Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Vlaardingen
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Vlaardingen

Onafhankelijk hypotheekadvies Vlaardingen

De stap naar een financieel adviseur zet je niet zomaar. Je hebt waarschijnlijk een concrete vraag. Je wilt een huis kopen en bent benieuwd hoeveel je kunt lenen. Je wilt goed verzekerd zijn en vraagt je af welke verzekeringen voor jou wel en niet essentieel zijn. Of je hebt overwaarde op je huis en wilt weten hoe je dat geld kunt gebruiken voor de doelen die jij voor ogen hebt. Van Bruggen Adviesgroep in Vlaardingen is jouw financieel adviseur. Wij luisteren naar jouw wensen en geven je het deskundige advies op maat dat jou een stap verder helpt.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Vlaardingen

Van jouw financiële dromen, wensen en doelen maken we graag onze zorg. Wil je een nieuw huis kopen? Wil je weten wat je aan hypotheek kunt krijgen en aan welke maandlasten je daarbij moet denken? De financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep in Vlaardingen geven hypotheekadvies en/of compleet financieel advies op maat. Altijd op basis van jouw wensen en financiële situatie. Zodat het advies perfect is afgestemd op waar jij financieel goed aan doet.

Bij onze financieel adviseurs ben je verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Dit houdt concreet in dat we je niet de eerste de beste hypotheek of verzekering zullen aanbevelen. Integendeel, wij vergelijken tientallen verschillende hypotheekaanbieders en verzekeraars voordat we ons advies uitbrengen. Altijd met als doel om jou aan een passende en voordelige financiële oplossing te helpen! Adviseur Remco gaat graag persoonlijk met je in gesprek en geeft duidelijke uitleg over jouw opties. Dat jij precies weet waar je aan toe bent, is onze prioriteit.

Gecertificeerd financieel adviseur

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Vlaardingen hechten we grote waarde aan de kwaliteit van ons financiële advies. Dat blijkt uit een aantal zaken:

 • Wij volgen de ontwikkelingen in de financiële markt op de voet.
 • Via cursussen en trainingen houden we onze kennis up-to-date.
 • We zijn volledig onafhankelijk en kunnen dus tientallen aanbieders voor jou vergelijken.
 • We beschikken over de Wft-certificering: ons kantoor voldoet aan de eisen die voortkomen uit de Wet op het financieel toezicht. Dat geeft jou de garantie op objectief en deskundig advies van de hoogste kwaliteit.

Méér dan enkel hypotheekadvies voor jouw nieuwe woning

Een huis bemachtigen, lukt dat nog wel op deze overspannen woningmarkt? Onze ervaring is dat je zeker niet bij de pakken neer moet gaan zitten, ook al gaan woningen op dit moment in rap tempo over van eigenaar op eigenaar. Wij geven je graag de best mogelijke begeleiding door een combinatie te bieden van hypotheekadvies en aan- en verkoopbegeleiding. Handig als je een eerste woning of een volgende woning koopt! We kunnen je daardoor begeleiden bij de aankoop van jouw nieuwe huis, vanaf de eerste oriëntatiefase tot aan het definitieve koopcontract.

Het begint allemaal met het berekenen van je maximale hypotheek. Zo weet je precies hoeveel jij kunt bieden op een huis. Daarna kunnen we je ook adviseren over een goede biedingsstrategie, mogelijke voorwaarden en de verkoop van je eventuele huidige woning. Zo kun je snel toehappen en beslissingen nemen, en weet je zeker dat je beslissingen verantwoord zijn. We behoeden je er bijvoorbeeld ook voor dat je met de huidige huizengekte meer biedt dan voor jou haalbaar is.

Ontdek wat jouw hypotheekmogelijkheden zijn. Adviseur Remco kan je daar al in een eerste kosteloos gesprek meer over vertellen.

Maak een afspraak

Je hypotheek oversluiten, verhogen of aanpassen?

Met ons hypotheekadvies zijn wij er zeker niet alleen voor huizenkopers. Het is goed om eens in de zoveel tijd je hypotheek onder de loep te nemen. Sluiten je voorwaarden nog wel aan op je situatie? Kun je wellicht meer lenen dan je op dit moment hebt gedaan? Ben je misschien elders voordeliger uit met je hypotheek?

Wij kunnen je hypotheekadvies geven over veel soorten hypotheekvragen. Bijvoorbeeld:

 • Hoe kun je een verbouwing financieren vanuit je hypotheek?
 • Welke opties heb je om je hypotheek verhogen?
 • Wat levert je hypotheek oversluiten jou aan voordeel op?
 • Welke mogelijkheden heb je voor je hypotheek na een scheiding of na overlijden van je partner?
 • Wat zijn voor jou manieren om te besparen op je hypotheeklasten?
 • Als je een aflossingsvrije hypotheek hebt, is het dan zinvol om die over te sluiten naar een hypotheek waarop je wel aflost?
 • Welke mogelijkheden heb je voor een seniorenhypotheek als je met pensioen bent?
 • Wat zijn je opties aan het einde van je looptijd of rentevaste periode?

Welke kansen biedt je overwaarde?

Wat extra financiële ruimte klinkt je wellicht als muziek in de oren. Heb je mooie plannen waarvoor je een extraatje kunt gebruiken? Denk aan een vakantiewoning kopen, eerder met pensioen gaan of je woning verbouwen. Daarvoor hoef je niet per se een duurbetaalde lening af te sluiten. Wellicht biedt de overwaarde op je huis kansen.

Hoe dat zit? Je kunt in principe tot 100% van je woningwaarde lenen, op voorwaarde dat je inkomen ook voldoende is voor dat hypotheekbedrag. Nu de woningprijzen door het dak gaan, is de kans groot dat jouw hypotheek lager is dan wat je woning waard is. Dat biedt wellicht mogelijkheden om een hogere hypotheek te krijgen. Inclusief gunstige voorwaarden, een laag rentepercentage en de zekerheid dat je in 30 jaar aflost.

Er zijn een aantal manieren om de overwaarde uit de stenen te krijgen. Daarvan is een tweede hypotheek nemen de meest gebruikelijke. Je kunt ook kiezen voor specifieke verzilver-producten, zoals een opeethypotheek of krediethypotheek. Ook een consumptief krediet is soms een goede optie. Wat voor jou passend is, vertellen we je graag in een adviesgesprek.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen bij je financiële plannen? Mail of bel ons voor een eerste kennismaking. Dan vertellen we je vrijblijvend meer over onze werkwijze.

Maak een afspraak

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Vlaardingen krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Je financiële situatie onder de loep

Naast advies over je hypotheek of overwaarde, zit je bij ons kantoor ook helemaal goed als je je volledige financiële situatie onder de loep wilt nemen. Ben je bijvoorbeeld benieuwd waar voor jou bespaarkansen liggen? Of zijn er grote veranderingen geweest in je privésituatie, bijvoorbeeld doordat jij en je partner uit elkaar gaan, je gaat samenwonen of je binnenkort met pensioen gaat? Dan is het prettig om zeker te weten dat je ook dan nog goed kunt rondkomen en niet meer betaalt dan nodig is.

Met ons allround financiële advies kunnen we tot in detail kijken waar jij goed aan doet:

 • Ben je goed verzekerd of is het verstandig om er een verzekering bij te nemen?
 • Of ben je juist oververzekerd en zijn er verzekeringen die je kunt laten varen?
 • Is je hypotheek qua voorwaarden nog passend of past een andere hypotheek jou beter?
 • Hoe kun je financieel gezien je pensioen goed regelen als dat over een paar jaar voor de deur staat?
 • Wat is er zoal mogelijk om geld te sparen voor je kinderen?
 • En als je andere spaardoelen hebt, zoals eerder stoppen met werken, wat zijn dan jouw mogelijkheden om daarvoor genoeg geld bij elkaar te krijgen?
 • Welke mogelijkheden heb jij om je kinderen een schenking te doen of een lening te verstrekken en hen daarmee verder te helpen?

Bij elke belangrijke mijlpaal in je leven zijn wij er voor financieel advies dat jou een stap verder helpt. Zo kun jij je focussen op alles wat bij die mijlpaal komt kijken, wij kunnen financieel de rest voor je doen. En uiteraard nemen we je daar uitgebreid in mee, zodat je precies weet waarom bepaalde keuzes wel of niet gunstig zijn.

Schakel financieel advies in

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Vlaardingen?

Bij adviseur Remco van Van Bruggen Adviesgroep in Vlaardingen ben je nooit een nummertje. Jij krijgt gegarandeerd volledig persoonlijk advies, waarin jouw wensen leidend zijn. En waarin we alle tijd nemen om jouw situatie te bespreken en de mogelijkheden op een rij te zetten.

Daarnaast profiteer je bij ons kantoor van zeven fijne voordelen:

 • Hypotheekadvies én financieel advies op één plek
 • Ook begeleiding bij de aan- en verkoop van je huis
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Deskundig advies met veel aandacht voor jou
 • Wft-gecertificeerd
 • Ook advies aan huis of via de video mogelijk
 • Gratis eerste oriëntatiegesprek

Gratis eerste gesprek?

Ben je benieuwd hoe Van Bruggen Adviesgroep in Vlaardingen jou op weg kan helpen? Dan maken we graag kennis met jou.

Een eerste afspraak is bij ons altijd volledig gratis en zonder verdere verplichtingen. Zowel een afspraak bij jou aan huis als op kantoor of via videobellen is mogelijk.

Plan je eerste afspraak in via 0800 – 1600 of bel naar rvbarneveld@vanbruggen.nl. Dan zien en spreken we je graag binnenkort.

Plan een kennismaking
KvK: 27301215AFM: 12016943Documenten