Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Assen

Collardslaan 20
9401 GZ Assen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Assen

Hypotheekadvies in Assen

Samenwerking Van Bruggen Adviesgroep en Hemmen Advies

Vanaf 1 april 2019 zijn Van Bruggen Adviesgroep en Hemmen Advies een samenwerking aangegaan, in Assen aan de Collardslaan 20. Hiermee bundelen zij hun krachten en zetten ze hun kennis samen in om u nog beter te voorzien van financieel advies.

Team Assen  

Denijal Dzemidzic, Rense van der Heide en Marion Brouwer vormen samen het team. Zij zijn allemaal geen onbekende gezichten in Assen. Denijal is jarenlang werkzaam geweest op het advieskantoor van Hemmen Advies. Marion en Rense hebben in Assen al jaren advieskantoor onder de vlag van Van Bruggen Adviesgroep. Samen vormen zij het team in Assen en geven zij u graag passend financieel advies.

Financieel advies van een specialist

Er zijn tal van situaties te bedenken, waarbij de hulp van onze hypotheekadviseur wenselijk kan zijn. Naast de aanvraag van een hypotheek voor een nieuwe woning, kan dit bijvoorbeeld ook raadzaam zijn bij de aanvraag van consumptief krediet, het afsluiten van verzekeringen, etc. Naast het advies wat we u kunnen bieden, helpen we u ook graag met het monitoren van de hypotheekmarkt. Soms kan het oversluiten van uw hypotheek bijvoorbeeld financieel aantrekkelijk zijn. Wij waarschuwen u hiervoor, zodat u nooit teveel betaalt!

De Van Bruggen-nieuwbouwhypotheek

Speciaal voor de deze projecten in Assen en omstreken bieden wij de Van Bruggen-nieuwbouwhypotheek. Het voordeel? Bij Van Bruggen Adviesgroep Assen kennen wij de nieuwbouwprojecten op ons duimpje én adviseren je over de hypotheek die het beste bij jou past. Bij ons heb je de keuze uit ruim 40 geldverstrekkers. Benieuwd naar de verschillende nieuwbouw projecten? Klik dan hier.

De Van Bruggen-nieuwbouwhypotheek

Verhuurhypotheek

Het kopen van een woning om deze in te zetten voor verhuur is een slimme zet om uw vermogen uit te bouwen. Zeker omdat het goede perspectieven biedt. Naast het uitbouwen van vermogen, ontvangt u maandelijks extra inkomsten. Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn om een verhuurhypotheek te realiseren? Klik dan op onderstaande button voor een afspraak.

Waarmee mogen we u helpen?

De financieel adviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep helpen u graag met een passend advies op maat in Assen of omgeving. Ook elders in Nederland voorzien wij dagelijks tientallen huishoudens van advies over het verlagen van de maandlasten, het optimaliseren van de dekking van verzekeringen en de aanvraag van een hypotheek. Door bijvoorbeeld uw maandlasten te verlagen, kunt u maandelijks wat geld overhouden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek!

De Van Bruggen-nieuwbouwhypotheek in Assen

Het financieren van een nieuwbouwwoning werkt anders dan het afsluiten van een hypotheek voor een bestaande woning. Het is goed om te weten wat er bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt kijken. Dat maakt het extra belangrijk om je financieel goed voor te bereiden.

De Velduil

Eén van deze nieuwbouwprojecten is ‘De Velduil’ in Assen. Op deze bijzondere locatie, die op steenworp afstand van het station gelegen is, worden acht rijwoningen en vier twee-onder-één kap woningen gerealiseerd. Dit zijn duurzame en comfortabele woningen die gebouwd worden aan de rand van de wijk ‘Assen-Oost’, welke ruim is opgezet en kenmerkend is door haar zeer groene karakter. Ben je geïnteresseerd in deze woningen en wil je weten wat er voor jou mogelijk is?

Onze financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Assen maken jouw financiële situatie inzichtelijk en begeleiden jou gedurende het gehele bouwtraject. Zo kun jij je focussen op de inrichting van je nieuwbouwwoning en kun je het regelen van de financiën volledig uit handen geven.

Neem contact op

    

De Van Bruggen-nieuwbouwhypotheek
KvK: 74250485AFM: 12047064 Documenten