Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Groningen Nieuwe Ebbingestraat 100
9712 NP Groningen
Opent vrijdag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Groningen

Pensioenadvies in Groningen

Wat is mijn inkomen na mijn pensioen? Hoe is mijn pensioen opgebouwd? Hoe zit het met mijn hypotheek na mijn pensioen? En wat nu als ik eerder wil stoppen met werken? Het zijn zomaar een paar vragen die je kunt hebben rondom je pensioen. Het verraderlijke is dat je jezelf die vragen het beste niet pas rond je pensioengerechtigde leeftijd kunt stellen. Hoe eerder, hoe beter. Schakel ons kantoor in voor pensioenadvies in Groningen. Dan zorgen wij ervoor dat jij alles goed geregeld hebt voor straks.

Maak een afspraak voor pensioenadvies

Ervaren pensioenadviseur in Groningen

Met veel plezier staan wij klanten in Groningen bij in de keuzes rondom hun pensioen. Dat doen we vanuit onze ruime ervaring met pensioen, verzekeringen, hypotheken en financiën. En altijd met persoonlijke aandacht voor jou. Hoe het zit met je pensioen, verschilt namelijk van persoon tot persoon. Ben je bijvoorbeeld ondernemer of heb je altijd in loondienst gewerkt? Hoe lang loopt je hypotheek nog? Hoeveel heb je aan pensioen opgebouwd? En wanneer zou je willen stoppen met werken? Allemaal vragen die belangrijk zijn voor ons advies.

Als pensioenadviseur in Groningen kijken wij naar elk belangrijke aspect en zien daarbij niets over het hoofd. Van het doen van een schenking tot het oversluiten van je hypotheek. En van het verzilveren van je overwaarde tot het financieren van een verbouwing. Bij elk van die aspecten kan ons team van financieel experts, hypotheekexperts en makelaars je dankzij jarenlange ervaring goed helpen.

Overwaarde whitepaper downloaden

Waar kunnen we jou bij helpen?

Zodra je stopt met werken, verandert er veel in je leven. En in je financiële situatie. Bij elk van de vragen die daarbij speelt, kunnen wij jou bijstaan met professioneel financieel advies.

We kunnen je bijvoorbeeld adviseren rondom deze vragen:

 • Hoeveel heb jij opgebouwd aan pensioen?
 • Wat moet je allemaal regelen voor je pensioen?
 • Kun je eerder stoppen met werken?
 • Hoe regel je je pensioen als zzp’er?
 • Hoe zit het met je hypotheek na je pensioen?
 • Hoe kun je je overwaarde opnemen?
 • Wat kun je doen met je opgebouwde vermogen?
 • Hoe zit het met geld schenken?

Heb je een andere pensioenvraag? Neem gerust contact met ons op voor een eerste kennismaking.

Plan een eerste gratis afspraak

Oversluitgids

Waarom pensioenadvies?

We horen vaak dat mensen zich pas op latere leeftijd druk maken over hun pensioen. Ons advies? Begin er op tijd mee door pensioenadvies in Groningen in te schakelen. Zo kun je alles goed regelen. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat je vanaf 10 jaar vóór de AOW-leeftijd niet meer zo eenvoudig een hypotheek kunt afsluiten. Hypotheekverstrekkers kijken vanaf dat kantelpunt ook naar je pensioeninkomen, dat vaak lager uitvalt dan je eerdere inkomen. Daardoor kan je maximale hypotheek lager zijn dan verwacht. Ook je hypotheek oversluiten kun je soms beter vóór dat kantelpunt doen.

Daar komt nog bij dat je een pensioengat zoveel mogelijk wilt voorkomen. Helaas overkomt het regelmatig mensen dat ze na hun pensioenleeftijd flink terugvallen qua koopkracht, waardoor ze hun uitgaven moeten bijstellen. Geen fijn idee. Hoe eerder je inzicht krijgt in je pensioeninkomen en pensioenopbouw, hoe beter je dat alles van tevoren goed kunt regelen. 

Maak een afspraak voor pensioenadvies

Onafhankelijk pensioenadvies in Groningen

Een van de voordelen van ons kantoor is dat wij volledig onafhankelijk zijn in ons advies. We hebben er dus geen baat bij om jou een specifieke hypotheekaanbieder, verzekeraar of pensioenfonds aan te raden. Voor ons advies aan jou vergelijken we een groot aantal aanbieders, zodat we altijd een passende optie kunnen vinden. Dat jij goed geholpen wordt met eerlijk advies, is voor ons het belangrijkst.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep Groningen?

Veel klanten in Groningen schakelen juist ons kantoor in voor pensioenadvies.

Waarom onze klanten juist voor ons kiezen? De voordelen op een rij:

 • Pensioenadvies, hypotheekadvies, financieel advies én makelaars onder één dak
 • Jarenlange ervaring in pensioenadvies
 • Advies op kantoor of online via videobellen
 • Groot aanbod van verzekeraars en hypotheekaanbieders
 • Antwoord op al jouw financiële vragen

Maak direct een afspraak

Advies over je hypotheek na je pensioen

Niet iedereen staat erbij stil dat je vaak rond je pensioen ook iets met je hypotheek moet doen. Wil je bijvoorbeeld nog je overwaarde verzilveren? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je hypotheek oversluiten? Of wil je een nieuwe woning kopen en daarvoor een nieuwe hypotheek afsluiten? In al die gevallen heeft je pensioen gevolgen voor je mogelijkheden. Het is dus verstandig om daar op tijd met een expert naar te kijken.

Om je hier zo goed mogelijk bij te helpen, vind je op ons kantoor zowel hypotheekadviseurs als een ervaren makelaar. Ook voor al je vragen over de verkoop en aankoop van een woning kun je dus bij ons terecht. Zo bieden we alles onder één dak om jou goed van dienst te zijn.

Vraag pensioenadvies aan

Wil jij ook zeker weten dat je alles goed regelt rondom je pensioen? Je bent voor deskundig pensioenadvies in Groningen van harte welkom op ons kantoor of in een online video-afspraak. De eerste kennismaking is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Plan direct een afspraak in. Of bel ons voor een eerste contact. We zijn te bereiken via 050 3053 999 of op groningen@vanbruggen.nl.

Maak een afspraak