Hypotheekadvies op maat van onze hypotheekadviseur in Assen

Hypotheekadvies op maat van onze hypotheekadviseur in Assen

Zaken als het aanvragen van een hypotheek, het regelen van uw verzekeringen en pensioen, etc. zijn voor veel mensen niet eenvoudig. Wat komt er bij een hypotheekaanvraag kijken? Wat hebben dergelijke beslissingen voor invloed op mijn financiële situatie in de toekomst? Enzovoorts. Een van onze hypotheekadviseurs in Assen kan u helpen in deze situaties! Wij geven u met onze jarenlange expertise graag hypotheekadvies op maat, zodat u voor een belangrijke beslissing precies weet waar u aan begint. Een transparante en persoonlijke service staan hierbij voorop, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen afwegen. Kortom, de adviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep staan nu voor u klaar, maar helpen u tevens graag in de toekomst!

Financieel advies van een specialist

Er zijn tal van situaties te bedenken, waarbij de hulp van onze hypotheekadviseur wenselijk kan zijn. Naast de aanvraag van een hypotheek voor een nieuwe woning, kan dit bijvoorbeeld ook raadzaam zijn bij de aanvraag van consumptief krediet, het afsluiten van verzekeringen, etc. Naast het advies wat we u kunnen bieden, helpen we u ook graag met het monitoren van de hypotheekmarkt. Soms kan het oversluiten van uw hypotheek bijvoorbeeld financieel aantrekkelijk zijn. Wij waarschuwen u hiervoor, zodat u nooit teveel betaalt!

Verhuurhypotheek

Het kopen van een woning om deze in te zetten voor verhuur is een slimme zet om uw vermogen uit te bouwen. Zeker omdat het goede perspectieven biedt. Naast het uitbouwen van vermogen, ontvangt u maandelijks extra inkomsten. Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn om een verhuurhypotheek te realiseren? Klik dan op onderstaande button voor een afspraak.

Waarmee mogen we u helpen?

De financieel adviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep helpen u graag met een passend advies op maat in Assen of omgeving. Ook elders in Nederland voorzien wij dagelijks tientallen huishoudens van advies over het verlagen van de maandlasten, het optimaliseren van de dekking van verzekeringen en de aanvraag van een hypotheek. Door bijvoorbeeld uw maandlasten te verlagen, kunt u maandelijks wat geld overhouden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek!

Het team vanAssen
Rolf Selles
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur

Het team vanAssen
Mathijs Eelsing
Commercieel medewerker
Het team vanAssen
Marion Brouwer
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanAssen
Robin Mink
Hypotheekadviseur
Het team vanAssen
Carla Ziengs
Schadeadviseur
Vraag de bespaardeal aan
Assen
Vaart Zuidzijde 1d9401 GE Assen
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 04080161
AFM
: 12010896
Volg Van Bruggen Adviesgroep Assen


De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. Ook Van Bruggen Adviesgroep Assen bezorgt deze krant huis-aan-huis. Niet ontvangen? U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.