Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Vleuten De Meern Dorpsstraat 8b
3451 BK Vleuten
Vandaag open tot 17:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Vleuten De Meern

Financieel advies in Vleuten

Bij financiële vraagstukken is het erg belangrijk om de juiste keuzes te maken. Waar sluit je een voordelige en passende hypotheek af? Is oversluiten voor jou verstandig of kun je beter naar andere bespaaropties kijken? En je verzekeringen, zijn die passend en voordelig of valt daar nog een mouw aan te passen? Of het nu gaat over hypotheken, verzekeringen of pensioen, zorg ervoor dat het goed geregeld is. Met persoonlijk financieel advies in Vleuten helpt Kitty je daar graag bij. Altijd op een persoonlijke manier, waarbij we alle tijd nemen voor jou en je vragen.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Financieel adviseur Vleuten bij al je financiële keuzes

Voor welke financiële keuze je ook staat, er zijn vaak talloze opties om tussen te kiezen. Zo bestaan er tientallen hypotheken met elk weer hun eigen voorwaarden en rentepercentage. En je kunt kiezen tussen allerlei rentevaste periodes, waaruit je misschien niet zo 1, 2, 3 zelf een keuze maakt. En ga je verzekeringen afsluiten? Dan krijg je heel wat kleine lettertjes aan voorwaarden om je doorheen te worstelen. Sta je op het punt van oversluiten? Dan is de volgende vraag: bij welk van al die aanbieders ben jij voordelig uit?

Met zoveel verschillende opties is het nog niet gemakkelijk om knopen door te hakken. En hoe weet je zeker dat de keuze die je nu maakt, over tien jaar ook nog bij je financiële situatie van dat moment past? Laat ons met je meekijken voor financieel advies in Vleuten. Samen duiken we uitgebreid in jouw situatie en wensen. Vandaaruit vergelijken we de verschillende opties voor je op rente, voorwaarden en andere condities. Zo kunnen we je goed adviseren over de juiste financiële keuzes voor jou. Qua kosten én voorwaarden. Nu én in de toekomst.

Eén aanspreekpunt en persoonlijke aandacht

Wat Van Bruggen Adviesgroep in Vleuten onderscheidt van veel andere financieel adviseurs? Ten eerste krijg je bij ons financieel advies in Vleuten maar met één adviseur te maken: Kitty. Je wordt dus niet van het kastje naar de muur gestuurd, en bent niet steeds weer met verschillende experts in contact. Nee, zij staat je persoonlijk bij tijdens het gehele traject.

Terwijl je één aanspreekpunt hebt, kun je alsnog profiteren van andere expertises. Zo werken we graag samen met diverse makelaars, notarissen, accountants en andere professionals in de regio. Met veel plezier kunnen we je eventueel aan een van hen koppelen.

Echt onafhankelijk advies

Verder is het voor jou als klant fijn dat we volledig onafhankelijk financieel advies in Vleuten geven. Dat houdt concreet in dat we niet aan één en dezelfde hypotheekaanbieder of verzekeraar verbonden zijn. Nee, we werken met tientallen aanbieders samen. Elk van hen nemen we mee in ons financiële advies aan jou. Daardoor kun jij ervan op aan dat het product dat we adviseren echt in alle opzichten bij je past. Dat het je voordelige rente of premie én gunstige voorwaarden oplevert.

Meer weten over de mogelijkheden voor financieel advies in Vleuten bij jouw vraagstuk? In een gratis eerste gesprek vertellen we je graag meer.

Maak een afspraak

Wat is jouw financiële vraagstuk?

Financieel advies in Vleuten is een breed begrip. Wij kunnen je dan ook over veel verschillende financiële vraagstukken advies geven. Van je allereerste hypotheek tot het regelen van je pensioen of het doen van een schenking.

Dit zijn een paar van de vragen waarover we je graag adviseren:

 • Wat zijn mijn mogelijkheden voor een nieuwe hypotheek afsluiten?
 • Ik wil mijn eerste huis kopen, hoeveel kan ik daarvoor lenen?
 • Welke besparing levert oversluiten mij op? En is dat meer dan het me kost?
 • Zijn er nog andere manieren om te besparen op mijn rentelasten?
 • Wat moet ik financieel regelen na een scheiding, bijvoorbeeld voor mijn hypotheek?
 • Passen mijn verzekeringen nog bij mijn huidige situatie? Kunnen ze voordeliger?
 • Welke verzekeringen heb ik echt nodig en waar kan ik daarvoor goed terecht?
 • Hoe gaat een zzp-hypotheek afsluiten in zijn werk en welke opties heb ik daarvoor?
 • Hoe kan ik mijn overwaarde uit de stenen halen als aanvulling op mijn spaargeld?
 • Een verbouwing financieren vanuit mijn hypotheek, kan dat?
 • Wat moet ik financieel allemaal regelen om er tijdens mijn pensioen warmpjes bij te zitten?
 • Welke andere bespaarkansen heb ik?

Advies over een voordelige en passende hypotheek

Vanzelfsprekend kunnen we je hypotheekadvies geven als jij op het punt staat een eerste of volgende woning in Vleuten of omgeving te kopen. Laat ons je helpen de financiering hiervoor rond te krijgen met een passende hypotheek. Ook voor nieuwbouwwoningen kunnen we het advies over en aanvragen van je hypotheek verzorgen.

Maar ons hypotheekadvies gaat veel verder dan dat. Vaak verandert er in de loop der jaren een en ander in je situatie. Ook qua financiën. Je wensen veranderen misschien mee. Wie weet zijn er voor jou, net als voor veel anderen, mogelijkheden om te profiteren van de lage hypotheekrente op dit moment. Oversluiten of rentemiddeling heeft al voor veel woningeigenaren in de regio een groot verschil gemaakt in hun maandlasten. Misschien ook voor jou. Wij adviseren je hier graag over.

En wist je dat er soms na een aantal jaar mogelijkheden zijn om meer hypotheek te krijgen? Met een tweede hypotheek creëer je bijvoorbeeld extra budget voor jezelf voor een complete verbouwing, voor het verduurzamen van je woning of gewoon een extra bedrag op je spaarrekening voor later of om aan de (klein)kinderen te schenken.

Welke opties jij hebt voor je nieuwe of bestaande hypotheek? Al in een eerste gesprek kunnen wij je daar advies over geven. Klik op de knop hieronder of mail of bel voor een eerste kennismaking.

Maak een afspraak

Wil je eerst meer weten? We vertellen je met alle plezier meer over onze diensten via 030 – 7601 170 of via e-mail (vleutendemeern@vanbruggen.nl).

Geen klantnummers, gewoon goede service

Wees gerust: bij ons krijg je geen eindeloze keuzemenu’s te horen als je belt. Kitty is jouw aanspreekpunt tijdens het hele traject en begeleidt je met veel plezier. En met persoonlijke aandacht. Jouw vragen zijn bij haar in vertrouwde, deskundige handen en ze besteedt er alle tijd en aandacht aan die jouw vraag verdient.

Dát en de volgende 7 voordelen zijn een reden om te kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep in Vleuten:

 • Breed financieel advies: van hypotheek oversluiten tot verzekeringen
 • Ruime ervaring met financieel advies in Vleuten en omstreken
 • Ook deskundig advies over verzekeringen en pensioen
 • Uitgebreide begeleiding en vlotte service
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Altijd ruime aandacht en tijd voor jouw vraag
 • Ook opties voor online advies

Verzekeringsadviseur Vleuten

Heb je een overlijdensrisicoverzekering lopen en ben je benieuwd of die misschien voordeliger kan? Of ga je een woning kopen en ben je benieuwd welke voordelen een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou heeft? Of heb je al wat verzekeringen lopen, maar vermoed je dat je daarmee dubbel gedekt bent? Als verzekeringsadviseur in Vleuten kan Kitty je bestaande verzekeringen onder de loep nemen én het grote aanbod aan mogelijke verzekeringen voor je vergelijken. Zo loop jij goed verzekerd maar zonder te veel betalen de deur uit.

Wil je een keer jouw lopende verzekeringen goed laten bekijken? Of je complete situatie bespreken om te ontdekken welke verzekeringen jij wel en niet nodig hebt? Laat het ons weten.

Wees van harte welkom op ons kantoor aan de Dorpsstraat of online via videogesprek. Dan vertellen we je graag of en hoe wij jou kunnen helpen.

Verzekeringsadvies aanvragen

Wat kun jij nu al regelen voor je financiële situatie later?

Vergis je niet: ook al moet je nu absoluut nog niet denken aan de tijd na je pensionering, die tijd is dichterbij dan je denkt. In de financiële wereld is 56 een belangrijke leeftijd. Vanaf die leeftijd gaan geldverstrekkers naar je pensioeninkomen kijken. Daardoor kun je bijvoorbeeld een kleinere hypotheek afsluiten, wordt je overwaarde opnemen lastiger en is oversluiten ook niet meer zo eenvoudig. En dat nog los van het feit dat het vaak slim is om je pensioen zelf aan te vullen in plaats van blind op je werkgeverspensioen en AOW te vertrouwen.

Als vijftigplusser heb je misschien een forse overwaarde op je woning. Wij adviseren je graag hoe je die kunt gebruiken als aanvulling op je pensioen. En dat zonder dat verhuizen nodig is. Ook kunnen we met je meedenken hoe je je maandlasten omlaag krijgt, bijvoorbeeld via oversluiten of verzekeringen aanpassen. En wellicht heb je nog andere goede opties. Vervroegd aflossen op je hypotheek of een opeethypotheek nemen bijvoorbeeld.

Met alle plezier kijken we mee naar jouw wensen en totaalplaatje. Met ons pensioenadvies begeleiden we jou om je financiële situatie nu al goed geregeld te hebben voor de toekomst. Wie weet kun je zo zelfs eerder stoppen met werken.

Financieel advies in Vleuten of online

Heb je een vraag over je hypotheek, pensioen of verzekeringen? Of kun je ergens anders financieel advies in Vleuten bij gebruiken? Wees welkom op ons kantoor in Vleuten voor een goede bak koffie. Of maak een afspraak voor een online kennismaking.

Klik op de knop hieronder, bel naar 030 – 7601 170 of mail naar vleutendemeern@vanbruggen.nl. Dan plannen we een gratis oriëntatiegesprek in.

Ja, ik wil een vrijblijvende kennismaking