Uw hypotheekadviseur in Veenendaal

Uw hypotheekadviseur in Veenendaal

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Veenendaal. Mijn naam is Peter Kilsdonk en ik sta samen met mijn team graag voor u klaar met een gedegen hypotheekadvies en financieel advies in Veenendaal. Al 25 jaar zit ik in het vak en wat deze jarenlange ervaring mij vooral heeft geleerd is het feit dat geen mens hetzelfde is. Een ieder heeft zijn of haar eigen behoeften en ideeën in het leven en het is prettig wanneer het financiële gedeelte daar op aansluit.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Kom snel eens kennismaken, zónder verplichtingen. Als onafhankelijk hypotheekadviseur en financieel adviseur brengt Peter Kilsdonk graag uw wensen en mogelijkheden in kaart. En op verzoek kijkt onze Woon.nl makelaar Rika van der Zouwen meteen even mee. Zo heeft u al snel een goede indruk wat wél en niet haalbaar is. Voorafgaand aan de kennismaking wordt u gevraagd om uw klantprofiel in te vullen en deze met uw werkgeversverklaring terug te sturen. Ook ontvangt u een checklist waarop staat aangegeven welke gegevens u tijdens uw gesprek bij de hand dient te hebben. Met zo’n gedegen voorbereiding kan onze hypotheekadviseur u snel van een objectief en goed onderbouwd hypotheekadvies voorzien. Uiteraard zal hij u ook direct informeren over de transparante werkwijze en tarieven.

Maak direct een afspraak

Financieel adviseur en makelaar onder één dak

U kunt op één adres terecht voor zowel de financiering als de aan- en verkoop van uw woning. Want Van Bruggen Adviesgroep Veenendaal biedt naast hypotheek- en financieel advies ook makelaardij diensten aan onder de tak Van Bruggen Adviesgroep Makelaardij. In Veenendaal zijn het financieel adviseur Peter Kilsdonk en makelaar Rika van der Zouwen die zich samen sterk maken om uw woonwensen te vervullen.

"Juist de combinatie van financieel adviseur en makelaar onder één dak, maakt dat we hier snel kunnen schakelen. En is er vaak veel geld te besparen", zo stelt makelaar Rika van der Zouwen. "Bij Van Bruggen Adviesgroep Makelaardij hanteren we een persoonlijke benadering en werken we met een prestatieafhankelijk tarief. Onze klanten kunnen er dan ook van op aan dat we altijd tot het uiterste gaan om voor hun huidige woning een zo hoog mogelijke verkoopprijs te realiseren. Terwijl we aan de andere kant extra scherp onderhandelen over de aankoopprijs van hun toekomstige woning."

Meer informatie over Van Bruggen Adviesgroep Makelaardij

Parkeren

Vanaf de A12
Afslag Veenendaal
Volg borden centrum
Tip, kies voor parkeergarage Tricotage 

Vanaf de A15
Afslag Kesteren
Volg borden Veenendaal
In Veenendaal volg borden centrum
Tip, kies voor parkeergarage Tricotage

Het team vanVeenendaal
Peter Kilsdonk
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur, erkend financieel adviseur
Het team vanVeenendaal
Angelique Fens
Commercieel medewerker
Het team vanVeenendaal
Rika van der Zouwen
Makelaar Van Bruggen Adviesgroep
Het team vanVeenendaal
Jolanda Herwig
Makelaar Van Bruggen Adviesgroep
Banner-RTL-EH&T
Veenendaal
Bernard van Kreelpoort 43901 AK Veenendaal
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
  • Advies via webcam
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 24287843
AFM
: 12003867
Volg Van Bruggen Adviesgroep Veenendaal