Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Assen Collardslaan 20
9401 GZ Assen
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Assen

Van Bruggen Adviesgroep in Assen

Ons team is goed bekend in Assen, ervaren in financiën en enthousiast om jou bij elk financiële vraagstuk zo goed mogelijk te helpen. Dat is waar we bij Van Bruggen Adviesgroep in Assen voor staan. Ons team van drie financieel adviseurs en aankoopbemiddelaars geeft je bij elke financiële keuze deskundig advies om je te helpen een goede oplossing te kiezen. Hypotheken, verzekeringen, pensioen of besparen op je maandlasten? Het zijn stuk voor stuk onderwerpen waarin wij je op een begrijpelijke manier wegwijs maken.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Assen

Veel financiële kwesties zitten vrij complex in elkaar. Bij hypotheken krijg je te maken met tientallen aanbieders, ingewikkelde voorwaarden en hypotheekvormen die op het eerste gezicht op elkaar lijken. Bij verzekeringen vraag je je af welke je wel of niet nodig hebt en wat de verschillen in dekking zijn. Ook als je gaat scheiden, wilt verhuizen of plannen hebt om eerder met pensioen te gaan, krijg je allerlei financiële vraagstukken voor je kiezen. Belangrijk is dat alles goed geregeld is en dat je keuzes maakt die zowel nu als in de toekomst bij je passen.

Jou helpen om weloverwogen financiële beslissingen te nemen, is onze belangrijkste missie. Dat doen we enerzijds vanuit onze jarenlange ervaring in financieel advies. Wij kennen de materie – tot aan de kleine lettertjes aan toe – en zijn bekend met de hypotheekmarkt en verzekeringswereld. Anderzijds doen we dat door oog te hebben voor jouw persoonlijke situatie. We willen weten wat jij belangrijk vindt in de keuzes die je maakt. Juist daardoor kunnen we je deskundig advies geven.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Al heel wat jaren zijn wij gevestigd aan de Collardslaan 20 met ons gezellige kantoor, waar de koffie altijd klaarstaat. Met een team van drie financieel adviseurs, van wie twee ook aankoopbegeleider zijn, helpen we klanten bij allerlei vragen op het gebied van hypotheekadvies, financieel advies en pensioenen. Altijd met persoonlijke aandacht, in heldere taal en op jouw verzoek eventueel ook via de video.

Ons team bestaat uit Denijal Dzemidzic, Rense van der Heide en Marion Brouwer. Wij zijn alle drie geen onbekende gezichten in Assen. Denijal is jarenlang werkzaam geweest bij Hemmen Advies. Marion en Rense zijn in Assen al lange tijd financieel adviseurs met hun kantoor van Van Bruggen Adviesgroep. Samen geven zij passend financieel advies.

Afspraak maken?

Carlijn en haar man hielpen hun kinderen aan een appartement dankzij de overwaarde op hun woning

Onlangs klopten Carlijn en haar man bij ons aan met een bijzonder verzoek. Ze wilden graag hun overwaarde verzilveren om hun kinderen aan een eerste huis te helpen. Hoe? Door twee appartementen aan te schaffen en tegen lage lasten te verhuren aan hun kinderen. Zo konden ze hen de kans geven om te sparen voor hun eerste koopwoning én tegelijkertijd prettig en goedkoop op hun zelf wonen. Met behulp van financieel adviseur Marion werd er een geschikte constructie bedacht. Deze bestond uit een deels aflossingsvrije hypotheek met de optie om onbeperkt af te lossen. Zo kon er later bij de verkoop van de appartementen direct een groot deel van de hypotheek worden afgelost. Benieuwd hoe het gehele traject tot stand is gekomen? Carlijn en haar man vertellen je hoe het is verlopen en hoe zij dit hebben ervaren.

Testimonial Carlijn

De voordelen van Van Bruggen Adviesgroep in Assen

Ons kantoor staat voor:

  • Hypotheekadvies, financieel advies en pensioenadvies
  • Ervaren financieel adviseurs en aankoopbegeleiders
  • Voor elke financiële vraag een goede oplossing
  • Uitleg in begrijpelijke taal
  • Ook expert in schadeverzekeringen
  • Advies online of op kantoor
  • Onafhankelijk advies (keuze uit tientallen aanbieders)

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers in loondienst bij Van Bruggen Adviesgroep Assen krijgen een vast, marktconform salaris. Deze medewerkers krijgen geen variabele beloning.
ZZP’ers bij Van Bruggen Adviesgroep Assen worden betaald op basis van gewerkte uren. Het uurtarief bedraagt gemiddeld 66,-. De ZZP’ers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.
Wij sturen onze medewerkers en ZZP’ers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Professioneel hypotheekadvies

Veel van onze klanten komen bij ons voor vragen rondom hun hypotheek. Zo zijn starters benieuwd hoeveel ze kunnen lenen voor hun eerste koopwoning in Assen. Mensen met verhuisplannen willen weten wat hun hypotheek daarin voor opties biedt. Anderen zijn nieuwsgierig of oversluiten hen een forse maandelijkse besparing en betere voorwaarden oplevert. Zo zijn er ook Assenaren die door de stijgende huizenprijzen een (flinke) overwaarde op hun woning hebben opgebouwd. Zij zijn benieuwd hoe ze die overwaarde kunnen verzilveren, ook zonder te verhuizen. In elk van die gevallen zijn wij graag de hypotheekexpert die hen op weg helpt.

Doordat Marion en Rense zowel financieel adviseur als aankoopbegeleider zijn, hoef je ook geen aparte aankoopmakelaar in te schakelen. We kunnen zowel het financiële gedeelte als de eventuele zoektocht naar je nieuwe woning voor je begeleiden. Van Funda-zoektocht tot aan de handtekening onder je koopcontract.

Overwaarde whitepaper downloaden

Waar kunnen we je nog meer mee helpen?

Hypotheken zijn slechts een van onze expertises. We vinden het belangrijk om onze klanten bij veel soorten financiële vragen te kunnen helpen. Daarom verzorgen we bijvoorbeeld ook financieel advies over onderwerpen als scheiden en verzekeringen, en pensioenadvies. Altijd op een professionele en persoonlijke wijze en volledig onafhankelijk.

En zijn we ergens zelf niet goed in thuis? Dan hebben we in ons netwerk vast een expert aan wie we je kunnen koppelen.

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over onder andere:

Maak een afspraak

Oversluitgids

Besparen op je maandlasten

Maandelijks een mooi bedrag overhouden onderaan de streep klinkt veel mensen waarschijnlijk als muziek in de oren. Ben jij ook benieuwd of je vaste lasten voor je hypotheek omlaag kunnen? Daar duiken wij graag met een deskundige blik voor je in. We kunnen bijvoorbeeld onderzoeken of oversluiten jou een mooie besparing oplevert. En of er mogelijkheden zijn om met je overwaarde op je woning je risico-opslag te verlagen. Klinkt ingewikkeld? Het houdt simpel gezegd in dat je door je hogere woningwaarde minder rente hoeft te betalen. Een mooie meevaller.

Of zijn er mogelijkheden om je verzekeringen aan te passen of zelfs te schrappen? Of om je woning te verduurzamen, zodat je structureel minder kosten hebt aan je energieverbruik? We overwegen bij ons advies elk van die opties samen met jou, zodat jij daarin goede keuzes kunt maken.

Schakel ons in voor hypotheekadvies

Laten we vrijblijvend kennismaken

Gratis een keer kennismaken om te ontdekken of de klik er is en hoe we jou kunnen helpen? De deuren op ons kantoor aan de Collardslaan staan voor je open. Word je liever vanuit huis geholpen? Geen probleem, ook via video-advies zitten we graag voor je klaar.

Maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking, via de video of op kantoor. We zien je graag binnenkort.

Plan een kennismaking
KvK: 74250485AFM: 12047064 Documenten