Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Amstelveen Amsterdamseweg 576
1181 BZ Amstelveen
Opent woensdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amstelveen

Van Bruggen Adviesgroep in Amstelveen

Zie jij in Amstelveen jouw ideale (nieuwe) woonplaats en hoop je hier een prachtige woning te vinden? Wil je je hypotheek oversluiten of aanpassen, zodat je elke maand meer geld overhoudt voor leukere dingen? Of heb je financiële vragen rondom je verzekeringen, pensioen of scheiden? Wees van harte welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen aan de Amsterdamseweg. Vanuit ons kantoor maken we graag helder voor je welke mogelijkheden jij hebt en hoe jij geld kunt besparen.

Maak een afspraak

Financieel advies afgestemd op jouw situatie en wensen

Als je grote financiële keuzes moet maken, dan is het prettig wanneer een betrouwbare adviseur met je meekijkt. Wij zijn in die situaties graag dé financieel adviseur die jou verder helpt. Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen is gespecialiseerd in onafhankelijk financieel advies in Amstelveen en omstreken. Wij zijn er, in tegenstelling tot een adviseur van een bank, om het grote aanbod aan financiële producten voor je te vergelijken. En om je op basis van jouw persoonlijke situatie te adviseren wat specifiek bij jou past.

Voordelige maandlasten én een passende financiële oplossing is waar wij voor gaan. We kijken gericht mee naar jouw wensen en naar hoe je situatie eruitziet. Hoeveel waarde hecht jij aan zekerheid? Wat kun jij qua maandlasten dragen? Welke financiële producten heb je op dit moment en in hoeverre ben je daar tevreden over? En ook: welke wensen heb je als je naar de toekomst kijkt? De antwoorden op al die vragen nemen we mee om jou passend advies te geven over je financiële situatie.

Jouw financieel adviseur en hypotheekadviseur in Amstelveen

Bij elke financiële beslissing die je maakt, komt heel wat kijken. Het is niet meer zo dat je simpelweg googelt op ‘hypotheek afsluiten’ en dan voor de eerste de beste optie kunt kiezen. Daar gaat iets meer tijd en uitzoekwerk in zitten. Met tientallen opties om uit te kiezen moet je je goed verdiepen in je toekomstige maandlasten, de actuele rentes en ook de vele voorwaarden die een geldverstrekker hanteert. Dat alles hoef je gelukkig niet op je eigen houtje in je spaarzame vrije tijd te doen. Daarvoor schakel je nu juist Van Bruggen Adviesgroep in Amstelveen in.

Met ons als financieel adviseur aan jouw zijde ben je verzekerd van…

 • …zo gunstig mogelijke maandlasten.
 • …een uitgebreide vergelijking van tientallen hypotheken of andere financiële producten.
 • …persoonlijk advies over een financieel product dat bij jou past.
 • …eerlijk advies over waar je wel en niet goed aan doet qua hypotheek, verzekeringen en pensioen.
 • …voorwaarden die aansluiten bij je financiële situatie (ook over een paar jaar).
 • …een flinke tijdsbesparing en minder stress, doordat jij niet zelf achter de aanvraag aan hoeft te gaan.
 • …alles slim en goed geregeld zonder dat er iets over het hoofd is gezien (daar zorgen wij voor).
 • …een gratis kennismakingsgesprek waarin we jouw mogelijkheden voor je op een rij zetten.

Wil je jouw financiële opties ontdekken? Plan je kennismaking bij ons op kantoor en kom er kosteloos meer over te weten.

Plan je gratis eerste afspraak

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Alle backofficemedewerkers in loondienst bij Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen krijgen een vast salaris. Financieel adviseurs in loondienst kunnen naast een vast salaris mogelijk een variabele beloning ontvangen. Deze beloning is een bedrag per gesloten hypotheek en wordt behaald als is voldaan aan kwaliteitseisen m.b.t. de adviessamenvatting van de desbetreffende hypotheek en de daarbij behorende werkzaamheden. De variabele beloning is op maandbasis en over het geheel gemaximeerd tot totaal 20% van het maandsalaris en de daarbij behorende vakantietoeslag van 8%. ZZP’ers bij Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen worden betaald op basis van gewerkte uren. Het uurtarief bedraagt 60,-. De ZZP’ers krijgen geen variabele beloning.
Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze ZZP’ers en medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Waarover geven we advies?

Van de aankoop van je eerste woning tot het regelen van een besparing op je hypotheek of verzekeringen. Bij Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen hebben we op veel vragen wel een passend antwoord. Bovendien werken we samen met een makelaar en notarissen, die ook bij ons in het pand zitten. Zo kunnen we onze kennis bundelen en jou op zoveel mogelijk manieren goed begeleiden.

We geven bijvoorbeeld financieel advies over:

 • je financiële mogelijkheden om te verhuizen naar een andere woning;
 • een hypotheek afsluiten als zzp’er;
 • passende verzekeringen nemen om je in te dekken tegen arbeidsongeschiktheid of overlijden van je partner;
 • inzicht in een pensioentekort en de mogelijkheden om je pensioen aan te vullen;
 • besparen op je maandlasten (bijvoorbeeld via rentemiddeling, oversluiten of een verlaging van je risico-opslag);
 • je kinderen helpen bij de aankoop van een huis;
 • je hypotheek verhogen of een tweede hypotheek nemen;
 • je overwaarde benutten voor mooie plannen;
 • je hypotheekmogelijkheden na een scheiding;
 • een verbouwing financieren, bijvoorbeeld vanuit je hypotheek;
 • de maximale hypotheek die je kunt afsluiten voor je woning.

Hypotheekadvies én verdere begeleiding bij de aankoop van een woning

Op de huidige woningmarkt is het een gekkenhuis. De huizenprijzen lijken wel elke maand te stijgen en woningen worden vaak al verkocht voordat ze op Funda staan. Ook in Amstelveen zie je dat steeds vaker. Het komt regelmatig voor dat mensen van Amsterdam naar Amstelveen verhuizen vanwege de goede bereikbaarheid (binnen een kwartier zit je al in Amsterdam). Met als gevolg dat deze regio erg geliefd is en dat je snel moet toehappen als je hier een huis hoopt te vinden.

Daarom zijn wij van Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen er graag om jou te helpen bij je woningzoektocht én bij het vinden van een passende hypotheek.

Ten eerste doen we dat met hypotheekadvies over jouw hypotheekmogelijkheden en een passende hypotheek voor jou. Ten tweede bieden we ook ondersteuning bij het vinden van een woning. Doordat Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen samenwerkt met diverse notarissen én met de makelaar die in hetzelfde pand zit, kunnen we je nog beter helpen aan een woning die bij jouw wensen past. We kunnen snel en efficiënt schakelen als je een woning hebt gevonden. Zo loop je minder risico dat het huis aan je neus voorbijgaat. Het blijft dus niet bij hypotheekadvies: we kunnen alles voor je verzorgen rondom de financiering én de aankoop van een woning.

Benieuwd naar jouw opties om een woning te kopen in Amstelveen, Uithoorn of omstreken? Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking. Plan nu je afspraak!

Plan je vrijblijvende afspraak

Ook voor advies over je lopende hypotheek

Ook als je al een hypotheek hebt lopen, staan we je graag bij met hypotheekadvies. Wil je bijvoorbeeld profiteren van je gestegen woningwaarde door je overwaarde te verzilveren? Hoop je fors te besparen op je hypotheek door deze over te sluiten? Of wil je advies over wat te doen aan het eind van je rentevaste periode? Wij kijken mee naar je situatie en geven je passend advies over jouw lopende hypotheek.

Zo staan we je bij met een antwoord op elk van deze vragen:

 • Kun jij besparen op je maandlasten door een oversluiting van je hypotheek? Hoe zit het daarbij met de boeterente?
 • Hoe kun je meer financiële ruimte creëren voor je plannen vanuit je hypotheek?
 • Hoe zit het als je een verbouwing wilt financieren met je hypotheek?
 • Waar doe je verstandig aan als je aflossingsvrije hypotheek binnenkort eindigt?
 • Hoe kun je je kinderen helpen om aan een koopwoning te komen?
 • Welke mogelijkheden heb jij om een tweede woning te financieren, bijvoorbeeld voor de verhuur?
 • Is een opeethypotheek voor jou een slimme optie om je overwaarde in geld te laten uitkeren op latere leeftijd?
 • Als je geld wilt schenken, hoe doe je dat dan belastingvrij?

Je leest het: met veel vragen weten we wel raad. Of je nu in loondienst werkt, ondernemer bent, gepensioneerd bent of een andere specifieke situatie hebt – wij helpen jou aan een passende hypotheek.

Plan je eerste gesprek

Ook voor financieel advies

Je kunt niet alleen voor hypotheekadvies bij Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen terecht. Ook voor financieel advies over allerlei zaken zijn wij er, bijvoorbeeld als je gaat scheiden, als je pensioen eraan zit te komen of als je om welke reden dan ook een extra financiële buffer nodig hebt. Daar komen veel financiële en fiscale consequenties bij kijken. We staan je bij en geven advies, zodat je precies weet wat je mogelijkheden zijn.

Ook als het gaat om je maandlasten verlagen of begeleiding bij je financiële situatie na het afsluiten van een hypotheek, zit je bij Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen goed.

Wat kun je verwachten van Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen?

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Amstelveen kun je rekenen op financieel advies waarin jouw persoonlijke situatie het uitgangspunt is. Het draait bij ons om jouw wensen, mogelijkheden en toekomstplannen. Met die centraal gesteld, gaan we op zoek naar een passende optie voor jou waarmee jij geld bespaart én alles goed geregeld hebt voor later.

Daarnaast kun je bij ons rekenen op:

 • Deskundig antwoord op al je financiële vragen
 • Advies over hypotheken, verzekeringen, pensioen en meer
 • Helder zicht op jouw bespaarkansen
 • Volledig onafhankelijk (=vergelijking van veel aanbieders)
 • Ruime kennis van de huizenmarkt en mogelijkheden in Amstelveen
 • Makelaar en notarissen op hetzelfde kantoor aanwezig
 • Gratis eerste gesprek in Amstelveen

Gratis kennismaking bij Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen

Wil jij persoonlijk en deskundig geholpen worden bij je keuzes rondom je hypotheek, verzekeringen, pensioen of andere zaken? Kom vrijblijvend kennismaken bij Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen. Geheel gratis staan wij in dit gesprek voor je klaar.

Bel voor jouw eerste afspraak aan de Amsterdamseweg naar 020 – 3458 686 of mail naar amstelveen@vanbruggen.nl. Zien we je binnenkort?

Maak een afspraak

KvK: 34126766AFM: 12008912Documenten