Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Vlissingen
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Vlissingen

Van Bruggen Adviesgroep Vlissingen

Met kennis van uw woonomgeving, van de (woning)markt landelijk en lokaal, kennis van de veranderende hypotheek- en verzekeringsvoorwaarden: uw financieel adviseur van Vlissingen helpt u graag.

Hypotheek afsluiten?

Bij het afsluiten van een hypotheek komt heel veel kijken, voelt voor veel mensen als een ver-van-onze-bed-show. De voorwaarden veranderen snel en door de toestroom van geldverstrekkers is het maken van een juiste keuze best ingewikkeld. De financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep kan u heel goed begeleiden in dit proces. Door de expertise en de onafhankelijkheid van uw financieel adviseur mag u ervan uit gaan, dat u bij Van Bruggen Adviesgroep Vlissingen op het juiste adres bent.

Uw hypotheek aflossen

De manier waarop een hypotheek wordt afgelost verschilt per persoon, het moet namelijk bij uw persoonlijke situatie passen, bij uw doelen en dromen. Uiteraard willen we graag met u in gesprek gaan over uw financiële situatie en u voorzien van persoonlijk advies. Niet alleen vandaag, maar ook wanneer er in uw persoonlijke situatie een verandering plaats vindt. Denk aan samenwonen, trouwen, kinderen en scheiden, voorbereiding op uw pensioen of het onverwacht werkloos of arbeidsongeschikt raken; zorg dat u bent voorbereid. Daar helpen wij u graag bij!

Uw overwaarde gebruiken

U heeft te maken met overwaarde wanneer uw woning meer waarde heeft dan uw hypotheek. Waardestijging kan ontstaan door meerdere factoren, factoren waar u vaak geen invloed op heeft, denk aan de veranderende woningmarkt. De vraag voor u kan zijn: wat heeft u én kunt u met deze overwaarde? De overwaarde van uw woning komt vrij wanneer u uw woning verkoopt. Heeft u geen verhuisplannen, wellicht dat een verbouwing aan uw woning u aanspreekt. Het kan u fiscaal voordeliger uitkomen om uw overwaarde te gebruiken door uw vermogen vroegtijdig te schenken aan uw (klein)kinderen. Uw financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep kijkt en denkt graag met u mee naar deze mogelijkheden.

Maak direct een afspraak

KvK: 80810829AFM: 12047734Documenten