Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Vlaardingen
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Vlaardingen

Financieel advies in Vlaardingen

Bij belangrijke mijlpalen in je leven komen vaak ook grote financiële veranderingen kijken. Als je over een jaar of tien met pensioen gaat, zal je financiële plaatje er straks compleet anders uitzien. Ga je over een tijdje samenwonen? Ook dan moet er financieel het nodige geregeld worden. En gaan jij en je partner juist uit elkaar? Dan heeft de financiële afwikkeling daarvan ook wat voeten in de aarde. Geen nood: wij zijn er bij alle stappen in jouw leven voor persoonlijk én deskundig financieel advies in Vlaardingen.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel adviseur Vlaardingen

Elke situatie is weer anders. En ieder persoon zal ook weer andere wensen hebben. De een speelt graag op safe, de ander is best bereid wat risico te lopen bij financiële keuzes. En waar de één het prettig vindt om bijvoorbeeld breed verzekerd te zijn, heeft een ander misschien genoeg aan alleen de basisverzekeringen.

Daarom geloven wij in financieel advies op maat. Bij ons sluit je geen standaardpakketten af voor een vaste prijs. Nee, we gaan in een persoonlijke kennismaking gericht met jou kijken naar wat jij nodig hebt, wat je wensen zijn en welke producten daarbij passen. Uiteraard krijg je na die eerste gratis kennismaking ook een helder kostenplaatje, zodat je precies weet hoeveel ons maatwerk kost.

Omdat Remco onafhankelijk financieel adviseur in Vlaardingen is, kun je erop vertrouwen dat wij altijd vele tientallen geldverstrekkers meenemen in ons advies. Dat helpt om juist een geldverstrekker en product te selecteren die bij jou passen.

Volledig financieel advies over jouw nieuwe hypotheek

Een van de momenten waarop een financieel adviseur vaak om de hoek komt kijken, is bij het afsluiten van je hypotheek. Een huis kopen is niet niets. Daar een hypotheek voor nemen ook niet. Daarom bieden wij je graag het beste van twee werelden: hypotheekadvies én aan- en verkoopbegeleiding.

Adviseur Remco is zowel assistent-makelaar als financieel adviseur in Vlaardingen. Daardoor kan hij je bij de financiële afwikkeling van de aankoop van een huis én bij het vinden van een woning zelf goed op weg helpen. En heb je al een woning? Dan helpt hij je ook graag om die voor een goede prijs te verkopen.

Kortom: dankzij ons uitgebreide financieel advies in Vlaardingen én makelaardij zit jij voor al je vragen over je hypotheek en woning bij ons goed. We kunnen je bijvoorbeeld advies geven over:

 • hoeveel jouw maximale hypotheek en budget voor een woning bedragen;
 • waar je goed aan doet qua bod op een koopwoning én ontbindende voorwaarden daarbij;
 • hoe je je huidige woning voor een goede prijs kunt verkopen;
 • hoe je de onderhandelingen met de verkoper slim insteekt;
 • waar je een passende hypotheek afsluit, die qua rente én voorwaarden gunstig is;
 • welke hypotheekvorm en rentevaste periode voor jou handig zijn;
 • hoe het zit als je een zzp-hypotheek of hypotheek zonder vast contract afsluit;
 • welke mogelijkheden je als gepensioneerde hebt voor een seniorenhypotheek.

Laten we beginnen bij het begin: jouw mogelijkheden voor een hypotheek. Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan (bij ons op kantoor, bij jou thuis of via een videogesprek). Dan vertellen wij je hoeveel jij kunt lenen.

Gratis eerste gesprek

Kunnen jouw maandlasten omlaag?

Of we nu willen of niet, een groot deel van ons inkomen gaat vaak op aan vaste lasten. Je hypotheek en verzekeringen zijn daarbij vaak een belangrijke kostenpost. Maar er is ook goed nieuws: wellicht kunnen je verzekeringspremie en hypotheeklasten een stuk voordeliger.

Wij kijken graag met je mee of je bijvoorbeeld je hypotheek kunt oversluiten of via rentemiddeling fors kunt besparen op de hypotheekrente die je betaalt. Ondanks de boeterente levert dat veel mensen een flinke besparing op.

Daarnaast is het goed mogelijk dat je verzekeringen hebt lopen die wellicht voordeliger kunnen. Niet elke verzekering heb je daadwerkelijk nodig. Wellicht valt daar iets in te schrappen. En als je niet onder een bepaalde verzekering uit kunt, dan kunnen we kritisch kijken naar de dekking en premie. Zo’n kritische blik kan je zomaar een paar honderd tot een paar duizend euro per jaar schelen. Dus kom gerust langs om gratis jouw financiële situatie te laten doorlichten en geen bespaarkans over het hoofd te zien.

Hoe kun je een buffer creëren voor later?

Het is altijd verstandig om wat geld achter de hand te hebben. Zeker met het oog op de toekomst. Ga jij bijvoorbeeld over een tijdje met pensioen? Dan is het prettig als je zeker weet dat je straks voldoende inkomen hebt om van rond te komen. En als je ook nog wat overhoudt voor de mooie pensioenplannen die je hebt, zoals een mooie reis, een tweede huis of een grote verbouwing van je huis of tuin. Of voor een schenking aan je kinderen, als je hen financieel op weg wilt helpen bij volgende stappen in hun leven.

Hoe creëer je daarvoor een financiële buffer? Dat is niet altijd een kwestie van sparen, sparen en nog eens sparen. Je kunt ook denken aan het opnemen van je overwaarde. Verhuizen is daarvoor niet nodig; met diverse hypotheekproducten kun je die overwaarde te gelde maken. Denk daarbij aan:

 • een tweede hypotheek, zoals een krediethypotheek;
 • een opeethypotheek (specifiek voor mensen met een laag pensioeninkomen);
 • een oversluiting van je hypotheek (dat betekent twee vliegen in één klap: een hogere hypotheek én besparen op je maandlasten);
 • je hypotheek onderhands verhogen.

Daarnaast kun je natuurlijk denken aan het kopen van een verhuurwoning, waarbij je via de verhuuropbrengsten een mooi bedrag bij elkaar kunt verdienen.

Via ons financieel advies én pensioenadvies stippelen we graag een handige route voor jou uit, waarmee jij voldoende geld bij elkaar spaart om later jouw doelen in vervulling te laten gaan.

Schakel ons financiële advies in

Waarover wil jij financieel advies in Vlaardingen?

Hypotheken en pensioen zijn nog maar twee van de onderwerpen waarover wij financieel advies in Vlaardingen geven. Door onze brede ervaring en ruime achtergrond zijn er nog veel meer financiële vragen waarvoor je bij ons kunt aankloppen voor advies.

Zo is adviseur Remco ook uitstekend thuis in elk van deze onderwerpen:

 • je verzekeringen oversluiten of aanpassen;
 • je financiële situatie en opties na een scheiding;
 • een verbouwing of verduurzaming financieren;
 • je overwaarde via een consumptief krediet opnemen;
 • geld lenen of schenken aan je kinderen;
 • een woning kopen voor de verhuur;
 • een woning met of voor je kinderen kopen;
 • pensioen opbouwen als ondernemer;
 • de financiële afwikkeling na overlijden van een partner of dierbare.

Deskundig financieel advies in Vlaardingen

Wat ons anders maakt dan andere financieel adviseurs in Vlaardingen? Bij Van Bruggen Adviesgroep in Vlaardingen heb je altijd één aanspreekpunt. Remco staat jou tijdens het hele proces bij. Hij beantwoordt al je vragen, gaat op zoek naar passende opties in jouw specifieke situatie en legt je ook helder uit waarom een optie wel of niet voordelig is.

Daardoor ben jij geen nummertje, maar kun je erop vertrouwen dat jij echt goed geholpen wordt. En dat in het financieel advies geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Wij denken aan de zaken waar jij zelf nog niet aan had gedacht én regelen die ook voor je.

Daarnaast profiteer je bij ons kantoor van zeven voordelen:

 • Financieel advies én hypotheekadvies op één plek
 • Ook begeleiding bij de aan- en verkoop van je huis
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Deskundig advies met veel aandacht voor jou
 • Wft-gecertificeerd
 • Ook advies aan huis of via de video mogelijk
 • Gratis eerste oriëntatiegesprek

Gratis kennismaking (ook online of bij jou thuis)

Nu je veel weet over wat ons kantoor voor je kan betekenen, maken we ook graag kennis met jou. Een eerste kennismaking met Remco is altijd kosteloos en vrijblijvend. Zo kun je ontdekken of de klik er is en zelf bepalen of je met ons verder het traject in gaat.

Plan jouw gratis kennismaking in via de knop hieronder, bel naar 0800 – 1600 of mail naar rvbarneveld@vanbruggen.nl. Jij kiest zelf of je voor de kennismaking naar ons kantoor komt of dat je liever hebt dat wij bij jou thuis langskomen. Ook een online videogesprek is mogelijk.

Maak een afspraak