Veenendaal Bernard van Kreelpoort 4
3901 AK Veenendaal
Opent donderdag om 10:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:30 - 17:00
Dinsdag
10:30 - 17:00
Woensdag
10:30 - 17:00
Donderdag
10:30 - 17:00
Vrijdag
10:30 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Veenendaal

Zoek een woning Veenendaal

Uw hypotheekadviseur in Veenendaal

Wij, Peter Kilsdonk en Rika van der Zouwen, staan samen met ons team graag voor u klaar met gedegen hypotheekadvies, financieel advies én makelaardij in Veenendaal. Al meer dan 25 jaar zit Peter in het vak en heeft hij geleerd dat niet iedereen hetzelfde is: een ieder heeft zijn of haar eigen behoeften en ideeën in het leven. Hij zoekt samen met u uit hoe wij uw financiële gedeelte daar zo goed mogelijk op kunnen laten aansluiten.

Bieden zonder voorbehoud van financiering?

Op zoek naar een woning? Je bent niet de enige. De woningkrapte is overal voelbaar. Het bieden zonder voorbehoud van financiering kan jouw kansen vergroten om jouw droomwoning te bemachtigen.

Bieden zonder voorbehoud van financiering

Peter en Rika: financieel advies en makelaardij onder één dak

Veel gemak: een financieel adviseur en makelaar onder één dak. De altijd enthousiaste Peter Kilsdonk en Rika van der Zouwen bieden een unieke combinatie van een financieel adviseur en makelaar onder één dak in Veenendaal. En dat niet alleen, Peter en Rika zorgen ervoor dat u op nummer 1 staat; ze betrekken u bij elk besluit en heetten u graag welkom onder het genot van een kop koffie in het altijd gezellige Veenendaal. Bij Peter en Rika kunt u zowel terecht voor de financiering als de aan- en verkoop van uw woning. Samen maken wij, financieel adviseur Peter Kilsdonk en makelaar Rika van der Zouwen, ons sterk om uw ultieme woonwensen te vervullen.

Meer over makelaardij >

Dé aankoopcoach van Veenendaal en omgeving

Heeft u wéér naast een woning gegrepen? Wilt u weten hoe u veilig kunt (over)bieden? Wij merken dat het in de huidige woningmarkt soms lastig is om een woning te vinden én een concurrerend bod uit te brengen. Er komen veel kopers op een woning af, waardoor u snel een beslissing moet maken. De woning is anders wellicht al vergeven… Juist in deze situatie is het fijn dat u altijd een aankoopcoach naast u heeft staan die u objectief adviseert. Aankoopcoach Rika inventariseert uw wensen en zoekt samen met u naar een passende woning. Voordat Rika samen met u de zoektocht start, is het belangrijk om te weten wat u kunt lenen. Bij Van Bruggen Adviesgroep Veenendaal bekijkt erkend financieel adviseur Peter samen met u naar een hypotheek die past bij uw persoonlijke situatie.

Doordat Van Bruggen Adviesgroep een financieel adviseur en aankoopcoach onder één dak heeft, kan er snel geschakeld worden. Hierdoor is de kans groter dat u de andere kopers voor bent en snel uw droomwoning kunt betrekken. En wil je op zaterdag een afspraak? Dan is dat gewoon mogelijk!

Maak een afspraak met aankoopcoach Rika

Maak direct een afspraak

Aankoopmakelaar

Geef je woonwensen door, wij voegen je toe aan ons zoekersbestand!

Wilt u toe worden gevoegd aan ons zoekersbestand? Wanneer u uw woonwensen opgeeft, houden wij onze ogen en oren open. Wij nemen contact op wanneer wij een woning hebben gevonden die aan uw wensen voldoet. Vooraf adviseren wij altijd om eerst een gesprek aan te gaan met onze financieel adviseur, zodat u weet wat u kunt lenen en zodat wij nóg gerichter voor u kunnen zoeken. Interesse? U kunt uw woonwensen doorgeven door een mail te sturen naar rvdzouwen@vanbruggen.nl

Onafhankelijk hypotheekadvies

Kom snel eens kennismaken, zónder verplichtingen. Als onafhankelijk hypotheekadviseur en erkend financieel adviseur brengt Peter Kilsdonk graag uw wensen en mogelijkheden in kaart. Zo heeft u al snel een goede indruk wat wél en niet haalbaar is. Voorafgaand aan de kennismaking wordt u gevraagd om een inventarisatieformulier in te vullen en deze toe te sturen. Ook ontvangt u een checklist waarop staat aangegeven welke gegevens u tijdens uw gesprek bij de hand dient te hebben. Met zo’n gedegen voorbereiding kan onze hypotheekadviseur u snel van een objectief en goed onderbouwd hypotheekadvies (o.b.v. uw financiële gegevens zoals uw loonstrook) voorzien. Uiteraard zal hij u ook direct informeren over de transparante werkwijze en tarieven.

Meer inzicht in uw pensioen

U wilt inzicht in uw pensioen, hoe gaat u dat doen? Wanneer u de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, bestaat uw inkomen uit verschillende onderdelen. Niet alleen uw inkomen is van invloed op de hoogte van uw pensioen, maar ook uw maandlasten spelen een grote rol. Peter geeft u een vroegtijdig inzicht in hoe u er financieel voor staat, niet alleen nu, maar ook voor wat u in de toekomst (wanneer u de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt) kunt verwachten. Wij kijken samen of u uw wensen voor nu en de toekomst kunt vervullen.

Meer over pensioen >

Kan ik besparen op mijn verzekeringen?

Zijn uw verzekeringen nog up-to-date? Betaalt u niet te veel onnodige premies en hoe groot is de kans dat u over- of onderverzekerd bent? Dit alles checkt Peter graag voor u middels een kosteloos en vrijblijvende verzekeringscheck. 

Maximale hypotheek berekenen?

Met onze berekentool kunt u snel berekenen wat uw maximale hypotheek kan zijn en een afspraak maken met Peter Kilsdonk, uw financieel adviseur in Veenendaal.

Nieuwbouwprojecten Veenendaal

In Veenendaal worden nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Denk aan de Veense Tuin, de Veense Poort, de Groene Grens, Veenendaal Oost en de Brouwershof. Maar er zijn nog meer nieuwbouwprojecten in Veenendaal. Wilt u meer weten over nieuwbouwprojecten in de omgeving? Klik dan hier!

Parkeren

Van Bruggen Adviesgroep Veenendaal vindt u op het mooiste, historische plekje in het centrum van Veenendaal. Hieronder vindt u een korte routebeschrijving: 

Vanaf de A12
Afslag Veenendaal
Volg borden centrum
Tip, kies voor parkeergarage Tricotage 

Vanaf de A15
Afslag Kesteren
Volg borden Veenendaal
In Veenendaal volg borden centrum
Tip, kies voor parkeergarage Tricotage

 

 

Bieden zonder voorbehoud van financiering

Op zoek naar een woning? Je bent niet de enige. De woningkrapte is overal voelbaar. Het bieden zonder voorbehoud van financiering kan jouw kansen vergroten om jouw droomwoning te bemachtigen. Het is wel belangrijk dat je deze bieding op verantwoorde wijze onder begeleiding van een financieel adviseur én makelaar doet.

Wat betekent bieden zonder voorbehoud van financiering?

Door te bieden zonder voorbehoud financiering ontvangt de verkoper van de woning zekerheid en snelheid. De verkoper hoeft namelijk geen weken te wachten tot jij zekerheid hebt over je hypotheek. Zijn huis is binnen enkele dagen écht verkocht, direct na de wettelijke bedenktijd die volgt op het tekenen van het voorlopig koopcontract.

Wat zijn de risico’s van kopen zonder financieringsvoorbehoud?

Koop je een huis zonder voorbehoud van financiering, dan ga je een financieel risico aan. Als de verkoop toch niet doorgaat kan de verkoper je namelijk alsnog aan het koopcontract houden. De wet bepaalt dat de koop dan pas ongedaan wordt gemaakt als je de verkoper compenseert voor de schade. De vergoeding die hiervoor wordt opgenomen in de koopovereenkomst bedraagt meestal 10% van de koopsom.

Verantwoord kopen zonder voorbehoud van financiering

Kopen zonder voorbehoud van financiering vergroot jouw kansen op de woningmarkt. Uiteraard is het belangrijk dat dit binnen jouw financiële situatie past én dat je hiervoor altijd contact hebt gehad met jouw financieel adviseur. Bij Van Bruggen Adviesgroep Veenendaal bekijken wij jouw financiële situatie en bekijken wij of jij op verantwoorde wijze kunt kopen zonder voorbehoud van financiering.

Maak direct een afspraak

KvK: 24287843AFM: 12003867Documenten