Hypotheekadvies in Assen

Hypotheekadvies in Assen

Samenwerking Van Bruggen Adviesgroep en Hemmen Advies

Vanaf 1 april zijn Van Bruggen Adviesgroep en Hemmen Advies een samenwerking aangegaan, in Assen aan de Collardslaan 20. Hiermee bundelen zij hun krachten en zetten ze hun kennis samen in om u nog beter te voorzien van financieel advies.

Team Assen  

Herry Hemmen, Denijal Dzemidzic, Rense van der Heide en Marion Brouwer vormen samen het team. Zij zijn allemaal geen onbekende gezichten in Assen. Herry en Denijal zijn al werken jarenlang op het advieskantoor van Hemmen Advies. Marion en Rense hebben in Assen een advieskantoor onder de vlag van Van Bruggen Adviesgroep. Samen vormen zij het nieuwe team in Assen en geven zij u graag passend financieel advies.

Financieel advies van een specialist

Er zijn tal van situaties te bedenken, waarbij de hulp van onze hypotheekadviseur wenselijk kan zijn. Naast de aanvraag van een hypotheek voor een nieuwe woning, kan dit bijvoorbeeld ook raadzaam zijn bij de aanvraag van consumptief krediet, het afsluiten van verzekeringen, etc. Naast het advies wat we u kunnen bieden, helpen we u ook graag met het monitoren van de hypotheekmarkt. Soms kan het oversluiten van uw hypotheek bijvoorbeeld financieel aantrekkelijk zijn. Wij waarschuwen u hiervoor, zodat u nooit teveel betaalt!

Verhuurhypotheek

Het kopen van een woning om deze in te zetten voor verhuur is een slimme zet om uw vermogen uit te bouwen. Zeker omdat het goede perspectieven biedt. Naast het uitbouwen van vermogen, ontvangt u maandelijks extra inkomsten. Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn om een verhuurhypotheek te realiseren? Klik dan op onderstaande button voor een afspraak.

Waarmee mogen we u helpen?

De financieel adviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep helpen u graag met een passend advies op maat in Assen of omgeving. Ook elders in Nederland voorzien wij dagelijks tientallen huishoudens van advies over het verlagen van de maandlasten, het optimaliseren van de dekking van verzekeringen en de aanvraag van een hypotheek. Door bijvoorbeeld uw maandlasten te verlagen, kunt u maandelijks wat geld overhouden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek!

Het team vanAssen
Rense van der Heide
Erkend Financieel Adviseur, Erkend aankoopbemiddelaar
Het team vanAssen
Marion Brouwer
Financieel adviseur, Erkend aankoopbemiddelaar
Het team vanAssen
Denijal Dzemidzic
Financieel adviseur
Banner-RTL-EH&T
Assen
Collardslaan 209401 GZ Assen
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 54884217
AFM
: 12040749
Volg Van Bruggen Adviesgroep Assen