Uw makelaar in Tilburg

Het (ver)kopen van een woning is niet altijd gemakkelijk. Voorkom dat jij belangrijke zaken over het hoofd ziet, of dat je jezelf laat leiden door emoties en onnodig teveel betaalt. Neem een aankoop- of verkoopmakelaar van Van Bruggen Adviesgroep mee. Die komt op voor jouw belangen en verdient zich zelf dubbel en dwars terug.

Van Bruggen Adviesgroep Tilburg

In Tilburg helpt Moussa Zabil jou met het beantwoorden van al jouw vragen omtrent het (ver)kopen van jouw woning. Onze enthousiaste en kundige makelaar én financieel adviseur Moussa Zabil plant met jou een adviesgesprek op ieder moment van de dag, zodat het past binnen jouw planning. Door de combinatie van financieel advies en makelaardij regelt hij alles voor u met betrekking tot de aan- en verkoop van uw woning.

Hij ontzorgt u compleet bij de aan- en verkoop van uw woning. Zo heeft u alles van A tot Z geregeld! 

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Alle zaken rondom de aan- of verkoop van jouw woning en de financiering hiervan regelen onder één dak? Dat kan bij Van Bruggen Adviesgroep Tilburg. De combinatie van een makelaar en financieel adviseur onder éen dak is bewezen succesvol. Hierdoor kan er efficiënt en snel worden geschakeld bij de verkoop, aankoop en financiering van jouw woning. Dat geeft jou overzicht en duidelijkheid en het bespaart je tijd en geld.

(Ver)koop van jouw woning

Moussa Zabil doet bij Van Bruggen Adviesgroep Tilburg vooronderzoek, helpt jou bij de bezichtigingen, zorgt dat het bouwkundig onderzoek wordt uitgevoerd en leidt hij voor jou de onderhandelingen. En komt het tot een koopovereenkomst? Dan kijkt hij het koopcontract nog één keer voor jou na. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan… en kun jij volop genieten van jouw nieuwe ‘thuis’ in Tilburg! 

Dé makelaar voor de Reeshof

Wilt u een woning (ver)kopen in de wijk ‘de Reeshof’ te Tilburg? Moussa heeft hier een groot netwerk en kan ervoor zorgen dat jij hier geen omkijken naar hebt. Neem contact op via tilburg@vanbruggen.nl of bel 0800 1900 om in contact te komen met Moussa!

Uw makelaar inTilburg
Moussa Zabil
Makelaar

Ons woningaanbod in regio Tilburg

Tilburg
St. Josephstraat 1355017 GG Tilburg
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 69666822
AFM
: 12015503
Volg Van Bruggen Adviesgroep Tilburg