Uw hypotheekadviseur in Veenendaal

Uw hypotheekadviseur in Veenendaal

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Veenendaal. Mijn naam is Peter Kilsdonk en ik sta samen met mijn team graag voor u klaar met een gedegen hypotheekadvies en financieel advies in Veenendaal. Al 25 jaar zit ik in het vak en wat deze jarenlange ervaring mij vooral heeft geleerd is het feit dat geen mens hetzelfde is. Een ieder heeft zijn of haar eigen behoeften en ideeën in het leven en het is prettig wanneer het financiële gedeelte daar op aansluit.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Kom snel eens kennismaken, zónder verplichtingen. Als onafhankelijk hypotheekadviseur en financieel adviseur brengt Peter Kilsdonk graag uw wensen en mogelijkheden in kaart. En op verzoek kijkt onze Woon.nl makelaar Rika van der Zouwen meteen even mee. Zo heeft u al snel een goede indruk wat wél en niet haalbaar is. Voorafgaand aan de kennismaking wordt u gevraagd om uw klantprofiel in te vullen en deze met uw werkgeversverklaring terug te sturen. Ook ontvangt u een checklist waarop staat aangegeven welke gegevens u tijdens uw gesprek bij de hand dient te hebben. Met zo’n gedegen voorbereiding kan onze hypotheekadviseur u snel van een objectief en goed onderbouwd hypotheekadvies voorzien. Uiteraard zal hij u ook direct informeren over de transparante werkwijze en tarieven.

Maak direct een afspraak

Financieel adviseur en makelaar onder één dak

U kunt op één adres terecht voor zowel de financiering als de aan- en verkoop van uw woning. Want Van Bruggen Adviesgroep Veenendaal biedt naast hypotheek- en financieel advies ook makelaardij diensten aan onder de tak Van Bruggen Adviesgroep Makelaardij. In Veenendaal zijn het financieel adviseur Peter Kilsdonk en makelaar Rika van der Zouwen die zich samen sterk maken om uw woonwensen te vervullen.

"Juist de combinatie van financieel adviseur en makelaar onder één dak, maakt dat we hier snel kunnen schakelen. En is er vaak veel geld te besparen", zo stelt makelaar Rika van der Zouwen. "Bij Van Bruggen Adviesgroep Makelaardij hanteren we een persoonlijke benadering en werken we met een prestatieafhankelijk tarief. Onze klanten kunnen er dan ook van op aan dat we altijd tot het uiterste gaan om voor hun huidige woning een zo hoog mogelijke verkoopprijs te realiseren. Terwijl we aan de andere kant extra scherp onderhandelen over de aankoopprijs van hun toekomstige woning."

Meer informatie over Van Bruggen Adviesgroep Makelaardij

Het team vanVeenendaal
Peter Kilsdonk
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur, erkend financieel adviseur
Het team vanVeenendaal
Angelique Fens
Commercieel medewerker
Het team vanVeenendaal
Rika van der Zouwen
Makelaar Van Bruggen Adviesgroep
Het team vanVeenendaal
Jolanda Herwig
Makelaar Van Bruggen Adviesgroep
Veenendaal
Bernard van Kreelpoort 43959 AE Veenendaal
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
  • Advies via webcam
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 24287843
AFM
: 12003867
Volg Van Bruggen Adviesgroep Veenendaal

Bij het (ver)kopen van een woning komt heel wat kijken. Wie zich laat begeleiden door de juiste experts, kan zichzelf veel geld en onaangename verras­singen besparen. Om het u makkelijk te maken vindt u bij Van Bruggen Adviesgroep Veenendaal, naast de zeer ervaren hypotheekadviseur Peter Kilsdonk, ook de betrokken ma­kelaar Rika van der Zouwen.

Traditionele service voor de prijs van een online makelaar

Wanneer u uw woning wil verkopen, komt er veel op u af. Een makelaar die u hierbij van a tot z begeleidt en al uw vragen beantwoordt, is dan zeker geen overbodige luxe. Het prijskaartje dat daar aan hangt is natuurlijk wel wezenlijk anders dan wanneer u een online makelaar in de arm zou nemen. Van Bruggen Adviesgroep Veenendaal biedt u nu het beste uit twee werelden: de volledige service die u kunt verwachten van een traditionele makelaar tegen een online prijs van 795 euro en 1% courtage.

Wilt u meer weten? Bel ons gerust of bekijk de voorwaarden: 

bekijk de voorwaarden