Dé hypotheekadviseur voor regio Alkmaar

Dé hypotheekadviseur voor regio Alkmaar

Bij Van Bruggen Adviesgroep Alkmaar kunt u terecht voor de beste hypotheek in regio Alkmaar.

Of het nu gaat om de hypotheek voor uw eerste huis, een hypotheek voor uw volgende huis, een scheiding of het einde van de rentevastperiode, wij kijken altijd samen met u naar de beste hypotheek, toegespitst op uw persoonlijke financiele situatie. Naast een hypotheek helpen wij bij verzekeringen, leningen of overige financiële vragen.

Een afspraak met Van Bruggen Adviesgroep Alkmaar

Graag maken we een afspraak met u voor een vrijblijvend gesprek. U bent van harte welkom in ons kantoor in het centrum van Alkmaar. Dan bespreken we uw wensen en zetten uw mogelijkheden op een rij. Uiteindelijk levert dat een optimaal en persoonlijk advies voor de beste hypotheek op.

Maak direct een afspraak

Het team vanAlkmaar
Wico Christiaans
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Wico Christiaans is een zeer ervaren hypotheekadviseur en geeft al meer dan 16 jaar onafhankelijk financieel advies in de regio Alkmaar Heerhugowaard. Sinds 1997 is hij eigenaar van Van Bruggen Adviesgroep Alkmaar.
Het team vanAlkmaar
Patty Schotten
Commercieel medewerker
Patty Schotten is sinds 2008 de spil binnen Van Bruggen Adviesgroep Alkmaar. De dossierafhandeling loopt op rolletjes en alle deadlines worden gehaald door de inzet van Patty. Ze kent alle ins & outs van iedere geldverstrekker. Specialiteit: fiscaal geruisloze voortzetting.
Alkmaar
Limmerhoek 91811 BA Alkmaar
  • Advies op kantoor
  • Advies via webcam
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
Kennismakingsfilm
KvK
: 37077669
AFM
: 12011776
Volg Van Bruggen Adviesgroep Alkmaar

Een hypotheek afsluiten bij uw eigen bank lijkt aantrekkelijk door relatief lage advies- en bemiddelingskosten. Een nadeel is dat bij het advies uitsluitend de eigen producten worden aangeboden. Uw bank biedt immers geen financiering aan van een andere geldverstrekker. Als u een hypotheek afsluit bij de bank krijgt u het beste aanbod uit het eigen assortiment. Een onafhankelijk adviseur heeft de keuze uit tientallen geldverstrekkers en kiest hieruit de best passende optie voor u.