Hulp van onze hypotheekadviseur in Amsterdam-Oost

Hulp van onze hypotheekadviseur in Amsterdam-Oost

Het afsluiten of oversluiten van een hypotheek, het regelen van uw verzekeringen en alle beslissingen rondom uw pensioen kunnen erg ingewikkeld zijn. Voor veel mensen helaas té ingewikkeld. Deze financiële producten hebben echter wel een grote invloed op uw financiële situatie en daarmee uw dagelijks leven. Het is daarom belangrijk dat u zich goed laat adviseren als het om financiële vraagstukken gaat. Maak gebruik van een specialist, want een verkeerde beslissing kan grote gevolgen hebben.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij ons bent u iedere dag weer verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig financieel advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Voor ons staat u altijd centraal en niet de geldverstrekkers en verzekeraars met wie wij samenwerken. Wij garanderen dat u snel bij ons terecht kunt en dat we de tijd voor u nemen om u optimaal te adviseren. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers (inmiddels al meer dan 45) en verzekeringsmaatschappijen. Dit in tegenstelling tot uw bank, die enkel naar de eigen producten kijkt.

Waar kunt u ons vinden?

Ons kantoor is gevestigd op de eerste etage het Rhijnspoorplein 10-38 (hoek Weesperstraat en Sarphatistraat, naam gebouw: Sarphatiplaza). Er gaat wellicht niet direct een belletje rinkelen bij dit adres, maar het is eigenlijk een deel van het bekende Weesperplein. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De metro, halte Weesperplein, stopt direct voor de deur. Komt u toch met de auto, dan is de parkeergarage Q-Park Centrum Oost in de Wibautstraat 3 op loopafstand (minder dan 2 minuten).

Afspraak maken

Wie zijn wij?

Ons adviesbedrijf bestaat uit 2 medewerkers: Marcel Schoon en Thimo Veenman. Doordat wij onderdeel zijn van Van Bruggen Adviesgroep hebben wij toegang tot een landelijk kennisnetwerk.

Lees meer.

Maak vandaag nog kennis met onze financieel adviseurs

Lijkt het u ook fijn om niet langer te zitten met de zorgen over uw financiële situatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen proberen we uw maandlasten te verlagen en de dekking van uw verzekeringen te verbeteren, zodat u maandelijks meer overhoudt. Kom geheel vrijblijvend langs voor een kop koffie en laat u informeren over alle mogelijkheden. U kunt op ons rekenen, nu en in de toekomst! Bel gratis 0800 - 1600 om een afspraak te maken, de kosten van het eerste gesprek nemen wij uiteraard voor onze rekening. Maak kennis met het Van Bruggen Adviesgroep financieel advies team.

Het team vanAmsterdam-Oost
Marcel Schoon
Financieel adviseur, FFP
Het team vanAmsterdam-Oost
Thimo Veenman
Financieel adviseur
Amsterdam-Oost
Rhijnspoorplein 10-381018 TX Amsterdam
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
  • Advies via webcam
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >

Dynamisch Amsterdam

Het kopen van een woning of appartement heeft in Amsterdam zo zijn eigen dynamiek en kenmerken. Zeker in de huidige overspannen Amsterdamse woningmarkt. Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam Oost is ook gecertificeerd aankoopbegeleider en helpt om uw droomwoning te vinden. Dit is zeker geen overbodige luxe. Snelheid, een goed netwerk en kennis en ervaring van de lokale huizenmarkt zijn van groot belang als u succesvol een entree denkt te gaan maken op de Amsterdamse huizenmarkt. Laat u goed en professioneel begeleiden.

Nieuwbouwprojecten in overvloed

Klik hier voor alle nieuwbouwprojecten in Amsterdam en directe omgeving. U vindt er woningen in o.a. het Amstelkwartier, Buiksloterham, Houthavens, Op Oostenburg, IJburg, Sluisbuurt, de Zuidas en Weespersluis. De voordelen van het kopen van een huis in een nieuwbouwproject zijn wel bekend. Zelf de indeling bepalen, energiezuinig, moderne bedradingen en vrij op naam kopen. De nadelen worden vaak over het hoofd gezien. Kopen op basis van een bouwtekening, kale omgeving bij oplevering, koopprijs staat vast en renteverlies tijdens de bouw. Grootste nadeel is waarschijnlijk dat het veel tijd kost. Heel veel tijd. Toch zijn nieuwbouwprojecten enorm populair. Ook hier geldt, laat u goed en professioneel begeleiden.