Vleuten De Meern Dorpsstraat 8b
3451 BK Vleuten
Opent maandag om 08:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Vleuten De Meern

Hypotheekadvies in Vleuten De Meern en omgeving

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Vleuten De Meern. Mijn naam is Kitty Arntz en ik sta graag voor u klaar met een gedegen financieel advies. Mijn drijfveer? Zorgen voor oplossingen op maat bij financiële vraagstukken. Of dit nu het kopen van een woning, het aanpassen van uw hypotheek of ieder ander financieel vraagstuk betreft. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Aan mij de taak om alle mogelijkheden in kaart te brengen zodat u profiteert van het beste onafhankelijke advies. Daarbij combineer ik uw wensen en idealen met uw persoonlijke financiën.

Persoonlijk advies, voor nu en later

Een goed financieel advies begint bij een grondige inventarisatie van uw wensen. Ik neem graag uitgebreid de tijd om u te leren kennen en uw financiële situatie in kaart te brengen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Zodat u over tien of twintig jaar zorgeloos kan blijven wonen. Pas nadat alles overzichtelijk is, formuleer ik een persoonlijk advies en ga ik op zoek naar een hypotheek die naadloos aansluit bij uw wensen en persoonlijke situatie. Ik houd hierbij rekening met de huidige fiscale mogelijkheden. We vergelijken de verschillende aanbieders kritisch qua voorwaarden en tarieven om zo de beste hypotheek te selecteren. Natuurlijk stopt het daar niet. Uw gegevens worden door mij bijgehouden zodat wijzigingen en veranderingen in de markt niet aan u voorbij gaan. Hierdoor heeft u de garantie van het beste financiële advies, voor nu en later. Dit geldt natuurlijk ook voor alle aanverwante zaken als verzekeringen.

Begeleiding tijdens het gehele traject en daarna

Wanneer u een huis op het oog heeft is het niet alleen handig om te weten welk bedrag u daaraan kunt besteden en wat uw lasten worden. Ik werk daarom samen met verschillende (aankoop)makelaars, taxateurs, accountants en notarissen in de regio. Als u wilt loop ik het gehele traject met u mee en regel ik alles voor u. Omdat er ook zaken bij u kunnen veranderen, neem ik jaarlijks telefonisch contact met u op. Tevens nodig ik u eens in de drie jaar uit voor een persoonlijk adviesgesprek, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en u altijd uw financiën goed geregeld heeft.

Wij vergelijken alles 

Er zijn veel verschillende hypotheek vormen; een oerwoud waarin u al snel verdwaalt. Zeker als u ook nog eens alle condities en voorwaarden met elkaar wilt vergelijken. Gelukkig is dat niet nodig, dat gaan wij voor u doen. In tegenstelling tot een bank die enkel naar de eigen hypotheken kijkt, werkt Van Bruggen Adviesgroep samen met vrijwel alle geldverstrekkers en vergelijkt alle condities, voorwaarden en hypotheekrentes. En daarbij werken we volledig transparant en onafhankelijk. Dat geeft u de zekerheid van het beste advies voor nu en later. Dit geldt niet alleen bij het afsluiten van een hypotheek, maar ook wanneer u een lopende hypotheek heeft of wanneer u al een offerte heeft, maar graag een second opinion wilt. 

We maken dan ook graag een afspraak met u voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek. Dan kunnen we al uw wensen en ideeën eens rustig op een rijtje zetten. Ons hypotheekadvies richt zich namelijk maar op één doel: het beste resultaat voor u. Wij heten u van harte welkom op ons kantoor aan de Dorpsstraat 8b in Vleuten De Meern voor een lekkere bak koffie en goed financieel advies.

Maak direct een afspraak

Besparen op je maandlastenBesparen op je maandlasten

Een blik op de Huidige woningmarkt in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern!

Magazine
KvK: 63681099AFM: 12047131Documenten