Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Zaandam Ankersmidplein 2
1506 CK Zaandam
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zaandam

Van Bruggen Adviesgroep in Zaandam

Wil je een mooie woning kopen in Zaandam en daar alles goed voor regelen? Zijn je kinderen de deur uit en ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden om bijvoorbeeld te verbouwen, verhuizen of je overwaarde te benutten voor andere doeleinden? Of heb je een vraag over bijvoorbeeld je pensioen, verzekeringen of lopende hypotheek? Bij Van Bruggen Adviesgroep in Zaandam staat Peter Mak voor je klaar met deskundig financieel advies en makelaardij. Dankzij zijn 18 jaar ervaring én goede kennis van de regio kan hij ook jou helpen bij je volgende stap.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Zaandam

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Zaandam word je persoonlijk geholpen door Peter Mak. Hij is financieel adviseur voor mensen uit Zaandam, Koog aan de Zaan, Assendelft en de hele gemeente Zaandam. Met zijn ruim 18 jaar ervaring in de hypotheek- en verzekeringsbranche kan hij ook jou voorzien van deskundig financieel advies op maat. Daarnaast is hij makelaar en kan hij je verschillende makelaarsdiensten bieden als je een woning wilt kopen of verkopen. Aangezien Peter geboren en getogen is in de gemeente Zaandam, kent hij de regionale woningmarkt op zijn duimpje. 

Daardoor ben je onder één dak verzekerd van financieel advies en makelaarsdiensten. Naast financieel voordeel levert dit ook veel gemak op. Je bent van harte welkom bij Van Bruggen Adviesgroep in Zaandam als je een woning gaat kopen of verkopen, advies nodig hebt over een nieuwe of bestaande hypotheek of als je je financiële opties met bijvoorbeeld je overwaarde helder wilt krijgen. Natuurlijk staan we ook voor je klaar voor advies over je (schade)verzekeringen, een financiering van je verbouwing of auto, een schenking aan je kinderen en overige financiële vragen.

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Zaandam ben je bovendien zeker van hoge kwaliteit. Dat wij aan hoge standaarden voldoen, blijkt uit het feit dat ons kantoor over het Keurmerk Financiële Dienstverlening beschikt. Een extra garantie voor kwalitatief goed en deskundig advies!

Een nieuwe woning kopen op de overspannen woningmarkt?

Overspannen woningmarkt of niet, jij droomt van een nieuwe woning. Het kan zijn dat dit je allereerste eigen woning is. Of misschien heb je al een fijn huis, maar zoek je een andere woning. Je kinderen zijn bijvoorbeeld het huis uit en je hoopt kleiner of landelijker te gaan wonen. Maar hoe kun je ondanks de krapte en de vele overbiedingen aan een huis komen?

Goed nieuws: bij Van Bruggen Adviesgroep in Zaandam kennen we de woningmarkt in deze regio én kunnen we je financieel advies geven over jouw mogelijkheden. We zijn er enerzijds voor hypotheekadvies over een passende hypotheek voor je nieuwe woning; anderzijds kunnen we je van begin tot eind begeleiden bij je zoektocht naar een nieuw huis. We berekenen je maximale budget voor een huis, wijzen je op het recente woningaanbod, gaan mee naar bezichtigingen, adviseren je over een goed bod en onderhandelingen, en letten er tegelijkertijd op dat je niet méér biedt dan voor jou financieel haalbaar is.

Met alles onder één dak sta jij sterker in de strijd met andere geïnteresseerden en vergroot je je kansen om jouw droomwoning in Zaandam en omgeving te vinden. En om daarvoor een hypotheek met gunstige maandlasten en voorwaarden af te sluiten. Daar zorgen wij voor.

Ook als je zzp’er bent en een zzp-hypotheek wilt afsluiten, kunnen we je adviseren over je mogelijkheden. Zo’n hypotheekaanvraag heeft iets meer voeten in de aarde dan die van iemand met een vast contract in loondienst. Maar dat doet er voor ons niet toe: wij kennen het klappen van de zweep en kunnen je ook als ondernemer uitstekend hypotheekadvies geven.

Wil je een eerste indicatie krijgen van jouw maximale hypotheek? Maak een afspraak bij ons op kantoor voor een gratis oriëntatiegesprek. Na dat gesprek weet je precies hoeveel jij aan een woning te besteden hebt.

Gratis eerste gesprek

Oversluitgids

Lagere maandlasten voor je hypotheek of verzekeringen?

Meer geld overhouden aan het eind van de maand is soms eenvoudiger dan je denkt. Je hoeft er heus niet de reclamefolders voor door te spitten om elke week een paar euro goedkoper uit te zijn met je boodschappen. Soms bieden ook je hypotheek of verzekeringen bespaarkansen. Als je maandelijks minder kwijt bent aan je vaste lasten, houd je soms op jaarbasis duizenden euro’s over.

Hoe dat zit? Besparen op je hypotheek kun je doen door het oversluiten van je hypotheek. De hypotheekrente ligt op dit moment een paar procentpunten lager dan jaren geleden. Dat biedt kansen om je rentelasten flink naar beneden bij te stellen. Bij oversluiten sluit je een nieuwe hypotheek af tegen de huidige lagere rente en kun je dat rentetarief ook nog eens tot wel 20 of zelfs 30 jaar laten vastzetten. Zo weet je zeker dat je ook over heel wat jaren nog dit voordelige tarief betaalt. Nu brengt oversluiten wel wat kosten met zich mee, zoals een boeterente. Laat ons daarom goed voor je uitzoeken of een oversluiting voor jou voordelig uitpakt.

Verder zijn soms forse besparingen mogelijk op je verzekeringspremie. Veel Nederlanders lopen ongemerkt oververzekerd rond. Ze hebben onnodige verzekeringen afgesloten of hebben een uitgebreide dekking zonder dat dat nodig is. Bij ons verzekeringsadvies kunnen wij je adviseren welke verzekeringen voor jou wel en niet nuttig zijn, natuurlijk uitgaande van jouw wensen. Zo ben je precies goed genoeg verzekerd en betaal je niet meer premie dan nodig.

Voorkom dat jij meer uitgeeft dan nodig is. Schakel Van Bruggen Adviesgroep in Zaandam in voor een vrijblijvende verzekeringscheck.

Maak een vrijblijvende afspraak

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Tot slot is het nog belangrijk om te weten dat er naast de eigenaar geen medewerkers werkzaam zijn bij Van Bruggen Adviesgroep Zaandam, waardoor Artikel 1:120 lid 2a van de Wft op onze onderneming niet van toepassing. Dat wil zeggen dat er geen medewerkers zijn die een variabele beloning krijgen.

Wat kun je doen met jouw overwaarde?

Het voordeel van de stijgende huizenprijzen? Als jij al een tijdje in je woning woont, dan is je huis waarschijnlijk fors in waarde gestegen. “Ja maar, wat heb ik daaraan?”, vraag je je misschien af. De overwaarde komt toch pas vrij als je gaat verhuizen? Nee hoor, je kunt je overwaarde ook vrijmaken zonder naar een andere woning te vertrekken. Dit doe je door je overwaarde te verzilveren.

Dankzij je overwaarde hoef je niet altijd je eigen spaargeld te gebruiken om mooie plannen te verwezenlijken. Zo biedt je overwaarde wellicht kansen om een tweede woning te kopen (bijvoorbeeld een huis voor je kinderen of een vakantiehuisje voor jezelf). Of je kunt er een verbouwing van je eigen fijne woning mee financieren. Of wat dacht je van je overwaarde gebruiken voor een auto, schenking of boot?

Overwaarde whitepaper downloaden

Er zijn meerdere manieren om je overwaarde te gelde te maken. Eén daarvan is een tweede hypotheek (bijvoorbeeld een krediethypotheek) nemen. Daarnaast kun je soms je hypotheek onderhands verhogen. Of wellicht is een opeethypotheek voor jou een gunstig product. Dit type hypotheek is speciaal bedoeld voor gepensioneerden met een bescheiden pensioeninkomen om toch hun overwaarde te kunnen verzilveren.

Heb je een andere financiële vraag?

Hypotheken, verzekeringen en makelaardij zijn dus drie belangrijke thema’s waarbij we jou kunnen helpen. Maar dat zijn zeker niet de enige onderwerpen waarover wij financieel advies geven. Van Bruggen Adviesgroep in Zaandam staat voor breed financieel advies en kan je dus adviseren over allerlei soorten financiële vragen, passend bij de levensfase waar jij in zit.

Denk aan:

 • Hoe kan ik alles financieel goed regelen voor mijn pensioen en een pensioengat voorkomen?
 • Welke opties heb ik om mijn verbouwplannen te financieren?
 • Als mijn partner en ik gaan scheiden, wat moeten we dan financieel regelen?
 • Is een overlijdensrisico- of arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mij zinvol?
 • Kan ik mijn bestaande hypotheek aanpassen, zodat deze beter past bij mijn huidige situatie?
 • Ik wil mijn kind helpen bij het financieren van een huis of studie. Hoe kan ik geld schenken?
 • Welke opties heb ik om een verduurzaming van mijn woning te financieren?
 • Wat zijn mijn mogelijkheden om na mijn pensioen een huis te kopen (met een seniorenhypotheek)?
 • Hoe werkt het afsluiten van een hypotheek voor nieuwbouw en waar moet ik op letten?

Heb je een andere financiële vraag? Ook daarbij kunnen we je vast en zeker helpen. Voel je vrij om een eerste afspraak te plannen bij ons op kantoor. Dan kunnen we samen onderzoeken hoe we jou kunnen bijstaan.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Zaandam?

Van Bruggen Adviesgroep in Zaandam staat voor persoonlijk en deskundig financieel advies en makelaardij. Kort samengevat zijn dit zeven redenen voor onze klanten om voor ons te kiezen:

 • Deskundig financieel advies én makelaardij
 • 18 jaar ervaring met financieel advies in deze regio
 • Ruime kennis van hypotheken, verzekeringen, pensioen
 • Ook complete begeleiding bij aan- of verkoop van een huis
 • Onafhankelijk advies (keuze uit vele geldverstrekkers)
 • Kwaliteit gegarandeerd (Keurmerk Financiële Dienstverlening)
 • Geboren en getogen in deze regio en hier dus goed bekend

Het eerste gesprek is gratis

Wil je weten wat jouw kansen zijn op een huis in de gemeente Zaandam? Heb je een vraag over besparen op je hypotheek? Of wil je iets weten over je verzekeringen, pensioen of je algehele financiële situatie? Kom naar Van Bruggen Adviesgroep in Zaandam. De eerste afspraak kost je niets.

Plan snel een eerste gesprek via 075 – 64 00 050 of door te mailen naar Zaanstad@vanbruggen.nl. Of klik op de knop hieronder om ons een bericht te sturen.

We zien je graag binnenkort.

Plan een oriënterend gesprek
KvK: 37127809AFM: 12017769Documenten