Zaanstad
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zaanstad

Zoek een woning Zaanstad

Persoonlijk advies op maat

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Peter Mak en ik ben financieel adviseur bij Van Bruggen Adviesgroep voor Amsterdam Noord en Zaanstad. Mijn ruim 18 jaar ervaring in de hypotheek- en verzekeringsbranche zet ik graag in om u van dienst te zijn met financieel advies op maat.

Ik ben hier geboren en getogen en ken de regionale woningmarkt erg goed. Gezien mij voorliefde voor de regio en mijn vak reden genoeg om ook mijn diploma's te halen als makelaar. Zo bent u onder 1 dak verzekerd van financieel advies en makelaarsdiensten. Naast financieel voordeel levert u dit ook veel gemak op. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voeren wij ook nog eens het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Een extra garantie voor kwalitatief goed en deskundig advies.

U bent dan ook van harte welkom bij Van Bruggen Adviesgroep als u een woning gaat kopen, verkopen of advies nodig heeft over uw nieuwe of bestaande hypotheek. Natuurlijk staan we ook graag voor uw klaar voor advies over uw (schade)verzekeringen, financiering van keuken, auto of verbouwing en overige financiële vragen.

Van Bruggen Adviesgroep Zaanstad beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Zaanstad beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Besparen op je maandlastenBesparen op je maandlasten
KvK: 37127809AFM: 12017769Documenten