekadvies op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Samen met u kijken we naar de mogelijke gevolgen van de aanvraag van een hypotheek op uw financiële situatie in de toekomst. Een transparante en persoonlijke service staan hierbij voorop!

Hypotheekadvies van een specialist

De hypotheekadviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep zijn gespecialiseerd in het geven van advies over verschillende financiële zaken. Naast bijvoorbeeld het aanvragen van een hypotheek, kunnen we u tevens helpen met het optimaliseren van de dekking van verzekeringen, het regelen van uw pensioen en bijvoorbeeld een scheiding. Zo hoeft u zich zelf niet langer zorgen te maken over uw financiële situatie! Heeft u momenteel al een hypotheek? Wij monitoren dagelijks de hypotheekmarkt om te kijken over het oversluiten van uw huidige hypotheek interessant voor u kan zijn. Zo betaalt u nooit meer teveel voor uw hypotheek!

Een adviseur bij u in de buurt

Wilt u meer weten over de diensten die onze financieel adviseurs in Den Helder aanbieden? Of bent u benieuwd wat de gevolgen van een hypotheekaanvraag voor uw financiële situatie kunnen zijn? Wij kijken graag samen met u naar uw huidige financiële situatie, om in kaart te brengen welke mogelijkheden u heeft. Tevens helpen we u graag met het verlagen van uw maandlasten, zodat u maandelijks wat meer overhoudt.

Het team vanDen Helder
Wico Christiaans
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Wico Christiaans is een zeer ervaren hypotheekadviseur en geeft al meer dan 16 jaar onafhankelijk financieel advies in de regio Alkmaar Heerhugowaard. Sinds 1997 is hij eigenaar van Van Bruggen Adviesgroep Alkmaar.
Het team vanDen Helder
Patty Schotten
Commercieel medewerker
Patty Schotten is sinds 2008 de spil binnen Van Bruggen Adviesgroep Alkmaar. De dossierafhandeling loopt op rolletjes en alle deadlines worden gehaald door de inzet van Patty. Ze kent alle ins & outs van iedere geldverstrekker. Specialiteit: fiscaal geruisloze voortzetting.
Het team vanDen Helder
Edward Davids
Banner-oversluiten