Kun jij ook besparen op je maandlasten? Download ons gratis whitepaper hier.
Amstelveen Amsterdamseweg 576
1181 BZ Amstelveen
Opent donderdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amstelveen

Uw financieel- en hypotheekadviseur in de regio Amstelveen

Als u van plan bent een huis te kopen, komt daar heel wat bij kijken. Waar moet u beginnen en waar moet u écht op letten? En hoe weet u nu of u de juiste keuze maakt? Bij Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen kunt u terecht met ál uw vragen rondom het kopen van een nieuwe woning of oversluiten van uw hypotheek.

Bas Abbenhuis, erkend hypotheekadviseur en gecertificeerd aankoopbegeleider, ontzorgt u bij alle zaken rondom het afsluiten van een hypotheek en het aankopen van een woning: “In de huidige, dure woningmarkt toch een acceptabele maandlast realiseren? Uzelf indekken tegen de valkuilen bij het kopen van een woning? Of juist de interessante mogelijkheden met betrekking tot een verhuisregeling van uw bestaande hypotheek ontdekken? Ik begeleid u graag bij het gehele hypotheektraject én de daarbij behorende mogelijkheden.

Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Een huis kopen in Amstelveen

Een (eerste) huis kopen: dat doet u niet dagelijks. Ook de keuze voor een hypotheek gaat niet over één nacht ijs. Want hoe weet u nu of u kiest voor de juiste hypotheek? En wat betekenen al die voorwaarden? En, ook niet onbelangrijk, welke rentevaste periode past het beste bij uw situatie? Bas Abbenhuis: “Samen zoeken we dit tot op de bodem uit. Ik geef u advies op maat, door samen met u naar uw financiële situatie te kijken. Zo sluit u een hypotheek af die bij u past. Nu én in de toekomst.

 

Een hypotheek als ondernemer

Er wordt vaak gedacht dat het als ondernemer een stuk lastiger is om in aanmerking te komen voor een hypotheek. Met de juiste begeleiding is er echter ontzettend veel mogelijk. Bent u ondernemer en wilt u een hypotheek afsluiten? We brengen uw (financiële) situatie en uw plan in kaart en die brengen we duidelijk over aan de geldverstrekker. Zo is het ook voor u mogelijk om een hypotheek af te sluiten.

 

Overwaarde verzilveren

Hebt u flink wat overwaarde in uw woning zitten en wilt u deze gebruiken als inkomensaanvulling op uw pensioen? Of wilt u van het bedrag van uw overwaarde uw woning aanpassen of een extra uitgave doen, zoals een auto kopen? Als expert in deze markt helpen we u graag bij het uitzoeken van de mogelijkheden. Zo geniet u onbezorgd van uw oude dag.

 

Hypotheek oversluiten

Het is mogelijk dat u door het huidige niveau van de rente, een aanzienlijke lastenverlichting kunt realiseren door middel van het oversluiten van uw hypotheek. Aan het einde van de rentevaste periode mag u (bijna altijd) overstappen naar een andere geldverstrekker, zonder boete te betalen. Is de rentevaste periode nog niet afgelopen dan zal er eventueel een boeterente in rekening gebracht worden, maar het kan dan nog steeds voor u voordelig zijn om toch over te stappen. Oversluitkosten en een eventuele boeterente kunnen worden meegefinancierd zodat u deze kosten niet uit eigen middelen hoeft te betalen.

 

Profiteren van gestegen woningwaarde?

Is uw woning de afgelopen jaren in waarde gestegen en wilt u nog niet verhuizen, dan komt u wellicht in aanmerking voor een lagere rente zonder dat u de hypotheek hoeft over te sluiten. Wanneer de hypotheek ten opzichte van de waarde van de woning lager is geworden, dan valt u in een lagere risicoklasse en geeft de bank u wellicht een lagere rente zodat u kunt besparen op uw hypotheeklasten. Echter geldt dit niet voor hypotheken met NHG. Een financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen kan u hierover informeren.

 

Financieel advies

U kunt niet alleen voor hypotheekadvies bij Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen terecht. Bas Abbenhuis: “Ook voor financieel advies kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld als u gaat scheiden. Daar komen veel fiscale consequenties bij kijken. We staan u bij en geven u advies, zodat u precies weet wat uw mogelijkheden zijn na de scheiding. Ook als het gaat om het verlagen van uw maandlasten of de begeleiding van uw financiële situatie na het afsluiten van een hypotheek, kunt u bij ons terecht. We kijken graag met u mee en helpen u om inzicht te krijgen in uw persoonlijke, financiële situatie.”

 

Een groot netwerk en partnerships

Doordat Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen samenwerkt met diverse notarissen én de makelaar die in hetzelfde pand zit, kunt u voor al uw financiële vragen bij hen terecht: “Op deze manier kunnen we sneller en efficiënter schakelen en zo een woning vinden die bij uw wensen past. Dat scheelt u tijd en geld. Bovendien vergroten we met deze samenwerkingen uw kans op de woningmarkt. Het blijft dus niet bij hypotheekadvies: we ontzorgen u volledig rondom de financiering én de aankoop van een woning.”

 

Kom langs in Amstelveen

Weten wat de maximale hypotheek is waarvoor u in aanmerking komt? Uitleg over de verschillende voorwaarden? Of financieel advies op maat, dat volledig onafhankelijk is? Bas Abbenhuis, uw financieel adviseur in Amstelveen, staat voor u klaar. Maak een afspraak! Het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

 

Maak direct een afspraak

Besparen op je maandlastenBesparen op je maandlasten
KvK: 34126766AFM: 12008912Documenten