Van Bruggen Adviesgroep Terneuzen

Van Bruggen Adviesgroep Terneuzen

In ieders leven zijn er diverse momenten dat financieel advies het verschil kan maken. Onze financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep Terneuzen heeft de kennis en kunde in huis om u op al deze vlakken te ondersteunen, mee te denken en te adviseren.

Uw eerste hypotheek

Uw eerste huis betekent vaak ook dat u uw eerste hypotheek gaat afsluiten. Dan begrijpen wij dat er veel op u af kan komen. Het is goed om u af te vragen welke type hypotheek het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie. De hypotheek adviseur van Van Bruggen Adviesgroep Terneuzen staat graag naast u: samen uw persoonlijke situatie én uw dromen en doelen als uitgangspunt nemen, samen bepalen welke (financiële) keuzes het beste daarop aansluiten.

In 7 stappen uw droomhuis

Het kopen van uw eerste woning is een ware uitdaging. Bent u zich bewust van alles waar u op moet letten en waar u aan moet denken? Wat u kunt lenen? Wat worden uw maandelijkse lasten? Hoe kunt u onderhandelen over de prijs van een woning? Welke verzekeringen heeft u nodig? Gelukkig kent Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseurs die u graag bijstaan bij alle stappen die u zult doorlopen. Nieuwschierig? Wij hebben de zeven stappen voor u in beeld gebracht > klik hier 

Uw rentevaste periode loopt af?

Loopt uw rentevaste periode binnenkort af? Het is belangrijk tijdig de mogelijkheden te (laten) onderzoeken van de keuzes die u kunt maken voor de nieuwe rentevaste periode. Misschien kunt u namelijk wel besparen op uw maandlasten omdat de rente lager is dan bij het afsluiten van uw eerste rentevaste periode. Laat u informeren door onze financieel adviseur die alle mogelijkheden inzichtelijk kan maken.

Maak direct een afspraak

Het team vanTerneuzen
Arno van Dijke
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanTerneuzen
Milia de Nijs
Financieel adviseur
Terneuzen
Oostelijk Bolwerk 74531 GP  Terneuzen
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >