Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Sittard

Marktstraat 14B
6114 HS Susteren
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Sittard

Financieel advies op maat in Sittard

Op veel belangrijke momenten in je leven is (financieel) advies welkom. Weet jij bijvoorbeeld hoe hoog de maximale hypotheek is de jij kan krijgen of hoe je jouw huis het beste kan verkopen? Van Bruggen Adviesgroep Sittard helpt jou met alle financiële vraagstukken die op jouw pad komen. Zo scheppen zij orde in de chaos, wanneer jij als huizenkoper door de bomen het bos niet meer ziet, ondersteunen zij onder meer senioren die hun (vervroegde) pensioen goed willen voorbereiden of een financiële planning willen maken. Of mensen met vragen over de financiële gevolgen van een echtscheiding, kinderen krijgen, trouwen, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Met andere woorden: bij de grote gebeurtenissen in een mensenleven staat Van Bruggen Adviesgroep Sittard voor jou klaar met financiële raad en daad. Steve van Rhee staat bekend als iemand die complexe adviezen in duidelijke en heldere taal aan jou uitlegt, en makelaar Henny Elbers zorgt voor een vlotte aan- of verkoop van je woning.

Verzekeringen

In de praktijk zien we dat, na het ontvangen van hypotheekadvies, er niet goed nagedacht is over de juiste verzekeringen. Wanneer je jouw financiële situatie, voor het hypotheekadvies, al besproken hebt met de financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep, is hij de beste persoon om op  dat moment nog een verdiepingsslag te maken. Financieel adviseur Steve van Rhee zorgt ervoor dat jij in jouw persoonlijke situatie zo goed mogelijk verzekerd bent tegen zo laag mogelijke maanlasten.

Makelaardij en financieel advies onder één dak

Van Bruggen Adviesgroep Sittard werkt met een bewezen succesformule van makelaardij en financieel advies onder één dak. Hierdoor kan je met alle zaken rondom de financiering en de aan- en verkoop van je woning terecht bij dezelfde adviseurs. Dit aanbod bespaart je tijd en geld – en bied jou transparantie en duidelijkheid. Financieel adviseur Steve van Rhee en makelaar Henny Elbers helpen je graag verder!

Wanneer het jou uitkomt

Sittard staat bekend om haar bourgondische leefwijze en gezelligheid. Iedereen is altijd welkom, maar in deze tijd is het allemaal anders. Bij ons op kantoor ben je welkom, hierbij nemen wij de RIVM-richtlijnen in acht. Ga je liever niet de deur uit? Dan bieden wij juist in deze tijd online advies. Vanaf de keukentafel of via je eigen bank ontvang je online advies, zo ontvang je thuis het juiste advies dat past bij jouw persoonlijke en financiële situatie. Bel kosteloos 0800 1600 en laat mij gerust weten wanneer een afspraak jou het beste uitkomt.

KvK: 51258889AFM: 12039784Documenten