Geef jij voorkeur aan advies op de vestiging of op afstand? De keuze is aan jou. Lees meer.

Sittard

Marktstraat 14B
6114 HS Susteren
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Sittard

Hypotheekadvies op maat in Sittard

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Sittard. Mijn naam is Steve van Rhee en ik sta graag voor u klaar met een gedegen hypotheekadvies en overig financieel advies. Mijn drijfveer? Zorgen voor oplossingen op maat bij financiële vraagstukken. Of dit nu het kopen van een woning, het aanpassen van uw hypotheek of ieder ander financieel vraagstuk betreft. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Aan mij de taak om alle mogelijkheden in kaart te brengen zodat u profiteert van het beste onafhankelijke advies. Daarbij combineer ik uw wensen en idealen met uw persoonlijke financiën.

Persoonlijk advies

Een goed financieel advies begint met een uitgebreide inventarisatie en analyse van uw wensen en mogelijkheden. Aan de hand daarvan vertel ik u graag wat ik voor u kan betekenen en wat ik voor mijn werkzaamheden in rekening breng. Door deze transparante werkwijze weet u precies waar u aan toe bent. Heb ik eenmaal de juiste hypotheek voor u geselecteerd, dan bemiddel ik met de geldverstrekker. Als uw Van Bruggen-adviseur neem ik u zoveel mogelijk administratieve rompslomp uit handen. Natuurlijk houd ik ook daarna de vinger aan de pols om te bekijken of uw hypotheek nog steeds optimaal bij u past wanneer uw situatie verandert.

Wanneer het u uitkomt

Sittard staat bekend om haar bourgondische leefwijze en gezelligheid. Iedereen is altijd welkom, maar natuurlijk bent u ook vaak druk en is er niet altijd ruimte om bij uw financieel adviseur langs te gaan. Als uw Van Bruggen-adviseur begrijp ik dit volledig. Ik kom daarom graag naar u toe voor een eerste gesprek. Deze kennismaking is kosteloos en vrijblijvend. Ik leer u graag kennen zodat ik u het beste resultaat kan bieden. Bel kosteloos 0800 1600 en laat mij gerust weten wanneer een afspraak u het beste uitkomt. 

Maak direct een afspraak

KvK: 51258889AFM: 12039784Documenten