Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Tilburg Sint Josephstraat 126 D
5017 GL Tilburg
Opent dinsdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Tilburg

Financieel advies in Tilburg

Kun je voor je verbouwplannen wat extra financiële ruimte gebruiken? Wil je je lopende verzekeringen eens goed onder de loep laten nemen? Ben je nieuwsgierig of jij kunt besparen op je hypotheek en, zo ja, hoe? Of wil je je pensioen al ruim op tijd goed geregeld hebben, zodat jij je later over je financiën geen zorgen hoeft te maken? Moussa is er voor persoonlijk en deskundig financieel advies in Tilburg. Hij adviseert je over al je vragen, stelt een financieel plan op maat voor je op én zorgt ervoor dat je nooit te veel betaalt.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel adviseur in Tilburg

Bij een financieel vraagstuk komt vaak veel om de hoek kijken. Het begint al met de ruime keuze aan geldverstrekkers (hoe vind je dan de juiste?). Daarnaast heb je allerlei mogelijkheden waaruit je een keuze moet maken. En dan krijg je ook nog eens een heleboel pagina’s aan voorwaarden voor je kiezen, die bij elke aanbieder weer net even anders zijn. Of het nu gaat over je hypotheek, een verzekering of een ander financieel product, je wilt gewoon dat het goed geregeld wordt. En dat je er maandelijks niet meer geld aan kwijt bent dan nodig is.

Moussa van Van Bruggen Adviesgroep in Tilburg is jouw onafhankelijke financieel adviseur in Tilburg. En meer dan dat: zijn kantoor is dé one stop shop waar je over al je financiële vraagstukken passend advies kunt krijgen. Moussa is namelijk financieel adviseur, makelaar én hypotheekadviseur. Dankzij zijn ruime ervaring in combinatie met een flink netwerk hoeft hij je op geen enkele financiële vraag een antwoord verschuldigd te blijven.

Zijn advies is altijd 100% onafhankelijk. Hij neemt dus tientallen verschillende geldverstrekkers mee in zijn advies aan jou. Daaruit selecteert hij juist die geldverstrekker en dat product dat qua voorwaarden en rente of premie bij jou passen. Zo weet je zeker dat je goed zit. Daarin verschilt ons kantoor van een adviseur van een bank, die vaak alleen zijn eigen producten mag aanraden. De kans is klein dat dat uit het grote aanbod nét als het meest voordelige product voor jou uit de bus komt.

Financieel advies voor particulieren en ondernemers

Vaak zijn het woningeigenaren die bij ons aankloppen met hun financiële vragen. Zij hebben bijvoorbeeld vragen over een hypotheek, het kopen van een nieuwe woning of het regelen van hun verzekeringen of pensioen. Maar wist je dat Moussa ook veel specialistische ervaring heeft met financieel advies voor ondernemers? En dan specifiek met de financiering van bedrijfsonroerend goed of met de aanvraag van een verhuurhypotheek.

Ook als je als ondernemer een hypotheek voor een eigen woning wilt aanvragen, is Moussa de adviseur die je zoekt. Hij helpt je graag aan een passende zzp-hypotheek. Zelfs als je pas één jaar ondernemer bent, zijn er wellicht hypotheekmogelijkheden.

Welke financiële vraag heb jij?

Met ons financieel advies in Tilburg zijn we er zeker niet alleen voor begeleiding bij de aan- en verkoop van je huis (inclusief hypotheekadvies). We zijn er voor allerlei financiële vraagstukken waar je als starter, woningeigenaar of gepensioneerde tegen aan kunt lopen.

Oversluitgids

Zo kunnen we als financieel adviseur in Tilburg advies geven over onder meer deze onderwerpen:

 • een voordelige hypotheek afsluiten voor je nieuwe woning;
 • je eerste woning kopen (inclusief aankoopbegeleiding);
 • je huidige woning verkopen en een nieuwe woning kopen;
 • je hypotheek oversluiten om zo structureel te besparen;
 • je financiële situatie na scheiden in Tilburg;
 • een verbouwing financieren;
 • verzekeringen om naast je hypotheek af te sluiten;
 • je bestaande verzekeringen oversluiten naar een voordeliger alternatief;
 • de overwaarde op je woning verzilveren;
 • een financiële planning voor je pensioen;
 • een verhuurhypotheek afsluiten voor een vastgoedbelegging;
 • de financiering van bedrijfsonroerend goed;
 • je hypotheek na je pensioen.

Welke financiële vraag heb jij? Ook als je vraag niet in dit rijtje staat, is de kans groot dat we je kunnen helpen. En hebben we zelf het juiste antwoord niet? Dan betrekken we er iemand uit ons netwerk bij, zodat jij alsnog goed geholpen wordt.

Maak een afspraak

Deskundig advies op de door jou gewenste wijze

Wij zijn de one stop shop voor al je financiële vragen. Wil je weten wat je kunt besparen door je huidige hypotheek over te sluiten? Of wil je dat ik je lopende verzekeringen eens goed doorlicht? Ik zorg ervoor dat je nooit te veel betaalt. Daarom maak ik, samen met jou, een financieel plan op maat. Zo leef je nu lekker én kun je in de toekomst je dromen verwezenlijken.

Bij ons kantoor ben je verzekerd van deze voordelen:

 • De one stop shop voor al je financiële vragen
 • Financieel advies, hypotheekadvies én makelaardij onder één dak
 • Bespaar tijd en geld door onze efficiënte processen
 • Deskundig advies met oog voor jouw situatie
 • Ruime ervaring met aan- en verkoop van woningen
 • 100% onafhankelijk advies
 • Advies op kantoor, bij jou thuis én via de video

Hypotheekadviseur en makelaar in één

Het is met de huidige overspannen woningmarkt geen makkie om aan een woning te komen. Overbieden is aan de orde van de dag en de geïnteresseerden staan nog net niet in grote rijen te wachten voor een bezichtiging. Hoe voorkom je dan dat anderen je voor zijn of dat je uit pure frustratie maar een veel te hoog bod gaat uitbrengen? Simpel. Door ons kantoor in te schakelen, waar je profiteert van hypotheekadvies en aan- en verkoopmakelaardij op één plek.

Wij kunnen je bij het volledige proces van een woning kopen begeleiden. Dat begint al bij het bepalen van jouw maximale budget voor je nieuwe woning (inclusief een vrijblijvende waardecheck van je huidige woning). Daarna gaat Moussa graag mee bij bezichtigingen en kan hij je ook adviseren over een slimme biedingsstrategie. Zo vergroot je jouw kansen dat je ondanks de huizengekte een nieuw stulpje weet te bemachtigen.

En heb je je champagneglazen geklonken op de aankoop van je nieuwe huis? Dan kunnen we ook de financiering voor je op orde maken. We vergelijken de diverse geldverstrekkers op rente en voorwaarden, vragen een rente-aanbod voor je aan, adviseren je over de nodige keuzes rondom de hypotheek en maken de financiering voor je rond.

Heb je al een bestaande hypotheek? Dan kunnen we je als financieel adviseur in Tilburg ook adviseren over bijvoorbeeld oversluiten, overwaarde verzilveren of een tweede hypotheek nemen.

Advies over scheiden in Tilburg

Een minder fijne situatie waar je helaas ook mee te maken kunt krijgen, is een scheiding. Jarenlang heb je samen met je ex-partner in een huis gewoond. Nu gaan jullie uit elkaar en moet er opeens van alles geregeld worden. Je wilt weten of je de woning in je eentje kunt financieren en hoe het dan zit met de hypotheek. En dan wil je ook nog zeker weten dat je in deze hectische tijd door alle stress niets over het hoofd ziet. In Ook bij scheiden zijn wij graag jouw financieel adviseur in Tilburg.

We lichten je complete financiële situatie door, zodat we je exact kunnen vertellen welke mogelijkheden jij hebt. Ook geven we je inzicht in alles waar je aan moet denken. Het omzetten van jullie gezamenlijke verzekeringen bijvoorbeeld, maar ook het verdelen van de overwaarde en zaken rondom het pensioen van je ex. Want wist je dat je, tenzij jullie anders hebben afgesproken, als gehuwd stel of geregistreerd partners vaak recht hebben op een deel van het pensioen van de ander?

Geen zorgen: vergeet al die ingewikkelde details. Moussa praat je er graag doorheen en helpt je vooral om niets over het hoofd te zien. Zo kun jij je focussen op al het andere wat bij scheiden in Tilburg komt kijken; wij zorgen ervoor dat je alles financieel goed regelt.

Financieel advies aanvragen

Verzekeringsadviseur Tilburg

Nog zo’n onderwerp waar je je vast niet dagelijks mee bezighoudt: je verzekeringen. Het is belangrijk om grote financiële risico’s goed af te dekken. Denk aan het risico op overlijden van je partner of het risico op arbeidsongeschiktheid. Je wilt niet dat je in zo’n situatie meteen in de financiële problemen komt en de hypotheeklasten niet meer kunt ophoesten. Maar welke verzekeringen heb je echt nodig? Welke keuzes kun je het beste maken qua dekking? En bij welke verzekeraar ben je voordelig uit?

Moussa is, naast financieel adviseur, ook verzekeringsadviseur in Tilburg. Hij kan je onafhankelijk adviseren over voor jou passende verzekeringen. En wil je weten of je met je lopende verzekeringen nog steeds goed zit of dat die een stuk voordeliger kunnen? Dan licht hij ook graag jouw huidige verzekeringen door. Zo betaal je nooit meer dan nodig, terwijl je toch je risico’s goed afgedekt hebt.

Gratis kennismaking voor financieel advies in Tilburg

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Moussa, jouw financieel adviseur in Tilburg, staat voor je klaar. De kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend.

Jij bepaalt zelf of je naar ons kantoor in Tilburg komt of dat je de kennismaking liever bij jou thuis of via Teams plant. Op welke manier dan ook, wij spreken je graag.

Maak via de knop hieronder een gratis afspraak voor een kennismaking. Bellen naar 0800 – 1600 kan ook. Spreken we je binnenkort?

Maak direct een afspraak