Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Sittard Marktstraat 14B
6114 HS Susteren
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Sittard

Van Bruggen Adviesgroep Sittard

Een hypotheek afsluiten? Je woning verkopen of een nieuwe woning kopen? Een financiële planning maken voor je pensioen? Of de juiste verzekeringen afsluiten? Het zijn stuk voor stuk financiële vraagstukken waarbij Steve van Van Bruggen Adviesgroep in Sittard je goed kan adviseren. Met op kantoor een hypotheekadviseur en een makelaar onder één dak, ben je zeker van een deskundig team dat jou goed verder kan helpen. Met deskundig advies dat altijd is afgestemd op jouw situatie.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Sittard

Op veel belangrijke momenten in je leven is (financieel) advies welkom. Weet jij bijvoorbeeld hoeveel je maximaal aan hypotheek kunt krijgen? Of hoe je je huidige woning het beste kunt verkopen? Steve van Van Bruggen Adviesgroep Sittard geeft je advies over alle financiële vraagstukken die op je pad komen. Van het afsluiten van een hypotheek tot eerder stoppen met werken. En van het opnemen van je overwaarde tot advies over besparen op je maandlasten.

Zo helpt hij je graag om je (vervroegde) pensioen goed voor te bereiden of een financiële planning te maken. Ook met vragen over de financiële gevolgen van een scheiding, kinderen krijgen, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden van een partner zit je bij Van Bruggen Adviesgroep in Sittard goed. Met andere woorden: bij grote gebeurtenissen in je leven staat Steve met financiële raad en daad voor je klaar.

Overwaarde whitepaper downloaden

Oversluitgids

Financieel advies en makelaardij onder één dak

Van Bruggen Adviesgroep Sittard werkt met een bewezen succesformule van makelaardij en financieel advies onder één dak. Dat is vooral heel handig als je bij ons aanklopt voor hypotheekadvies over bijvoorbeeld een hypotheek afsluiten, oversluiten of het verzilveren van je overwaarde. Doordat wij deze twee expertises hebben gebundeld, kun je met alle zaken rondom de financiering en de aan- en verkoop van je woning terecht op één en dezelfde plek. Dit bespaart je tijd en geld. En het biedt je transparantie en duidelijkheid.

Financieel adviseur Steve van Rhee en makelaar Henny Elbers helpen je graag verder. Steve deelt zijn kantoor met makelaar Henny Elbers. Samen helpen zij vele klanten met de combinatie van financieel advies en makelaardij. Steve staat bekend als iemand die complexe adviezen in duidelijke en heldere taal aan jou uitlegt. Makelaar Henny Elbers zorgt daarnaast voor een vlotte aan- of verkoop van je woning.

Afspraak maken?

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Sittard?

Schakel je voor financieel advies Van Bruggen Adviesgroep in Sittard in? Dan profiteer je van deze voordelen:

 • Financieel advies én makelaardij onder één dak
 • Ervaren financieel adviseur
 • Duidelijke uitleg over complexe onderwerpen
 • Persoonlijk advies met oog voor nu én de toekomst
 • Ook voor advies over verzekeringen en pensioen
 • Advies op kantoor of online
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Omdat er geen medewerkers werkzaam zijn bij Van Bruggen Adviesgroep Susteren is Artikel 1:120 lid 2a van de Wft op onze onderneming niet van toepassing.

Deskundig advies over hypotheken

Een van de belangrijkste financiële keuzes waar je in je leven voor staat, is waarschijnlijk je hypotheek. Of het nu gaat om een hypotheek voor je allereerste koopwoning of dat je een hypotheek afsluit voor je volgende stulpje, belangrijk is dat alles goed geregeld is. Je zit 30 jaar aan je hypotheek vast en het gaat om een flinke som geld. Wel zo fijn dus als je de juiste keuzes maakt. Daarin staan wij je graag bij.

Ben je bijvoorbeeld benieuwd…

 • …hoeveel jij aan hypotheek kunt krijgen?
 • …hoe je je overwaarde kunt verzilveren?
 • …of het oversluiten van je hypotheek voor jou een goede optie is?
 • …wat je opties zijn om te besparen op je maandlasten?
 • …wat je allemaal voor je hypotheek moet regelen rondom je pensioen?
 • …hoe je uit alle mogelijke hypotheken en opties daarin de juiste keuzes maakt?
 • …of je huidige hypotheek nog wel bij je situatie nu past?

Het zijn allemaal vragen waarover wij je graag adviseren. Al in een eerste gesprek kunnen we voor je berekenen hoeveel jij maximaal aan hypotheek kunt krijgen. Daarna vergelijken we als onafhankelijk hypotheekadviseur een groot aantal hypotheekaanbieders. Zo bepalen we bij welke aanbieder je goed zit qua rente en ook qua voorwaarden gunstig uit bent. Natuurlijk doen we dat altijd op basis van een uitgebreide inventarisatie van jouw wensen en van je situatie. Een hypotheek moet namelijk niet alleen nu, maar ook in de toekomst bij je passen. Daar houden we dan ook in ons advies rekening mee.

Het helpt trouwens mee dat we de omgeving Sittard door en door kennen. Ook al zijn koopwoningen op dit moment erg in trek, wij zien ook de kansen die er wél zijn voor zowel starters als doorstromers. Met ons hypotheekadvies én makelaardij kom je goed beslagen ten ijs op de krappe huizenmarkt – ook in Limburg.

Ook voor financieel advies en verzekeringsadvies

Naast hypotheken, zijn er nog meer onderwerpen waarover we je financieel advies kunnen geven. Heb je bijvoorbeeld vragen over de financiële afwikkeling van een scheiding? Wil je weten wat jouw opties zijn voor geld schenken? Of ben je benieuwd naar je financiële mogelijkheden voor een grootse verbouwing of een verduurzamingsslag van je woning? Ook bij die situaties kunnen we je van A tot Z begeleiden. Vanaf het oriënteren op de mogelijkheden, via deskundig advies tot aan het daadwerkelijk regelen van de financiële afwikkeling.

Ook is Van Bruggen Adviesgroep in Sittard deskundig op het gebied van verzekeringsadvies. In veel situaties is het verstandig om je risico’s goed af te dekken. Of om je in ieder geval in de mogelijkheden daarvoor te verdiepen. Hoe zit het bijvoorbeeld met je financiële situatie als jij of je partner komt te overlijden? Wat gebeurt er als je arbeidsongeschikt raakt? En aan welke verzekeringen moet je als zzp’er zoal denken? Kom hiervoor gerust bij ons langs op kantoor. We kunnen je onafhankelijk en betrouwbaar advies geven over schadeverzekeringen. Daarbij ben je van twee dingen zeker: dat alles goed geregeld is én dat je niet meer betaalt aan premie dan nodig is.

Schakel ons in voor financieel advies

Advies wanneer het jou uitkomt

Sittard staat bekend om haar bourgondische leefwijze en gezelligheid. Ook bij ons ben je als klant altijd van harte welkom. Uiteraard met een kop koffie erbij. Maak gerust een afspraak op ons kantoor via de site. Ga je liever de deur niet uit voor het advies? We bieden ook online advies. Zo kunnen we je ook adviseren terwijl jij op de bank of aan de keukentafel zit.

Wist je dat een eerste kennismaking je niets kost en dat we je tijdens die eerste afspraak al goed op weg kunnen helpen bij jouw financiële vraagstuk? Maak dus gerust een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Of bel hiervoor naar 046 – 2048 533.

Online of bij ons op kantoor zitten we voor je klaar.

Plan een kennismaking
KvK: 51258889AFM: 12039784Documenten