Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Tilburg Tivolistraat 150
5017 HT Tilburg
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Tilburg

Jouw makelaar in Tilburg

Ben je van plan om je huis te verkopen of een nieuw huis te kopen? Dat is niet altijd even makkelijk. Er komt namelijk heel wat bij kijken. Voorkom dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet of dat je jezelf laat leiden door emoties – en daardoor onnodig veel betaalt. Neem contact op met de aankoop- of verkoopmakelaar van Van Bruggen Adviesgroep Tilburg: Moussa Zabil. Hij kijkt naar jouw persoonlijke wensen en komt op voor jouw belangen. Dat bespaart jou een hoop stress en onduidelijkheid.

Van Bruggen Adviesgroep Tilburg

Moussa Zabil helpt je in Tilburg met het beantwoorden van al je vragen over het (ver)kopen van jouw woning. Deze enthousiaste en kundige makelaar én financieel adviseur plant een adviesgesprek met je in. Op ieder moment van de dag, zodat het past binnen jouw planning. Door financieel advies te combineren met makelaardij, ontzorgt hij je volledig rondom de aan- en verkoop van je woning.

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Alle zaken rondom de aan- of verkoop van je woning én de financiering onder één dak? Bij Van Bruggen Adviesgroep Tilburg ben je aan het juiste adres. Die combinatie van een makelaar en financieel adviseur is bewezen succesvol. Hierdoor schakelen we efficiënt en snel bij de verkoop, aankoop en financiering van jouw woning. Dat geeft jou overzicht en duidelijkheid – en bespaart je tijd en geld.

(Ver)koop van jouw woning

Bij Van Bruggen Adviesgroep doet Moussa Zabil het vooronderzoek voor je. Hij helpt je tevens bij de bezichtigingen, zorgt dat het bouwkundig onderzoek wordt uitgevoerd en leidt voor jou de onderhandelingen. Komt het tot een koopovereenkomst? Dan kijkt hij het koopcontract nog één keer voor je na. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan… en kun jij volop genieten van jouw nieuwe ‘thuis’ in Tilburg!

Dé makelaar voor de Reeshof

Wil je een woning (ver)kopen in de wijk ‘de Reeshof’ te Tilburg? Moussa heeft hier een groot netwerk opgebouwd en neemt deze taak volledig uit handen. Neem contact op met Mousa via tilburg@vanbruggen.nl of bel 0800 1900, dan plannen we een afspraak met je in.

tilburg