Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Amsterdam-Oost Rhijnspoorplein 10-38
1018 TX Amsterdam
Opent dinsdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amsterdam-Oost

Hypotheekadviseur in Amsterdam-Oost

Het afsluiten of oversluiten van een hypotheek, het regelen van jouw verzekeringen en alle beslissingen rondom jouw pensioen kunnen erg ingewikkeld zijn. Voor veel mensen helaas té ingewikkeld. Deze financiële producten hebben echter wel een grote invloed op jouw financiële situatie en daarmee jouw dagelijks leven. Het is daarom belangrijk dat jij je goed laat adviseren als het om financiële vraagstukken gaat. Maak gebruik van een specialist, want een verkeerde beslissing kan grote gevolgen hebben.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij ons ben je iedere dag weer verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig financieel advies. Of dit nu jouw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Voor ons sta jij altijd centraal en niet de geldverstrekkers en verzekeraars met wie wij samenwerken. Wij garanderen dat je snel bij ons terecht kunt en dat we de tijd voor jou nemen om je optimaal te adviseren. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers (inmiddels al meer dan 45) en verzekeringsmaatschappijen. Dit in tegenstelling tot jouw bank, die enkel naar de eigen producten kijkt.

Waar kun je ons vinden?

Ons kantoor is gevestigd op de eerste etage het Rhijnspoorplein 10-38 (hoek Weesperstraat en Sarphatistraat, naam gebouw: Sarphatiplaza). Er gaat wellicht niet direct een belletje rinkelen bij dit adres, maar het is eigenlijk een deel van het bekende Weesperplein. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De metro, halte Weesperplein, stopt direct voor de deur. Kom je toch met de auto, dan is de parkeergarage Q-Park Centrum Oost in de Wibautstraat 3 op loopafstand (minder dan 2 minuten).

Maak direct een afspraak

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Wie zijn wij?

Ons adviesbedrijf bestaat uit 3 medewerkers: Marcel Schoon, Thimo Veenman en Jan Geerling. Doordat wij onderdeel zijn van Van Bruggen Adviesgroep hebben wij toegang tot een landelijk kennisnetwerk.

Lees meer.

Maak vandaag nog kennis met onze financieel adviseurs

Lijkt het jou ook fijn om niet langer te zitten met de zorgen over jouw financiële situatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen proberen we jouw maandlasten te verlagen en de dekking van jouw verzekeringen te verbeteren, zodat je maandelijks meer overhoudt. Kom geheel vrijblijvend langs voor een kop koffie en laat je informeren over alle mogelijkheden. Jij kan op ons rekenen, nu en in de toekomst! Bel gratis 0800 - 1600 om een afspraak te maken, de kosten van het eerste gesprek nemen wij uiteraard voor onze rekening. Maak kennis met het Van Bruggen Adviesgroep financieel advies team.

Online advies ook mogelijk!

Ook met online advies helpen wij jou graag verder met het (ver)kopen van een huis, het afsluiten van de juiste hypotheek en het regelen van de passende verzekeringen. Het is soms misschien even wennen, maar ervaring leert ons dat via online kanalen, prettig, professioneel en persoonlijk advies zeker mogelijk. Wil je liever een afspraak op kantoor? Dan hanteren wij de RIVM-richtlijnen.

KvK: 74881590AFM: 12046888Documenten