Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Veenendaal Bernard van Kreelpoort 4
3901 AK Veenendaal
Opent woensdag om 09:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Veenendaal

Uw hypotheekadviseur in Veenendaal

Voor financieel advies en makelaardij op één plek terecht kunnen? Dat scheelt tijd, helpt om vlot dingen geregeld te krijgen en is kostenbesparend. En het goede nieuws: het is bij ons mogelijk. Met een team van vijf professionals zit je bij Van Bruggen Adviesgroep in Veenendaal goed voor financieel advies, hypotheekadvies, verzekeringsadvies én makelaardij in Veenendaal en omgeving. Onder het genot van een kop koffie ben je van harte welkom bij ons voor persoonlijk financieel advies. Ook via de video bieden we je graag deskundig advies en uitstekende service.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Veenendaal

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Veenendaal werken we met een team van vijf professionals. Samen hebben we tientallen jaren ervaring in financieel advies en makelaardij. Ieder met zo zijn eigen expertise. In al die jaren hebben we één ding geleerd: iedere klant heeft eigen behoeften en ideeën, ook qua financiën en wonen. Daarom staat bij ons altijd op de eerste plek dat de geboden oplossing aansluit op jouw wensen en situatie. We gaan samen met jou voor een echt voordelige hypotheek, pensioenplan, verzekering of andere oplossing die jou verder helpt.

Ons team bestaat uit Peter Kilsdonk (hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur en financieel adviseur), Vera Velthuizen (schadeadviseur), Angelique Fens (commercieel medewerker), Rika van der Zouwen (makelaar) en Jolanda Herwig (makelaar).

Waarom je kiest voor ons team? Simpel.

 • Omdat wij volledig onafhankelijk zijn in ons advies en makelaardij. We vergelijken tientallen aanbieders voor jou en zijn daarin onpartijdig.
 • Omdat we altijd goed onderbouwd en objectief advies We gaan samen met jou voor een goed passende en voordelige oplossing. En we leggen je precies uit waarom we dit aan jou adviseren.
 • Omdat we financieel advies, verzekeringsadvies, hypotheekadvies en makelaardij allemaal onder één dak bieden. Dat betekent snel schakelen en een flinke tijd- en kostenbesparing voor jou.
 • Omdat we betrokken zijn, meekijken naar jouw specifieke situatie en je altijd advies geven dat past bij jou.
 • Omdat je door onze unieke combinatie van financieel advies met makelaardij op deze krappe woningmarkt betere kansen maakt om een woning te vinden.

Sterk voor jouw woonwensen

Veel gemak: een financieel adviseur en makelaar onder één dak. Ons altijd enthousiaste team biedt een unieke combinatie van financieel experts en makelaars onder één dak in Veenendaal. En dat niet alleen, wij zorgen ervoor dat jij op nummer 1 staat. We betrekken je bij elk besluit en heten je graag welkom onder het genot van een kop koffie in het altijd gezellige Veenendaal. Samen maken wij ons sterk om jouw woonwensen te vervullen.

Doordat we al jaren als makelaar en financieel adviseur in deze regio werken, weten we hoe populair koopwoningen op dit moment zijn. Maar gelukkig weten we ook hoe je ondanks de hectiek op de huizenmarkt tóch een woning kunt bemachtigen. Met een hypotheekadviseur en een aankoopcoach op één en hetzelfde kantoor kunnen we snel schakelen. Zo heb je een grotere kans dat je andere kopers voor bent en snel jouw nieuwe droomwoning kunt betrekken.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen bij je zoektocht naar een woning? Of bij andere hypotheekvragen, zoals oversluiten of overwaarde? Maak een vrijblijvende, gratis kennismakingsafspraak.

Maak direct een afspraak

De 7 voordelen van Van Bruggen Adviesgroep

Met veel plezier en vakkennis staan wij als team klaar om jou te helpen. Bij ons profiteer je van deze 7 voordelen:

 • Deskundig advies over hypotheken, verzekeringen & pensioen
 • Ook erkend makelaar voor aan- en verkoop
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • 100% onafhankelijk financieel advies (vergelijking van vele aanbieders)
 • Uitstekende klanttevredenheid (hoge waarderingen)
 • Goed bekend in regio Ede, Wageningen, Rhenen en Veenendaal
 • Advies op kantoor of online via videobellen mogelijk

Dienstverlening en documenten

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Alle medewerkers in loondienst bij Van Bruggen Adviesgroep Veenendaal krijgen een vast salaris. Er zijn geen medewerkers in loondienst die meer dan 100.000 euro per jaar verdienen en er wordt niet gewerkt met een variabele beloning.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn. De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt zowel de hoogte van het vaste als het variabele inkomen van onze medewerkers.

Waarover geven wij advies?

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Veenendaal kun je van maandag t/m vrijdag (en op afspraak op zaterdag) terecht voor deskundig financieel advies. En dat over allerlei onderwerpen. Zo zijn we er niet enkel voor de aankoop van een nieuwe woning, maar ook voor advies over je verzekeringen, je pensioen en je bestaande hypotheek.

Hypotheekadvies

Hoop je ondanks de oververhitte woningmarkt een nieuwe woning te bemachtigen? Of ben je benieuwd wat jouw financiële mogelijkheden zijn om naar een volgende koopwoning te verhuizen, rekening houdend met de overwaarde op je huidige woning? In al die gevallen zijn wij jouw ervaren hypotheekadviseur.

We zijn er bijvoorbeeld voor hypotheekadvies over:

 • het kopen van je volgende of eerste woning;
 • de verkoop van je huidige woning;
 • je budget vaststellen voor een volgende woning;
 • het verzilveren van je overwaarde, bijvoorbeeld om je pensioen aan te vullen;
 • de financiering van een verbouwing;
 • je maandlasten naar beneden bijstellen;
 • jouw hypotheek oversluiten voor lagere maandlasten;
 • een tweede hypotheek afsluiten voor extra financiële ruimte;
 • een hypotheek als zzp’er aanvragen;
 • schadeverzekeringen die je bij je hypotheek afsluit;
 • alles rondom je hypotheek voor je pensioen;
 • wat te doen met je aflossingsvrije hypotheek (ook aan het eind van de looptijd);
 • een financieel plan voor een financieel gezonde toekomst.
Hypotheekadvies aanvragen

 

Verzekeringsadvies

Verder kunnen we je adviseren over passende verzekeringen. Vooral als je een woning koopt of andere grote financiële beslissingen neemt, komen daar ook een aantal risico’s bij kijken. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als jij of je partner arbeidsongeschikt raakt en daardoor geen loon meer inbrengt om de maandlasten te betalen? Dat soort risico’s kun je afdekken met passende schadeverzekeringen. Welke verzekeringen verstandig zijn? En welke niet per se nuttig zijn voor jou? Dat kan Peter je precies vertellen met zijn deskundige verzekeringsadvies.

Heb je al verzekeringen lopen? Dan denken we graag mee of je daar mogelijk op kunt besparen. Misschien kan je dekking bijgesteld worden of is het mogelijk om naar een andere verzekeraar over te stappen, die minder premie rekent voor een soortgelijke verzekering. Wij duiken hier voor je in en geven je daarover eerlijk en volledig onafhankelijk advies.

Financieel advies rondom je pensioen

Op kantoor geven we regelmatig advies aan vijftigplussers en gepensioneerden. Ook zij hebben allerlei financiële vraagstukken die juist rond of na de pensioenleeftijd kunnen spelen:

 • Hoe zorg je voor een zorgeloze oude dag op financieel gebied?
 • Hoe kun je je pensioen aanvullen met extra middelen?
 • Wat moet je regelen om in je huidige woning te kunnen blijven wonen?
 • Welke mogelijkheden biedt de overwaarde op je woning?
 • Is het financieel aantrekkelijk om je vrij grote woning te verkopen en te verhuizen?
 • Als je een aflossingsvrije hypotheek hebt, hoe voorkom je dan dat je daarvoor straks in één keer een flinke som geld moet betalen?
 • Is het financieel mogelijk om eerder te stoppen met werken?

Over al dat soort vragen kunnen wij jou uitstekend adviseren. We zijn er voor pensioenvraagstukken en denken daarin ook mee over je hypotheek. Samen met jou kunnen we een financieel plan opstellen voor je oude dag, waarin zowel je hypotheek als je verzekeringen een rol spelen.

Schakel ons in voor pensioenadvies

 

Andere financiële vragen

We vinden het heel belangrijk dat jij niet voor elke financiële vraag naar een ander kantoor hoeft. Daarom hebben we ieder ons eigen expertise en kunnen we jou over bijna elke vraag deskundig financieel advies geven. Zo kunnen we ook een financieel plan voor je maken in deze situaties:

 • als je gaat scheiden en advies wilt over een goede financiële afwikkeling van de scheiding en een financieel rooskleurige toekomst voor jezelf;
 • als je in het algemeen benieuwd bent of je je maandlasten naar beneden kunt bijstellen;
 • als je als ondernemer een goede hypotheek wilt regelen;
 • als je een vakantiehuis of een woning voor de verhuur wilt kopen;
 • als je geïnteresseerd bent in hoeveel je huidige woning opbrengt en wilt weten wat je verhuismogelijkheden zijn;
 • als je een (belastingvrije) schenking wilt doen aan bijvoorbeeld je kinderen.

Bij elk van die vragen staan we je bij. Je kiest zelf of je langskomt op ons kantoor of dat je liever video-advies krijgt. Via beide manieren adviseren we je op een persoonlijke manier. Je weet aan het eind van het eerste gesprek al welke mogelijkheden je hebt.

Kom gratis kennismaken op ons kantoor

Ben je nieuwsgierig hoe we jou verder kunnen helpen? Wij zijn andersom heel benieuwd naar jou en maken graag kennis met je. Je bent 5 dagen per week (en op zaterdag op afspraak) van harte welkom op ons gezellige kantoor in het centrum van Veenendaal of online voor video-advies.

De eerste afspraak kost je niets en is geheel vrijblijvend. Zullen we kennismaken? Dan vertellen wij je direct meer over jouw mogelijkheden én wat wij daarin voor je kunnen betekenen.

Klik op de knop hieronder om een kennismaking in te plannen. Liever eerst bellen of mailen? Ook dat kan. Je kunt ons bereiken via 0318 – 501 255 en via veenendaal@vanbruggen.nl.

Tip: parkeren voor ons kantoor kan bij parkeergarage Tricotage, vlak bij ons kantoor gelegen.

Plan een kennismaking
KvK: 24287843AFM: 12003867Documenten