Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Alkmaar Limmerhoek 9
1811 BA Alkmaar
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Alkmaar

Bij Van Bruggen Adviesgroep Alkmaar kun je terecht voor hypotheekadvies én financieel advies in de regio Alkmaar. Of het nu gaat om de hypotheek voor je allereerste huis, een hypotheek voor je volgende huis, een scheiding of een vraag over besparen, wij kijken altijd samen met jou naar een passende optie bij jouw persoonlijke financiële situatie. Ook voor al je vragen over je verzekeringen, leningen of financiële planning zijn wij de expert uit de regio die je zoekt.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Alkmaar

Van Bruggen Adviesgroep in Alkmaar is een full-service kantoor dat voor elke financiële vraag een passend antwoord kan bieden. Of je nu vragen hebt over je eerste hypotheek, je verhuisplannen, leningen of een verzekering – met veel enthousiasme staan wij voor je klaar. Dat doen we altijd op een professionele en laagdrempelige manier. Je hoeft dus niet bang te zijn voor ingewikkelde uitleg en financieel jargon. Wij maken financiële materie begrijpelijk voor je, zodat je precies weet waar je aan toe bent en welke opties je hebt. Dat helpt je om de juiste keuzes te maken.

Hulp bij het maken van financiële keuzes

Veel mooie mijlpalen in je leven brengen ook financiële dilemma’s met zich mee. Zo heb je voor de aankoop van je eerste woning waarschijnlijk ook een hypotheek nodig. Krijg je kinderen? Dan wil je voor hen misschien financieel iets regelen. Gaan je kinderen het huis uit? Dan overweeg je wellicht een schenking om hun eerste koophuis financieel haalbaar te maken. En als je bijna met pensioen gaat, dan brengt dat weer heel andere financiële vragen met zich mee. Maar hoe kun je met al die verschillende geldverstrekkers en verzekeraars en de vele opties de juiste keuzes maken?

Met begrijpelijke uitleg, verstand van zaken en uitgebreide ervaring in financieel advies zijn wij hierin jouw deskundige sparringpartner. We vergelijken alle aanbieders voor je op rente en voorwaarden, bekijken jouw persoonlijke en financiële situatie en helpen je op basis daarvan een goede keuze te maken. Met oog voor je situatie nu én met oog voor de toekomst.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Financieel advies en hypotheekadvies geven doen we bij Van Bruggen Adviesgroep in Alkmaar al vele jaren. Klanten weten ons kantoor vlak bij het centrum van Alkmaar goed te vinden. Daarnaast staan we via video-advies vanachter de computer voor je klaar als je liever vanuit huis geadviseerd wordt.

Ons kantoor staat voor:

✔ Vele jaren ervaring in financieel advies
✔ Alle financiële expertise onder één dak
✔ Persoonlijk advies afgestemd op jouw situatie
✔ Ook expertise in verzekeringen, kredieten en beleggen
✔ Ruime kennis van hypotheken
✔ Advies over besparen op je lasten
✔ Onafhankelijk advies – op kantoor én online

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent.

For our English documents, click here.

Alle medewerkers in loondienst bij Van Bruggen Adviesgroep Alkmaar krijgen een vast salaris. Er zijn geen medewerkers in loondienst die meer dan 1 miljoen euro per jaar verdienen en er wordt niet gewerkt met een variabele beloning.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn. De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt zowel de hoogte van het vaste als het variabele inkomen van onze medewerkers.

Oversluitgids

Veel financiële expertise onder één dak

Voor vragen over hypotheken, verzekeringen, leningen en andere financiële kwesties ga je het liefst niet naar drie verschillende kantoren. Daarom bieden wij al die expertise onder één dak. Met een deskundig team van drie adviseurs hebben we altijd de juiste expertise in huis. En als dat niet zo is, dan koppelen we je aan een expert uit ons netwerk die je kan helpen.

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over:

 • een hypotheek afsluiten of oversluiten;
 • het vinden en kopen van je eerste woning;
 • een zzp-hypotheek afsluiten;
 • besparen op je maandlasten;
 • een persoonlijke lening afsluiten;
 • (schade)verzekeringen;
 • verbouwen of verduurzamen van je woning;
 • financiën rond je scheiding;
 • je financiële planning (ook voor je pensioen);
 • sparen en beleggen;
 • geld schenken.
Maak een afspraak

Advies over jouw hypotheek in Alkmaar

Droom je ervan om voor jouw eerste of volgende woning een fijne plek in Alkmaar te vinden? Dan begeleiden wij je met plezier bij dit hele proces. Aan de ene kant heeft de woningmarkt in deze mooie kaasstad voor ons geen geheimen. Wij werken er al jarenlang met veel plezier. Aan de andere kant zijn hypotheken en financiën onze expertise. Al in een eerste gesprek kunnen we je meer vertellen over jouw mogelijkheden voor een hypotheek en woning in Alkmaar.

Kun je de hulp van een makelaar gebruiken? Dan koppelen we je graag aan een van de makelaars met wie wij samenwerken. Zo word je zo vlot mogelijk geholpen bij het hele proces. Vanaf het berekenen van je maximale hypotheek tot aan het feestelijke moment dat je de sleutel van jouw nieuwe woning in handen gedrukt krijgt.

Schakel ons in voor hypotheekadvies
Overwaarde whitepaper downloaden

Ook voor financieel advies

Heb je een vraag over beleggen? Wil je weten hoe het ervoor staat met je financiën op je oude dag? Of ben je benieuwd waar jouw bespaarkansen liggen? Hypotheken, verzekeringen, beleggen, kredieten en pensioen zijn stuk voor stuk onderwerpen waar wij goed in thuis zijn. Het maakt niet uit of je een ingewikkelde kwestie tot op de bodem wilt laten uitzoeken of een meer simpele vraag hebt – wij bieden de expertise die je zoekt. Ontdek welke financiële keuzes bij jouw situatie passen en laat ons je helpen een passende oplossing te vinden. En voor die oplossing alles in gang te zetten.

Laten we vrijblijvend kennismaken

Wij geloven dat een goede klik het begin is van een fijne samenwerking. Daarom maken we graag eerst vrijblijvend kennis met je. Gewoon gratis. En met de beste koffie – vers voor jou gezet.

Wil je liever vanuit huis kennismaken via de video? Ook dat kan. Ons video-advies is net zo persoonlijk en deskundig als wanneer je ons inschakelt voor advies op kantoor.

Plan een kennismaking met ons in. Dan helpen we je binnenkort graag verder.

Plan een kennismaking
KvK: 77410513AFM: 12047382Documenten