Hulp van onze hypotheekadviseur in Amsterdam-Oost

Zaken als het afsluiten van een hypotheek, het regelen van uw verzekeringen en bijvoorbeeld uw pensioen kunnen voor veel mensen erg ingewikkeld zijn. Dergelijke zaken hebben echter een grote invloed op uw financiële situatie, dus het is belangrijk dat u ze op de juiste wijze regelt. Onze hypotheekadviseur in Amsterdam-Oost kan u hierbij helpen! De adviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep helpen u graag met financieel advies op maat, voor nu en voor de toekomst. Wellicht heeft u een kinderwens, waardoor de uitbreiding van uw woning noodzakelijk is. Onze adviseurs kunnen u helpen om uzelf hier zo goed mogelijk op voor te bereiden. Transparantie en een duidelijke uitleg vormen hier de basis van!

Hypotheekadvies van een specialist

Of het nu gaat om het kopen van uw eerste woning, een scheiding of het verzekeren van uw vermogen, wij helpen u graag op financieel gebied! Onze specialisten hebben een ruime expertise met verschillende, hieraan gerelateerde zaken. Zo kunnen we u op belangrijke beslissingsmomenten in uw leven ondersteunen met een advies op maat. Dat is echter niet het enige wat we voor u doen. We zorgen bijvoorbeeld ook voor de bewaking van uw hypotheek of verzekeringen en monitoren continu of het oversluiten van uw hypotheek gunstig voor u kan zijn.

Maak kennis met onze hypotheekadviseurs

Lijkt het u ook fijn om niet langer te zitten met de zorgen over uw financiële situatie? Schakel onze financieel adviseur in Amsterdam-Oost in! Samen proberen we uw maandlasten te verlagen en de dekking van uw verzekeringen te verbeteren, zodat u maandelijks meer overhoudt. Kom geheel vrijblijvend langs voor een kop koffie bij de Van Bruggen Adviesgroep en laat u bijpraten over de mogelijkheden bij onze financieel adviseurs. U kunt op ons rekenen, nu en in de toekomst!

Uw adviseur inAmsterdam-Oost
Bas Abbenhuis
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur


De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.