Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Zaanstad


Opent woensdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zaanstad

Zoek een woning Zaanstad

Persoonlijk advies op maat

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Peter Mak en ik ben financieel adviseur bij Van Bruggen Adviesgroep voor Amsterdam Noord en Zaanstad. Mijn ruim 18 jaar ervaring in de hypotheek- en verzekeringsbranche zet ik graag in om u van dienst te zijn met financieel advies op maat.

Ik ben hier geboren en getogen en ken de regionale woningmarkt erg goed. Gezien mij voorliefde voor de regio en mijn vak reden genoeg om ook mijn diploma's te halen als makelaar. Zo bent u onder 1 dak verzekerd van financieel advies en makelaarsdiensten. Naast financieel voordeel levert u dit ook veel gemak op. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voeren wij ook nog eens het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Een extra garantie voor kwalitatief goed en deskundig advies.

U bent dan ook van harte welkom bij Van Bruggen Adviesgroep als u een woning gaat kopen, verkopen of advies nodig heeft over uw nieuwe of bestaande hypotheek. Natuurlijk staan we ook graag voor uw klaar voor advies over uw (schade)verzekeringen, financiering van keuken, auto of verbouwing en overige financiële vragen.

KvK: 37127809AFM: 12017769Documenten