Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Tilburg Sint Josephstraat 126 D
5017 GL Tilburg
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Tilburg

Makelaar in Tilburg

Heb jij mooie woonwensen in Tilburg of omgeving? Wil je je eerste huis kopen? Of heb je al een huis, maar zou je graag verhuizen naar een gloednieuwe woning die aan al je wensen voldoet? Of wil je je huidige woning voor een goede prijs verkopen? De woningmarkt is op dit moment een gekkenhuis met vele geïnteresseerden en woningprijzen die door het dak gaan. Daarom is Moussa graag jouw deskundige makelaar in Tilburg. Zowel bij de aan- als verkoop van je huis kan hij je begeleiden. Bij elke stap: vanaf de bepaling van je financiële mogelijkheden tot de eindinspectie.

Maak een gratis afspraak

Makelaardij én hypotheekadvies op één plek

Als je een huis gaat kopen, komt er van alle kanten veel op je af. Aan de ene kant is de zoektocht naar een nieuwe woning al een uitdaging op zich. Hoe maak je een goede kans op een huis met zoveel kapers op de kust? En hoe zorg je ervoor dat jouw bod wél als winnende bod uit de bus komt? Aan de andere kant moet er ook financieel veel geregeld worden. Zo is het belangrijk dat je helder hebt wat jouw budget is voor een woning, hoeveel je aan hypotheek kunt krijgen en moet de hypotheek natuurlijk ook nog aangevraagd worden. Tegen een gunstige rente en de juiste voorwaarden bij voorkeur.

Allemaal stappen die je niet dagelijks zet, en die best spannend kunnen zijn! Je wilt immers zeker weten dat je geen verkeerde beslissingen neemt, dat je niet onnodig veel overbiedt en dat je een woning ook daadwerkelijk kunt betalen. Daarom helpt Moussa je graag. Hij is aan- en verkoopmakelaar in Tilburg én hypotheekadviseur. Zowel bij de financiering van je huis als bij het vinden van een woning kan hij je goed helpen.

En heb je ook een woning die je verkocht wilt hebben? Dan kan Moussa je daar als verkoopmakelaar bij begeleiden. Hij brengt je woning onder de aandacht, begeleidt de bezichtigingen, onderhandelt namens jou met de bieders en kan ook het koopcontract volledig voor je in orde maken. Fijn! Zo houd jij tijd over voor andere dingen en ben je zeker van een goede verkoopprijs.

Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

Voordat we samen huizen gaan bezichtigen, is het prettig om precies te weten wat jouw budget is voor een nieuwe woning. Hoeveel kun bedraagt je maximale hypotheek? Hoe zit het met de eventuele overwaarde op je huidige woning; kun je die alvast inzetten om een volgend huis te financieren? En kies je er dan voor om je huidige hypotheek over te sluiten of neem je die mee? Over dat alles kan Moussa je al adviseren voordat jullie samen op huizenjacht gaan. Zo kun je gerichter zoeken en weet je precies hoeveel jij kunt bieden op een huis.

Bespreek gratis jouw mogelijkheden

De makelaar in Tilburg die jou (flexibel) verder helpt

Iedereen schakelt weer met een andere reden hulp in bij een huis (ver)kopen. Daarom is Moussa flexibel. Jij kiest waar je zijn expertise voor inschakelt en wat je liever zelf doet. Moussa helpt je daarna bij het beantwoorden van al je vragen over het (ver)kopen van jouw woning. Deze enthousiaste en kundige makelaar én financieel adviseur plant een adviesgesprek met je in. En dat kan op elk moment van de dag, zodat het past binnen jouw planning.

Door financieel advies te combineren met makelaardij, ontzorgt hij je volledig rondom de aan- en verkoop van je woning. Je weet zeker dat je niets over het hoofd ziet en kunt tegelijkertijd leunen op een ervaren adviseur met kennis van zowel aan- als verkoop én van de financiering van een woning.

Een eerste of volgend huis kopen in Tilburg

Het is niet zomaar iets om een woning te kopen, ongeacht of het om je eerste woning of een volgende woning gaat. In deze tijd van krapte op de woningmarkt, ook in Tilburg, zijn veel woningen al verkocht voordat je er erg in hebt. De verkoopprijzen gaan door het dak en overbieden is de normaalste zaak van de wereld. Maar laat je door dat alles niet ontmoedigen. En voorkom ook dat je uit wanhoop extreem veel overbiedt of ondoordachte keuzes maakt. Met Moussa als aankoopmakelaar in Tilburg aan je zijde maak jij een betere kans op jouw beoogde koopwoning.

Moussa kan je ten eerste bijtijds wijzen op woningaanbod. Soms zelfs al voordat een woning op Funda te zien is. Dat betekent dat je er als een van de eersten bij kunt zijn. Ook kan hij met je meegaan naar de bezichtigingen. Hij bekijkt de woning objectief en vanuit zijn makelaarservaring. Wat zijn aandachtspunten? Hoe zit het met clausules en kleine lettertjes? En hoeveel is deze woning waard? Ook adviseert hij je over een passend bod en de bijbehorende ontbindende voorwaarden. Zo hoef je wellicht minder te overbieden dan je denkt of kun je soms met aantrekkelijke voorwaarden een streepje voor hebben.

Wil je het liefst een mooie nieuwbouwwoning in Tilburg kopen? Ook dan helpt Moussa je graag. Hij kent de verschillende nieuwbouwwijken en kan je hier net zo goed over adviseren als over het kopen van een bestaande woning. En zelfs als je een kavel wilt kopen om zelf een huis te bouwen is hij graag de deskundige makelaar in Tilburg die naast je staat. Zo weet je zeker dat je geen kat in de zak koopt en dat je niets over het hoofd hebt gezien.

Schakel Moussa in als makelaar

De voordelen van een aankoopmakelaar in Tilburg

Moussa werkt als aankoopmakelaar en financieel adviseur specifiek in Tilburg. Daardoor kent hij het woningaanbod als geen ander. Maar wat is er nu zo fijn aan om een aankoopmakelaar in Tilburg in te schakelen in plaats van op eigen houtje op huizenjacht te gaan? De belangrijkste voordelen op een rij:

 • Helder zicht op jouw budget voor een huis
 • Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod in de regio
 • Kritische blik op de woning (ook op clausules en voorwaarden)
 • Zeker van een passende (en niet te hoge) aankoopprijs
 • Behoeden voor onnodige risico’s
 • Dankzij een strategisch bod meer kans op een woning
 • De koopovereenkomst tot in detail gecheckt
 • Bouwkundig onderzoek voor je geregeld

Huis verkopen in Tilburg

Woningen worden op dit moment erg snel verkocht. Dat is gunstig voor jou als jij plannen hebt om je huis te verkopen in Tilburg. Maar een woning verkopen draait om meer dan alleen de juiste koper vinden. Er komt veel bij kijken om je woning voor een zo gunstig mogelijke prijs én goede voorwaarden te verkopen. Daarom kan Moussa je hierbij bijstaan als verkoopmakelaar in Tilburg. Vanaf het vooronderzoek tot het papierwerk kan hij veel voor je uit handen nemen.

Verkoopmakelaar in Tilburg: dit kunnen we voor je doen

Het belangrijkste voordeel van een verkoopmakelaar als jij je huis in Tilburg gaat verkopen? Vaak verkoop je je woning voor een hogere prijs, doordat Moussa je kan helpen om alles uit de onderhandelingen te halen. Verder bespaart een verkoopmakelaar in Tilburg je veel tijd en scheelt het je gedoe of teleurstellingen achteraf. Je hoeft niet zelf zonder enige expertise een koopcontract op te stellen, weet zeker dat geïnteresseerden de juiste informatie hebben en doorloopt het hele proces volgens de juiste stappen.

Ook hoef je niet steeds thuis te zijn voor bezichtigingen, en weet de verkoopmakelaar jouw woning zo gunstig mogelijk op de markt te zetten. Dat helpt dan weer mee bij de onderhandelingen.

Wat je zoal aan een verkoopmakelaar kunt overlaten? Een heleboel! Dit zijn een paar taken die Moussa voor je kan oppakken:

 • de waarde van je woning bepalen;
 • advies geven over een passende verkoopprijs;
 • professionele foto’s van je huis laten maken;
 • je woning plaatsen op o.a. Funda, Jaap, Huislijn en Pararius;
 • bezichtigingen inplannen en begeleiden;
 • de biedingen met je bespreken en je erover adviseren;
 • onderhandelen met geïnteresseerden;
 • het koopcontract opstellen en laten ondertekenen;
 • de eindinspectie en sleuteloverdracht begeleiden.

Goed om te weten: bij ons bepaal je zelf wat je aan Moussa uitbesteedt en wat je liever zelf doet. Makelaardij in Tilburg is bij ons dan ook altijd maatwerk en is volledig afgestemd op jouw wensen.

Ontdek met de gratis waardebepaling jouw woningwaarde

Als je plannen hebt om je huis te verkopen in Tilburg, ben je vast benieuwd hoeveel jouw woning waard is. Goed nieuws: dat kun je via onze online tool in een paar minuten ontdekken. Doe de gratis waardebepaling en ontdek wat je voor jouw woning kunt krijgen.

Aan- of verkoopmakelaar in Tilburg nodig? Moussa helpt!

Kun jij de hulp van een deskundige makelaar in Tilburg gebruiken bij het kopen of verkopen van jouw woning? Wil je sterker staan in je zoektocht naar een nieuwe woning of je huidige woning zo goed mogelijk verkopen? Moussa helpt je in beide gevallen om dat voor elkaar te krijgen. 

Voordat we aan de slag gaan samen ben je van harte welkom om een keer kennis te maken op ons kantoor. Dan bespreken we geheel vrijblijvend hoe Moussa jou kan helpen.

Gratis kennismaken

Zoek een woning Tilburg