Geef jij voorkeur aan advies op de vestiging of op afstand? De keuze is aan jou. Lees meer.

Amsterdam-Oost

Rhijnspoorplein 10-38
1018 TX Amsterdam
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amsterdam-Oost

Hulp van onze hypotheekadviseur in Amsterdam-Oost

Het afsluiten of oversluiten van een hypotheek, het regelen van uw verzekeringen en alle beslissingen rondom uw pensioen kunnen erg ingewikkeld zijn. Voor veel mensen helaas té ingewikkeld. Deze financiële producten hebben echter wel een grote invloed op uw financiële situatie en daarmee uw dagelijks leven. Het is daarom belangrijk dat u zich goed laat adviseren als het om financiële vraagstukken gaat. Maak gebruik van een specialist, want een verkeerde beslissing kan grote gevolgen hebben.

Online advies

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij ons bent u iedere dag weer verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig financieel advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Voor ons staat u altijd centraal en niet de geldverstrekkers en verzekeraars met wie wij samenwerken. Wij garanderen dat u snel bij ons terecht kunt en dat we de tijd voor u nemen om u optimaal te adviseren. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers (inmiddels al meer dan 45) en verzekeringsmaatschappijen. Dit in tegenstelling tot uw bank, die enkel naar de eigen producten kijkt.

Waar kunt u ons vinden?

Ons kantoor is gevestigd op de eerste etage het Rhijnspoorplein 10-38 (hoek Weesperstraat en Sarphatistraat, naam gebouw: Sarphatiplaza). Er gaat wellicht niet direct een belletje rinkelen bij dit adres, maar het is eigenlijk een deel van het bekende Weesperplein. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De metro, halte Weesperplein, stopt direct voor de deur. Komt u toch met de auto, dan is de parkeergarage Q-Park Centrum Oost in de Wibautstraat 3 op loopafstand (minder dan 2 minuten).

Maak direct een afspraak

Wie zijn wij?

Ons adviesbedrijf bestaat uit 3 medewerkers: Marcel Schoon, Thimo Veenman en Jan Geerling. Doordat wij onderdeel zijn van Van Bruggen Adviesgroep hebben wij toegang tot een landelijk kennisnetwerk.

Lees meer.

Maak vandaag nog kennis met onze financieel adviseurs

Lijkt het u ook fijn om niet langer te zitten met de zorgen over uw financiële situatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen proberen we uw maandlasten te verlagen en de dekking van uw verzekeringen te verbeteren, zodat u maandelijks meer overhoudt. Kom geheel vrijblijvend langs voor een kop koffie en laat u informeren over alle mogelijkheden. U kunt op ons rekenen, nu en in de toekomst! Bel gratis 0800 - 1600 om een afspraak te maken, de kosten van het eerste gesprek nemen wij uiteraard voor onze rekening. Maak kennis met het Van Bruggen Adviesgroep financieel advies team.

Online advies ook mogelijk!

Ook met online advies helpen wij jou graag verder met het (ver)kopen van een huis, het afsluiten van de juiste hypotheek en het regelen van de passende verzekeringen. Het is soms misschien even wennen, maar ervaring leert ons dat via online kanalen, prettig, professioneel en persoonlijk advies zeker mogelijk. Wil je liever een afspraak op kantoor? Dan hanteren wij de RIVM-richtlijnen (in ieder geval tot en met 6 april).

KvK: 74881590AFM: 12046888Documenten