Uw hypotheekadviseur in Amstelveen

Uw hypotheekadviseur in Amstelveen

Hypotheek afsluiten bij de bank?
Kies voor een onafhankele hypotheekadviseur

Een hypotheek afsluiten bij uw eigen bank lijkt aantrekkelijk door relatief lage advies- en bemiddelingskosten. Het nadeel is dat bij het advies uitsluitend de eigen producten worden aangeboden. Uw bank gaat geen financiering aanbieden van een andere geldverstrekker. Als u een hypotheek afsluit bij de bank krijgt u het beste aanbod uit het eigen assortiment. Een onafhankelijk adviseur heeft de keuze uit tientallen geldverstrekkers en kiest hieruit de beste optie voor u.

U doet er verstandig aan om bij het afsluiten van uw hypotheek niet over één nacht ijs te gaan. Over de gehele looptijd gerekend kan het tienduizenden euro’s verschil maken waar u uw hypotheek afsluit. Het loont de moeite om de diverse hypotheken en opties te vergelijken want er kunnen grote verschillen zitten in de producten en de hypotheekrentes. Gelukkig hoeft u dat niet zelf te doen. Hier kunt u de onafhankelijke hypotheekadviseur voor inschakelen.

Bij Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen krijgt u objectief hypotheekadvies. Maak vrijblijvend een afspraak met onze hypotheekadviseur. Wij staan graag voor u klaar om te kijken wat voor u de beste optie is. Bel gratis 0800 1600 om een afspraak te maken. Het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

Uw adviseur inAmstelveen
Bas Abbenhuis
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Amstelveen
Amsterdamseweg 5761181 BZ Amstelveen
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
Kennismakingsfilm
KvK
: 34126766
AFM
: 12008912
Volg Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen


De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. Ook Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen bezorgt deze krant huis-aan-huis. Niet ontvangen? U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.