Geef jij voorkeur aan advies op de vestiging of op afstand? De keuze is aan jou. Lees meer.

Bergen op Zoom

Westersingel 4
4611 HV Bergen op Zoom
Opent maandag om 08:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Bergen op Zoom

Financieel advies bij Van Bruggen Adviesgroep Bergen op Zoom

Bij Van Bruggen Adviesgroep Bergen op Zoom helpen onze financieel adviseurs je graag. Of je nu advies wilt over jouw pensioen, bij een scheiding óf dat je een hypotheek wilt afsluiten of oversluiten... wij kijken naar jouw situatie en zoeken hierbij naar de financiële producten die het beste bij jou passen. Wij zorgen ervoor dat jij je niet druk hoeft te maken om jouw financiële situatie. Kom langs voor een verhelderend gesprek aan de Westersingel 4 in Bergen op Zoom.

Onafhankelijk hypotheekadvies: keuze uit meer dan 40 geldverstrekkers

In iedere levensfase is er een financieel element dat bewust of onbewust meespeelt. Denk aan wat er gebeurt als je gaat samenwonen of trouwen, het krijgen van kinderen of kinderen die het huis uit gaan en je ineens in een heel groot huis ‘achterblijft’.

Want stel dat je kunt besparen; dan wil je daar natuurlijk op tijd bij zijn! Het advies wat je van ons mag verwachten is altijd onafhankelijk, wij zijn niet gebonden aan één specifieke geldverstrekker of verzekeraar maar werken wel met bijna alle geldverstrekkers samen. Zo kennen wij de hypotheekrente en kunnen we samen gemakkelijk uw hypotheek berekenen. Uw situatie en uw wensen staan altijd centraal en zullen altijd bepalend zijn voor de route die wij samen bewandelen.

Huis kopen of hypotheek oversluiten?

Bij de zoektocht naar jouw eerste koophuis maken we graag kennis. Maar ook wanneer je het idee hebt dat oversluiten een goede optie is, staan wij graag voor je klaar. Lees meer >

Pensioen, hoe zit dat? 

Iedereen wil een onbezorgde oude dag. Inzicht hebben in jouw financiële situatie helpt jou bij het maken van keuzes voor jouw pensioenperiode. Van Bruggen Adviesgroep Bergen op Zoom kijkt graag samen met jou naar jouw persoonlijke situatie en helpt je bij het realiseren van jouw wensen voor nu en de toekomst. Lees meer>

Financieel advies bij een scheiding

Een echtscheiding is al vervelend genoeg, laat het geen financieel drama worden en zorg dat alles goed is geregeld. Bij Van Bruggen Adviesgroep Bergen op Zoom brengen wij jouw financiële situatie in kaart en geven wij advies bij een scheiding.

Ondernemers

Een hypotheek afsluiten als zelfstandig ondernemer is niet altijd makkelijk. Je hebt geen vast inkomen, geen loonstrook en je bent afhankelijk van de winst uit jouw onderneming. Hierdoor kan de winst nogal eens schommelen en dat zien geldverstrekkers als een verhoogd risico.

Maar… het is zéker niet onmogelijk om een hypotheek af te sluiten. Er is hier alleen een maatwerkoplossing voor nodig. Van Bruggen Adviesgroep Bergen op Zoom levert dit voor ondernemers, we kijken samen naar jouw persoonlijke situatie.

Wonen in Nederland, werken in België… wij helpen u graag!

Wonen in het ene land, werken in het buurland… Bergen op Zoom ligt dicht tegen de grens van Vlaanderen, hier komt deze situatie dan ook vaak voor. Wanneer je als Belg in Nederland gaat wonen is het belangrijk om veel informatie in te winnen; je emigreert ten slotte naar een andere land. Maar je kunt natuurlijk ook als Nederlander in de Belgische grensstreek werken. Dan gelden voor jou dezelfde regels. Lees meer >

Maak direct een afspraak

Samenwerking tussen twee specialisten

Van Bruggen Adviesgroep Bergen op Zoom werkt nauw samen met Vanopstal Grosfeld makelaars.

Van Opstal Grosfeld Makelaars zijn  NVM-makelaars waar u voor alle vastgoedzaken in het West- Brabantse terecht kunt.
Wij doen méér want naast woningen aankopen en verkopen verzorgen wij ook bedrijfshuisvesting, taxaties (NWWI), advies, huur en verhuur.

Wij zijn actief lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), ook op het bestuurlijk vlak als afdelingsvoorzitter voor West-Brabant.
Op deze manier beschikken wij over de meest recente  informatie met betrekking tot de vastgoedmarkt.

kijk voor meer informatie op www.vanopstalgrosfeld.nl

KvK: 65411846AFM: 12044320Documenten