Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Cuijk/Boxmeer Burgemeester Hustinxstraat 16
6512 AD Nijmegen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 20:30
Dinsdag
09:00 - 20:30
Woensdag
09:00 - 20:30
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Cuijk/Boxmeer

Pensioenadvies in Cuijk/Boxmeer

Je bent er nu eigenlijk nog niet zo mee bezig: je pensioen. Als veertiger of vijftiger zit je in de bloei van je leven en ben je nog volop aan het werk. Het moment dat je definitief stopt met werken, lijkt nog ver weg. Toch heb je alle reden om nu al uitgebreid naar je pensioen te kijken. Want weet jij eigenlijk hoe je financiële plaatje er straks uitziet? En welke gevolgen dat heeft voor de wensen die je hebt voor je oude dag? Met mijn pensioenadvies in Cuijk wijs ik je graag de weg in deze complexe materie, zodat jij je oude dag nu alvast financieel goed geregeld hebt.

Maak een afspraak

Voorkom een pensioengat, schakel pensioenadvies in

De belangrijkste reden om pensioenadvies in Cuijk in te schakelen? Dat veel mensen nog steeds onverwachts flink terugvallen in inkomen na hun pensioen. Je pensioeninkomen bedraagt vaak zo’n 70% van je gebruikelijke inkomen, wat betekent dat je plots van een veel kleiner bedrag per maand moet rondkomen. Een pensioengat wordt dat genoemd. En het kan voor sommige mensen best problematisch zijn, zeker als je dezelfde kosten moeten maken en misschien zelfs na een tijdje je hypotheek moet aflossen.

Hoe je die situatie voorkomt en ervoor zorgt dat je er ook later warmpjes bij zit, zonder je druk te moeten maken over je boodschappenbudget of te besparen op vakanties? Door pensioenadvies in Cuijk in te schakelen. Samen met jou kijk ik naar je financiële situatie straks. We brengen in kaart hoeveel je straks aan pensioen uitgekeerd krijgt, welke wensen je hebt voor later en hoe we je pensioen zo kunnen aanvullen dat je daar voldoende geld voor overhoudt.

Ook kijken we naar aanvullende behoeften. Wil je bijvoorbeeld later verhuizen? Je overwaarde verzilveren? Je (klein)kinderen helpen bij de aankoop van hun eerste huis? Of je woning via een verbouwing klaar maken voor later? Met dat alles houden we rekening in een uitgebreide financiële planning.

Al jouw pensioenvragen beantwoord

Met mijn pensioenadvies in Cuijk ga ik veel verder dan alleen helder krijgen hoe je opgebouwde pensioen er op dit moment uitziet. Dat laatste kun je immers zelf vrij eenvoudig inzien via Mijnpensioenoverzicht.nl. Bij mij klop je aan voor een gerichte financiële vraag of voor een uitgebreide financiële planning voor later. Ik heb uitgebreide kennis van pensioen, hypotheken en verzekeringen, en kan in mijn advies daardoor veel zaken meenemen. Zo kijk ik niet alleen naar het pensioen dat je hebt opgebouwd, maar ook naar de mogelijkheden die je overwaarde, hypotheek of verzekeringen bieden om meer geld over te houden.

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Cuijk krijg jij dan ook antwoord op veel van je pensioenvragen. Van complete adviestrajecten tot een enkele vraag – je bent bij mij van harte welkom. Bijvoorbeeld voor een antwoord op elk van deze vragen:

 • Welke financiële consequenties heeft je pensioenopbouw straks?
 • Wat moet je voor je hypotheek regelen als je in je huidige woning wilt blijven wonen?
 • Welke opties heb je om je pensioeninkomen zelf aan te vullen?
 • Hoe kun je je overwaarde uit de stenen halen, bijvoorbeeld als bedrag om te schenken of als aanvulling op je pensioen?
 • Hoe kun je structureel besparen op je hypotheeklasten (bijvoorbeeld via oversluiten)?
 • Kun je besparen op je bestaande verzekeringen?
 • Welke verzekeringen zijn voor jou op dit moment zinvol om te hebben?
 • Wat moet je financieel regelen om eerder te stoppen met werken?
 • Hoe kun je een schenking doen en daarmee anderen helpen bij bijvoorbeeld de financiering van een woning of studie?
 • Welke opties heb je om na je pensioen nog te verhuizen?

Ik begrijp heel goed dat je liever niet zomaar met iemand in je financiële situatie duikt. Daarom maak ik graag vrijblijvend kennis met je. Zo kunnen we samen ontdekken hoe ik jou kan helpen.

Plan een gratis vrijblijvende kennismaking in, waarin we samen aftasten wat jouw vraag is en hoe ik je daarbij kan helpen. Wees welkom op mijn kantoor in Cuijk, vlak bij Boxmeer.

Kennismaking plannen

Echt persoonlijk pensioenadvies in Cuijk

Wat mij onderscheidt van anderen? Dat mijn pensioenadvies in Cuijk volledig onafhankelijk is én dat ik op een persoonlijk betrokken manier pensioenadvies verzorg. Dat merk jij als klant, al vanaf de eerste kennismaking.

Om te beginnen bij het laatste: persoonlijke betrokkenheid. Ik geloof niet zo in digitaal pensioenadvies. Ook niet in grote kantoren waar je drie secretaresses aan de lijn krijgt voordat je antwoord hebt op je vraag. Juist omdat het over je financiën gaat en daarbij ook je persoonlijke situatie aan bod komt, vind ik het belangrijk om alle tijd voor je te nemen. Dat is ook belangrijk omdat elke situatie weer anders is. Een oplossing die voor een ander werkt, hoeft niet voor jou ook gunstig uit te pakken. Samen met jou kijk ik vanuit oprechte interesse in jouw verhaal welke oplossingen voor jou passend en voordelig zijn. 

Daarnaast ben ik geheel onafhankelijk in mijn pensioenadvies aan jou. Dat betekent dat ik een samenwerking heb met tientallen geldverstrekkers, in plaats van dat ik aan één van hen gebonden ben. Voor jou heeft dit als voordeel dat ik altijd een groot aantal geldverstrekkers zal vergelijken. De hypotheken, verzekeringen of andere producten die je geadviseerd krijgt, passen daardoor altijd optimaal bij jou en pakken ook voor je portemonnee gunstig uit.

De zeven voordelen van mijn pensioenadvies op een rij

Je pensioen moet een periode zijn waarin jij volop kunt genieten, zonder zorgen over geld, uitgaven of hypotheken. Daar geloof ik in en daar werk ik graag samen met jou naartoe. Klop je voor pensioenadvies aan bij Van Bruggen Adviesgroep in Cuijk? Dan profiteer je daarbij van zeven voordelen:

 • Deskundig financieel advies over pensioen, hypotheken en verzekeringen
 • Al jarenlang bekend in de regio Boxmeer, Cuijk en Uden
 • Persoonlijke aandacht en goede koffie
 • Duidelijke uitleg en financieel advies op maat
 • Onafhankelijk advies (vergelijking van veel geldverstrekkers)
 • Ook ’s avonds geopend (op maandag, dinsdag en woensdag)

Verder is het eerste kennismakingsgesprek bij mij altijd gratis en vrijblijvend. Zo kunnen we elkaar eerst goed leren kennen voordat we samen de diepte in duiken. Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Maak een eerste afspraak bij mij op kantoor.

Gratis kennismaken

Welke opties heb jij voor een extra buffer?

Sparen is niet de enige optie die je hebt om je pensioen aan te vullen. Als jouw opgebouwde pensioen nog niet voldoende is voor de wensen die je hebt voor later, heb je gelukkig vaak nog wel andere opties. Samen onderzoeken we welke daarvan voor jou passend en haalbaar zijn.

Een paar mogelijkheden om extra pensioen te creëren zijn:

 • Je overwaarde verzilveren. Woon je al een tijdje waar je nu woont? Dan is de kans groot dat je overwaarde op je huis Dat bedrag zit niet vast in de stenen; misschien kun je een tweede hypotheek nemen om je overwaarde te verzilveren. Dat biedt bijvoorbeeld extra ruimte voor een verbouwing.
 • Besparen op je hypotheek. Misschien betaal je meer voor je hypotheek dan nodig is. Door je hypotheek over te sluiten, kun je soms een flink bedrag besparen aan hypotheekrente. Juist nu de rentepercentages zo laag liggen. Ik onderzoek graag als ervaren hypotheekadviseur met je welke besparing je hypotheek oversluiten jou mogelijk oplevert.
 • Een alternatief voor oversluiten is rentemiddeling. Dit betekent dat je met je hypotheekaanbieder nieuwe afspraken maakt over het rentepercentage dat je betaalt. Je gaat tussen de actuele (lage) rente en je huidige (hogere) tarief in zitten. Ook dat kan een mooi voordeel opleveren én het bespaart je een bedrag aan boeterente.
 • Besparen op verzekeringen. Heb je nog verzekeringen lopen die eigenlijk niet meer heel hard nodig zijn? Of heb je per ongeluk een dubbele dekking? Laten we samen jouw verzekeringen onder de loep nemen om te kijken of daar een besparing mogelijk is.
 • Tussentijds aflossen op je hypotheek. Vooral bij een aflossingsvrije hypotheek kan dit fijne mogelijkheden bieden. Door af te lossen, voorkom je dat je straks in één keer een flink bedrag moet betalen dat je misschien niet zomaar op de plank hebt liggen. Ook verlaag je daarmee je vaste lasten voor later. Zo houd je straks meer over om leuke dingen mee te doen.

Een schenking doen aan je (klein)kinderen?

Heb je juist een mooi bedrag aan spaargeld over, bijvoorbeeld door de flinke overwaarde die je op je woning rust? Dan biedt dat soms kansen om je (klein)kinderen een handje te helpen met een schenking. Tot een bepaald bedrag is je schenking vrijgesteld van belasting. Zo kun je je kleinkind bijvoorbeeld helpen bij het betalen voor een studie, het kopen van een eerste woning of als financieel steuntje in de rug als je (klein)kind in scheiding ligt.

Wat daar precies de regels voor zijn? En hoe je dit op papier goed kunt regelen? Daarin sta ik je graag bij. Waar nodig betrek ik er ook met alle plezier een notaris bij om jou zo goed mogelijk te helpen.

Wees welkom voor een kop koffie

Heb je een vraag over je pensioen, hypotheek of verzekeringen? Ik nodig je van harte uit om geheel vrijblijvend langs te komen voor een kennismakingsgesprek, onder het genot van een goede kop koffie.

Samen kijken we welke financiële zaken geregeld moeten worden om jouw wensen voor later haalbaar te maken.

Plan een vrijblijvende kennismaking

Liever eerst contact via e-mail of telefoon? Ik ben ook goed bereikbaar via 024 – 3817 191 of via nijmegen@vanbruggen.nl.