Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Kampen
Kampen
Opent maandag om 09:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 21:30
Dinsdag
09:30 - 21:30
Woensdag
09:30 - 21:30
Donderdag
09:30 - 21:30
Vrijdag
09:30 - 21:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Kampen

Pensioenadvies in Kampen

Met pensioen gaan is voor veel mensen een grote stap. In plaats van dagelijks naar kantoor te gaan, kun je opeens al je tijd besteden zoals jij dat wilt. Maar ook krijg je niet meer maandelijks een bedrag aan salaris gestort; voortaan kom je rond van je pensioeninkomen en AOW. Dat heeft vaak grotere gevolgen voor je financiën dan je denkt. Zullen we samen kijken wat jij zelf kunt doen om ervoor te zorgen dat je pensioen in kannen en kruiken is? Wij verzorgen volledig online pensioenadvies in Kampen. Ook voor jou. Op het moment dat het jou uitkomt.

Maak een afspraak

Wacht niet te lang met je pensioen regelen

“Kan ik niet nog even wachten met mijn pensioen?”, vraag je je misschien af. Je werkt nog altijd met veel plezier en ziet jezelf voorlopig niet achter de geraniums zitten. Bovendien: het duurt nog een paar jaar, dus waarom moet je nu al iets regelen? Helaas is dat laatste een veelgehoorde misvatting als het aankomt op je pensioen. Naarmate de pensioengerechtigde leeftijd dichterbij komt, heb je namelijk minder mogelijkheden om bijvoorbeeld een hypotheek af te sluiten, een verbouwhypotheek te nemen of je overwaarde op te nemen. Dat beperkt ook je opties om zelf via je overwaarde extra pensioenruimte te creëren.

Je kunt er dus maar beter bijtijds naar laten kijken. Bij ons pensioenadvies in Kampen kunnen wij online samen met jou een blik op je pensioen werpen, daarbij je wensen in kaart brengen en onderzoeken hoe je die wensen financieel mogelijk maakt. We kijken daarbij ook graag mee naar mooie toekomstplannen die je hebt. Eerder stoppen met werken bijvoorbeeld, of een tweede huis kopen of later een mooi bedrag schenken aan je kinderen voor als zij op het punt zijn om een eerste eigen huis te kopen. Wij onderzoeken hoe je die plannen voor later nu al mogelijk kunt maken.

Pensioenadvies in Kampen – maar dan volledig online

In je drukke agenda kan het best lastig zijn om een gaatje te vinden voor een pensioenadviesgesprek. Daarom bieden wij ook online pensioenadvies in Kampen. We hebben ons gespecialiseerd in jou online op weg helpen bij al je vraagstukken op het gebied van financieel advies. Onze financieel adviseurs staan je in een videogesprek persoonlijk te woord, verdiepen zich in jouw situatie en geven je persoonlijke tips. En laten ze iets zien? Dan kan dat ook prima in een videogesprek met de juiste tools. Zo ben jij zeker van de flexibiliteit van online advies, maar profiteer je tegelijkertijd van persoonlijke aandacht voor jouw verhaal en wensen.

Nog een voordeel van ons online pensioenadvies is dat je bij ons minder betaalt dan bij de concurrent. Door onze efficiënte online processen maken we minder kosten; dat merk jij aan de tarieven die we jou rekenen. Dat betekent: deskundig pensioenadvies in Kampen, maar dan voor een lage prijs.

Over ons pensioenadvies in Kampen

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Kampen hebben we vier experts in huis met elk jarenlange financiële kunde en kennis. Doordat zij hun krachten bundelen, kunnen we je bij bijna elk aspect van jouw vraagstuk helpen. Zo kunnen we niet alleen een pensioenplanning voor je opstellen, maar ook deskundig advies geven over je hypotheek of je adviseren over passende verzekeringen. Bovendien verzorgen we aankoopbegeleiding, wat betekent dat we je ook bij de zoektocht naar een huis goed op weg kunnen helpen.

Zo ben jij bij ons verzekerd van een deskundig financieel totaaladvies. Daarnaast ben je op ons kantoor zeker van deze voordelen:

 • Online advies wanneer het jou uitkomt
 • Deskundig advies over je pensioen, hypotheek en financiën
 • Combinatie van financieel advies én makelaardij
 • Extra scherpe tarieven
 • Volledig onafhankelijk advies
 • Persoonlijke aandacht en begrijpelijke uitleg
 • Zes dagen per week (ook ’s avonds mogelijk)
Pensioenadvies inschakelen

Je pensioen aanvullen met je overwaarde?

Woon je al een tijdje waar je nu woont? Dan heb je waarschijnlijk, net als veel andere Nederlanders, een mooie overwaarde op je woning opgebouwd? Dit houdt in dat je woning flink meer waard is dan de hypotheekschuld die je er op dit moment op hebt openstaan. Dat is een mooie meevaller waar je ook in aanloop naar je pensioen van kunt profiteren. De overwaarde is namelijk een bedrag dat je op verschillende manieren kunt opnemen, waarmee je er een vrij besteedbaar bedrag van maakt.

Je kunt het bedrag op je rekening laten storten, zodat je ermee kunt doen wat je maar wilt. Maar er zijn ook verschillende andere opties. Denk bijvoorbeeld aan de overwaarde gebruiken voor een verbouwing of van je overwaarde een tweede huis kopen. Hiervoor kun je op verschillende manieren, zonder te verhuizen, je overwaarde te gelde maken. Gepensioneerden kunnen daarvoor bijvoorbeeld een opeethypotheek afsluiten, hoewel aan dat product ook haken en ogen kunnen zitten. Daarnaast kun je denken aan een tweede hypotheek of in het bijzonder aan een krediethypotheek.

Met al die keuzemogelijkheden doe je er goed aan om ons erbij te betrekken voor pensioen- en hypotheekadvies. Dan ben je van alle voor- en nadelen op de hoogte en kun je keuzes maken waar je zowel nu als in de toekomst gunstig mee uit bent.

Je woning laten verbouwen?

Oud worden in de prachtige woning waar je nu woont, is voor veel mensen een langgekoesterde wens. Wie weet is er met een paar aanpassingen aan je woning veel mogelijk. Zo kun je je tuin laten aanpakken, waardoor je nog meer van het buitenleven kunt genieten. Of je kunt je woning gelijkvloers maken, waardoor je er ook als je ooit slecht ter been bent nog prima kunt wonen. Al dat soort mooie verbouwplannen kun je op meerdere manieren financieren. Wederom biedt je hypotheek misschien kansen. Soms is het zelfs mogelijk om je hypotheek onderhands te verhogen, wat betekent dat dit vrij eenvoudig en zonder een nieuwe taxatie van je woning kan.

Wij kijken hierin graag met je mee en kunnen je verbouwplannen meenemen in ons pensioenadvies in Kampen voor jou.

Veelzijdig financieel advies

Naast pensioenadvies in Kampen, zijn we van nog veel meer markten thuis. We kunnen je met allround financieel advies in veel situaties bijstaan met een deskundig antwoord op jouw vragen. Een paar van de vragen waarop wij je in een video-adviestraject antwoord kunnen geven, zijn deze:

 • Hoe kun je structureel besparen op je maandlasten?
 • Welke verzekeringen heb je nodig, en waar sluit je die voordelig af?
 • Welke opties heb je om op latere leeftijd een ander huis te kopen?
 • Wat moet je voor je hypotheek regelen als je richting je pensioen gaat?
 • Hoe zit het met je pensioen en hypotheek als zzp’er?
 • Waar moet je aan denken (qua pensioen, hypotheek en verzekeringen) na een scheiding?
 • Hoe kun je een bedrag schenken aan je (klein)kinderen en hoeveel mag die schenking zijn?
 • Wat zijn voor jou de voor- en nadelen van een opeethypotheek?
 • Hoe werkt het kopen van een woning voor de verhuur?
 • Is oversluiten voor jou een mogelijkheid en hoeveel bedraagt de boeterente daarbij?

Jouw pensioen goed geregeld hebben?

Wil jij er zeker van zijn dat je zonder geldzorgen van je welverdiende pensioen kunt genieten? Dan staan wij graag voor je klaar met online pensioenadvies. Deskundig advies tegen een scherpe prijs!

Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking met onze adviseurs via de knop hieronder. Dat kan online en op het moment dat het jou uitkomt.

Heb je zo al een belangrijke financiële vraag? Of wil je graag meer weten over onze dienstverlening? Mail of bel ons dan. Dat kan via 038 – 429 09 17 of via zwolle@vanbruggen.nl.

Maak een vrijblijvende eerste afspraak