Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Bergen op Zoom Antwerpsestraat 18
4611 AH Bergen op Zoom
Opent maandag om 08:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Bergen op Zoom

Van Bruggen Adviesgroep in Bergen op Zoom

Bij Van Bruggen Adviesgroep Bergen op Zoom helpen onze financieel adviseurs je graag. Of je nu advies wilt over je pensioen, financiële vragen hebt rondom je scheiding of een hypotheek wilt afsluiten of oversluiten, wij kijken naar jouw situatie en zoeken naar de financiële producten die bij jou passen. Zo weet je zeker dat jouw financiële situatie op orde is. Kom langs voor een verhelderend gesprek aan de Antwerpsestraat 18 in Bergen op Zoom. Ook een online adviestraject is mogelijk.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Bergen op Zoom

Zoek je advies over verzekeringen, pensioen of scheiden? Of wil je een hypotheek afsluiten of oversluiten? Met hypotheek- en verzekeringsadviseur Maurice Meesters en financieel adviseur Yvonne van Gils in huis blijven jouw financiële vragen bij ons niet onbeantwoord. We kijken naar jouw persoonlijke situatie en geven je duidelijk en transparant advies, zodat je precies weet waar je aan toe bent. En zodat je de juiste keuzes kunt maken voor later.

Wij staan voor deskundig financieel advies met een persoonlijk tintje. Jouw situatie is altijd uniek, dus vinden we het belangrijk jou en je wensen zo goed mogelijk te leren kennen. Dat helpt om jou ook optimaal advies te kunnen geven, zodat je de juiste keuzes maakt. Niet alleen met oog voor je situatie op dit moment, maar ook voor je situatie over 5, 10 of 20 jaar. Zelfs je pensioen nemen we in ons advies aan jou mee. Of je nu gaat voor een onbezorgde oude dag of je eerste hypotheek goed geregeld wilt hebben – wij zijn er voor financieel advies voor jou. Bij ons op kantoor in Bergen op Zoom of online of over de telefoon – die keuze is aan jou.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Bergen op Zoom?

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Bergen op Zoom profiteer je niet alleen van een enthousiast team met veel ervaring, passie en kennis. Je profiteert ook van deze voordelen:

  • Volledig onafhankelijk en deskundig financieel advies
  • Advies over hypotheken, pensioen, verzekeringen en scheiden
  • Deskundig advies met een persoonlijk tintje
  • Samenwerking met erkend NVM-makelaar
  • Ook ruime ervaring in financieel advies aan ondernemers
  • Uitgebreide kennis van de omgeving (inclusief België)
  • Vlotte service en heldere afspraken

Wonen in Nederland, werken in België? Wij zijn ervaren!

Het komt in deze grensregio regelmatig voor dat iemand in Nederland woont, maar een baan heeft in België. Dat heeft de nodige fiscale gevolgen, omdat er in zo’n situatie andere regels gelden vanuit de Belastingdienst. Aangezien wij dagelijks klanten tegenkomen bij wie sprake is van grensoverschrijdend wonen en werken, weten wij hier uitstekend raad mee. We kunnen je dus goed adviseren over de aandachtspunten. Bijvoorbeeld:

  • Sommige hypotheekaanbieders gaan anders om met klanten die niet in Nederland werken, maar wel hier wonen. Gelukkig ben je bij ons niet aan één aanbieder gebonden en zullen we altijd een groot aantal geldverstrekkers vergelijken en daarbij ook kritisch naar de voorwaarden kijken.
  • Belangrijk is dat je je belastingaangifte in Nederland doet, ook als je in België inkomen verdient. Anders verlies je fiscale voordelen als de hypotheekrenteaftrek. Wij informeren je hier graag over.

De ene situatie is de andere niet, dus wij kijken graag naar jouw persoonlijke situatie als onafhankelijk adviseur met grensoverschrijdend wonen als een van onze specialismen.

Ben je benieuwd naar jouw hypotheekmogelijkheden? Wil je financieel advies over je belastingzaken? Of heb je een andere financiële vraag? Laten we kennismaken om ons te verdiepen in jouw opties.

Laten we kennismaken

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Alle medewerkers in loondienst bij Van Bruggen Adviesgroep  Bergen op Zoom krijgen een vast salaris. Er zijn geen medewerkers in loondienst die meer dan 1 miljoen euro per jaar verdienen en er wordt niet gewerkt met een variabele beloning.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn. De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt zowel de hoogte van het vaste als het variabele inkomen van onze medewerkers.

Waarover adviseren we je bij Van Bruggen Adviesgroep in Bergen op Zoom?

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Bergen op Zoom zit je met al je financiële vragen goed. Onze expertises reiken van hypotheek afsluiten tot overwaarde verzilveren, en van de financiële afwikkeling van een scheiding tot een goed geregeld pensioen.

Hypotheekadvies

De krapte op de woningmarkt heeft serieuze vormen aangenomen. Ook Brabanders in de regio West-Brabant merken dat een woning bemachtigen niet eenvoudig is. Daarom staan wij naast je als financieel expert en brengen we uitgebreid je financiële mogelijkheden in kaart. Wellicht kun je meer lenen dan je denkt, bijvoorbeeld dankzij de overwaarde op je huidige huis. Wij denken hierin graag mee. Of je nu gaat voor een prachtige woning in een nieuwbouwwijk in Bergen op Zoom of juist een authentiek oud pand op het oog hebt, wij zijn jouw hypotheekadviseur met kennis van hypotheken én van de regio.

Ook voor andere hypotheekvragen zijn wij er, bijvoorbeeld voor mensen die op hun bestaande hypotheek willen besparen of voor ondernemers met een hypotheekkwestie. De hypotheekvragen die wij beantwoorden zijn heel breed. Zo kunnen we je hypotheekadvies geven over de volgende thema’s:

Hypotheekadvies aanvragen

 

Verzekeringsadvies

Belangrijke financiële keuzes brengen ook financiële risico’s met zich mee. Als je bijvoorbeeld een hypotheek hebt lopen, is er altijd het risico dat je door een gebeurtenis in de problemen komt met de betaling van je maandlasten. Een plotselinge gebeurtenis als het overlijden van je partner of een ongeval waardoor je arbeidsongeschikt raakt, kan grote consequenties hebben.

Voorkom dat zo’n situatie financiële risico’s met zich meebrengt door de juiste verzekeringen af te sluiten. Wij kunnen je uitgebreid adviseren over onder meer schadeverzekeringen en levensverzekeringen. Zo kun je naar jouw wens risico’s afdekken tegen een gunstige premie en goede voorwaarden.

Pensioenadvies

Voor klanten uit Bergen op Zoom, Roosendaal en omgeving die over niet al te lange tijd met pensioen gaan, stellen wij een financiële planning op. Dit is een financieel plan waarin precies staat wat je de komende jaren kunt doen om het vanaf je AOW-leeftijd financieel goed voor elkaar te hebben. Hierin kijken we bijvoorbeeld naar de aflossing van je hypotheek, je maandlasten (kunnen die mogelijk omlaag?), eventuele lopende leningen en verzekeringen of de opbouw van spaargeld.

We kijken voor ons pensioenadvies bijvoorbeeld naar wat je tot nu toe aan pensioen hebt opgebouwd en welke consequenties dat heeft voor je financiële situatie straks. Aan de hand daarvan maken we een plan waarmee jij je oude dag onbezorgd tegemoet gaat en straks voldoende financiële middelen hebt om je pensioenplannen werkelijkheid te laten worden.

Schakel ons in voor pensioenadvies

 

Financieel advies rondom scheiden

Een echtscheiding is al vervelend genoeg. Laat het niet uitlopen op een financieel drama en zorg ervoor dat alles goed is geregeld. Bij Van Bruggen Adviesgroep Bergen op Zoom brengen we jouw financiële situatie in kaart en geven wij advies bij een scheiding. Bijvoorbeeld over jullie gezamenlijke woning, de overwaarde, de belastingregels en jullie verzekeringen. Dit altijd op een deskundige en persoonlijke manier, waarbij we oog hebben voor jouw wensen.

Plan je eerste afspraak in

Kom je langs bij ons op kantoor voor een oriënterend gesprek? Of vind je het prettig om vanuit huis deskundig advies te krijgen, via de telefoon of via videobellen? Op al die drie manieren staan Maurice en Yvonne voor je klaar met hun allround financieel advies. Elke dag van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Bel naar 0164 – 444 300 of mail naar bergenopzoom@vanbruggen.nl om een eerste afspraak te maken. Of – nog eenvoudiger – klik direct op de knop hieronder. Zien we je snel?

De eerste afspraak kost je niets en is altijd 100% vrijblijvend.

Plan een kennismaking
KvK: 81090315AFM: 12047762Documenten