Amstelveen

Amsterdamseweg 576
1181 BZ Amstelveen
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amstelveen

Jouw financieel- en hypotheekadviseur in de regio Amstelveen

Als je van plan bent een huis te kopen, komt daar heel wat bij kijken. Waar moet je beginnen en waar moet je écht op letten? En hoe weet je nu of je de juiste keuze maakt? Bij Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen kun je terecht met ál je vragen rondom het kopen van een nieuwe woning of oversluiten van je hypotheek.

Bas Abbenhuis, erkend hypotheekadviseur en gecertificeerd aankoopbegeleider, ontzorgt je bij alle zaken rondom het afsluiten van een hypotheek en het aankopen van een woning: “In de huidige, dure woningmarkt toch een acceptabele maandlast realiseren? Jezelf dekken tegen de valkuilen bij het kopen van een woning? Of juist de interessante mogelijkheden met betrekking tot een verhuisregeling van je bestaande hypotheek ontdekken? Ik begeleid je graag bij het gehele hypotheektraject én de daarbij behorende mogelijkheden.”

Een huis kopen in Amstelveen

Een (eerste) huis kopen: dat doe je niet dagelijks. Ook de keuze voor een hypotheek gaat niet over één nacht ijs. Want hoe weet je nu of je kiest voor de juiste hypotheek? En wat betekenen al die voorwaarden? En, ook niet onbelangrijk, welke rentevaste periode past het beste bij jouw situatie? Bas Abbenhuis: “Samen zoeken we dit tot op de bodem uit. Ik geef je advies op maat, door samen met jou naar jouw financiële situatie te kijken. Zo sluit jij een hypotheek af die bij je past. Nu én in de toekomst.”

Een hypotheek als ondernemer

Er wordt vaak gedacht dat het als ondernemer een stuk lastiger is om in aanmerking te komen voor een hypotheek. Met de juiste begeleiding is er echter ontzettend veel mogelijk. Ben je ondernemer en wil je een hypotheek afsluiten? We brengen jouw (financiële) situatie en jouw plan in kaart en die brengen we duidelijk over aan de geldverstrekker. Zo is het ook voor jou mogelijk om een hypotheek af te sluiten.

Overwaarde verzilveren

Heb je flink wat overwaarde in je woning zitten en wil je deze gebruiken als inkomensaanvulling op je pensioen? Of wil je van het bedrag van jouw overwaarde je woning aanpassen of een extra uitgave doen, zoals een auto kopen? Als expert in deze markt helpen we je graag bij het uitzoeken van de mogelijkheden. Zo geniet je onbezorgd van je oude dag.

Financieel advies

Je kunt niet alleen voor hypotheekadvies bij Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen terecht. Bas Abbenhuis: “Ook voor financieel advies kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld als je gaat scheiden. Daar komen veel fiscale consequenties bij kijken. We staan je bij en geven je advies, zodat je precies weet wat je mogelijkheden zijn na de scheiding. Ook als het gaat om het verlagen van je maandlasten of de begeleiding van je financiële situatie na het afsluiten van een hypotheek, kun je bij ons terecht. We kijken graag met je mee en helpen je om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke, financiële situatie.”

Een groot netwerk en partnerships

Doordat Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen samenwerkt met diverse notarissen én de makelaar die in hetzelfde pand zit, kun je voor al je financiële vragen bij hen terecht: “Op deze manier kunnen we sneller en efficiënter schakelen en zo een woning vinden die bij jouw wensen past. Dat scheelt je tijd en geld. Bovendien vergroten we met deze samenwerkingen jouw kans op de woningmarkt. Het blijft dus niet bij hypotheekadvies: we ontzorgen je volledig rondom de financiering én de aankoop van een woning.”

Kom langs in Amstelveen

Weten wat de maximale hypotheek is waarvoor je in aanmerking komt? Uitleg over de verschillende voorwaarden? Of financieel advies op maat, dat volledig onafhankelijk is? Bas Abbenhuis, jouw financieel adviseur in Amstelveen, staat voor je klaar. Maak een afspraak! Het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

KvK: 34126766AFM: 12008912Documenten