Kun jij ook besparen op je maandlasten? Download ons gratis whitepaper hier.
Terneuzen Axelsestraat 20B
4537 AK Terneuzen
Opent donderdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Terneuzen

Hypotheekadvies in Terneuzen

In ieder mensenleven zijn er diverse momenten waarop financieel advies het verschil kan maken. Van trouwen en kinderen krijgen tot een huis kopen of met pensioen gaan. De financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Terneuzen hebben de kennis en kunde in huis om jou op ál deze momenten te ondersteunen.

Verhuisnieuws: nieuwe locatie in Terneuzen!

We gaan verhuizen, maar blijven in de buurt. Vanaf 1 april openen wij een nieuwe locatie aan de Axelsestraat 20B in Terneuzen. Ook op deze nieuwe locatie staan de deuren áltijd voor je open.

Verhuizing Terneuzen

Een huis kopen

Ga jij als starter of doorstromer een huis kopen? Dan kom je voor uiteenlopende vragen te staan. Hoeveel geld mag je lenen? Hoeveel eigen geld heb je nodig? Kom je in aanmerking voor overbruggingsfinanciering? Welke hypotheekvoorwaarden passen bij jou? Bij Van Bruggen Adviesgroep Terneuzen staan wij jou bij tijdens het volledige proces van het kopen van jouw droomhuis.

Op de grens

Terneuzen ligt vlakbij de grens met België en de regio kent daarnaast verschillende grote bedrijven, zoals Dow Benelux. Van Bruggen Adviesgroep Terneuzen helpt graag iedereen bij het vinden van passende woonruimte. Expats die in de regio een baan gevonden hebben en onze Belgische zuiderburen die zich in Nederland willen vestigen zijn bij ons dan ook van harte welkom.

Sterker nog: voor Belgen en expats zijn wij dé specialist in Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving en weten precies bij welke geldverstrekkers we terecht kunnen. Ook op fiscaal vlak ontzorgen we de klant; daarvoor werken we samen met uitstekende accountants uit de regio.

We zijn ook officieel partner van het Zeeuwse platform voor expats: Expat Center Zeeland

Maak direct een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies

Regels en voorwaarden veranderen en het aanbod blijft groeien. Zie jij als huizenkoper door de bomen het bos niet meer? Dan helpt Van Bruggen Adviesgroep jou graag orde in de chaos te scheppen, met professioneel en betrouwbaar advies. Wij zijn daarnaast niet gebonden aan een bepaalde geldverstrekker. In ons – onafhankelijke! – advies zoeken wij altijd naar de beste match: een geldverstrekker die past bij jouw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden.

Betrouwbare partner

Het team van Van Bruggen Adviesgroep Terneuzen is in het bezit van alle relevante vakcertificaten en mag zich tevens Erkend Financieel Adviseur noemen. Tel daar de warme dienstverlening bij op. Wat zoek jij nog meer in een financieel adviseur of hypotheekadviseur?

Arno van Dijke, hypotheek- en verzekeringsadviseur Van Bruggen Adviesgroep Terneuzen: “Milia en ik hechten veel waarde aan goede bereikbaarheid en snelle communicatie. Dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Net als onze deskundigheid, betrokkenheid en klantvriendelijkheid. Daar zijn we trots op!

Kom eens kennismaken

Het is belangrijk dat je een klik hebt met jouw persoonlijke financieel adviseur of hypotheekadviseur. Samen ga je tenslotte aan de slag met belangrijke (financiële) kwesties en beslissingen. Wij komen graag bij je langs. En natuurlijk staan de deuren van ons kantoor aan het Oostelijk Bolwerk 7 in Terneuzen altijd voor je open. Kom je eens koffie drinken?

Maak direct een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep Terneuzen op JENZ TV!

Kosten Koper, wat is dat precies? Hoeveel eigen geld moet je inbrengen bij het kopen van een woning? Financieel adviseur Milia de Nijs beantwoordt al deze vragen voor jou in deze aflevering!

Besparen op je maandlastenBesparen op je maandlasten
KvK: 80810829AFM: 12047734Documenten