Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Nieuw-Vennep Elemastraat 67
2151 AJ Nieuw-Vennep
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Nieuw-Vennep

Makelaar in Nieuw-Vennep

Een dorps karakter, maar toch dicht bij grote steden als Amsterdam en Den Haag – dát is wonen in Nieuw-Vennep. Niet vreemd dus dat steeds meer mensen hun zinnen hebben gezet op een woning in dit fijne dorp in de bollenstreek. Ook Miranda de Rooij, makelaar in Nieuw Vennep bij Van Bruggen Adviesgroep woont hier al haar hele leven. Met veel plezier helpt ze als makelaar klanten bij de aan- en verkoop van een woning in Nieuw-Vennep en omstreken. Dankzij haar expertise heb je meer kans op een woning, bied je minder snel te veel en hoef je veel minder zelf te regelen.

Maak een gratis afspraak

De aankoopmakelaar die helpt bij een huis kopen in Nieuw-Vennep

De zoektocht naar je droomhuis begint bij Van Bruggen Adviesgroep in Nieuw-Vennep. Het lijkt misschien een te grote uitdaging: een huis kopen in Nieuw-Vennep op dit moment. Huizen worden nog net niet na een paar keer knipperen verkocht en dan ook nog tegen forse bedragen. Zie er dan maar eens tussen te komen!

Gelukkig is daar Miranda: jouw aankoopmakelaar in Nieuw-Vennep die je helpt om wél kans te maken op je droomhuis. Hoe dat komt? Hierdoor:

 • Miranda tipt jou als een van de eersten nieuw woningaanbod, waardoor je snel kunt toehappen.
 • Bij Van Bruggen Adviesgroep in Nieuw-Vennep werkt Miranda samen met financieel adviseurs, waardoor snel schakelen bij een bod mogelijk is.
 • Miranda kan je adviseren over een aantrekkelijk bod en de juiste voorwaarden, waardoor de verkopers eerder met jou in zee gaan.
 • Ze gaat met je mee naar bezichtigingen, waardoor je ook zicht hebt op eventuele gebreken, clausules of minpunten. Zo weet je zeker dat wat je koopt écht een droomhuis is en geen kat in de zak.

Financieel advies en makelaardij in Nieuw-Vennep onder één dak

Bij het kopen van een huis kun je twee expertises goed gebruiken: makelaardij in Nieuw-Vennep én financieel advies. De makelaar helpt je om een woning te vinden en daar een aantrekkelijk bod op uit te brengen. Een van onze financieel adviseurs brengt daarnaast je hypotheekmogelijkheden in kaart, zodat je weet wat je kunt bieden. Ook kan die adviseur je hypotheek voor je rondmaken als eenmaal duidelijk is dat je bod op de woning is geaccepteerd.

Daarbij kijken onze financieel adviseurs verder dan enkel hypotheekadvies. Zo kun je ook advies krijgen over passende verzekeringen en over wat je het beste kunt doen met je lopende hypotheek (meenemen of oversluiten). Je bent daarmee zeker van financiële keuzes die bij jouw situatie passen en die voor jou voordelig uitpakken.

Ook de hypotheekaanvraag kunnen we voor je doen. We regelen het rente-aanbod, helpen jou om de juiste documenten tijdig aan te leveren en zitten achter de hypotheekaanbieder aan als er druk achter zit. Jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken en kunt erop vertrouwen dat wij alles voor je regelen.

Waarom Miranda inschakelen als makelaar in Nieuw-Vennep?

Als aankoopmakelaar in Nieuw-Vennep kan Miranda veel voor je uit handen nemen. Maar nog belangrijker: zij helpt je om ondanks de overspannen woningmarkt met vele kapers op de kust toch een woning te vinden die aan jouw eisenpakket voldoet.

Dankzij Miranda als aankoopmakelaar aan je zijde…

 • …bied je niet meer dan nodig op een woning, waardoor je geld kunt besparen.
 • …kun je alsnog een doordacht en aantrekkelijk bod uitbrengen op je droomhuis.
 • …mis je geen enkele clausule en voorkom je dus onaangename verrassingen achteraf.
 • …klopt elk detail in het koopcontract, bijvoorbeeld wat betreft spullen die je overneemt en wat wel en niet bij de woning hoort.
 • …kun jij als een van de eersten woningen bezichtigen die aansluiten bij jouw wensen.
 • …krijg je soms al woningen te zien voordat ze in de verkoop komen.
 • …hoef je je niet druk te maken over kleine lettertjes, financieel geregel en ander gedoe.

Wil je weten hoe Miranda jou kan helpen bij je zoektocht naar een woning in Nieuw-Vennep, Hillegom of omgeving? Mail haar via mdrooij@vanbruggen.nl of bel naar 023 – 7410 033.

Maak een afspraak met Miranda

Miranda is ook jouw aankoopmakelaar in Nieuw-Vennep bij nieuwbouw

Niet iedereen is op zoek naar een bestaande woning. Het kan ook zijn dat jij liever in een nieuwbouwwoning gaat wonen. Daarbij verloopt het aankoopproces net weer even anders. Er staat nog geen woning die je kunt bezichtigen, dus je moet afgaan op de tekeningen die er zijn. Ook sluit je een hypotheek af voor een woning die nog gebouwd moet worden. Dat is even andere koek dan bij het kopen van een bestaand huis. Daarom staat Miranda je ook bij deze spannende stap graag bij als makelaar in Nieuw-Vennep. En dankzij de financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Nieuw-Vennep weet je zeker dat ook financieel gezien alles dik in orde is.

Overigens is er naast nieuwbouw en bestaande bouw nog een optie: een kavel kopen en daarop zelf een huis bouwen. In dat geval gaat de financiering regelen ook weer totaal anders in zijn werk. Je koopt immers grond en bent daarna vooral veel kwijt aan bouwkosten. Miranda kan je in dat geval bijstaan bij de aankoop van je kavel, en het financiële stuk is bij onze financieel adviseurs in deskundige handen.

Ook jouw verkoopmakelaar in Nieuw-Vennep

Woningen worden heel snel verkocht, dus wat dat betreft is de markt gunstig als je nu een huis verkoopt. Tegelijkertijd brengt deze bizarre huizenmarkt ook uitdagingen met zich mee als verkoper. Hoe weet je zeker dat je het beste bod accepteert en niet met een te laag bod in zee gaat? En hoe stel je jezelf goed op in de onderhandelingen met geïnteresseerden?

Dat zijn vragen waar je niet zelf je hoofd over hoeft te breken als je Miranda inschakelt als verkoopmakelaar in Nieuw-Vennep. Zij helpt je om je woning tegen de juiste prijs te koop aan te bieden, om alles uit de onderhandelingen te halen en om ook het hele proces in goede banen te leiden. Tot aan een perfect kloppend koopcontract aan toe.

Wat kan Miranda voor je doen als jij je huis gaat verkopen in Nieuw-Vennep?

Een huis verkopen in Nieuw-Vennep is net als het kopen van een huis niet zomaar iets. Er komen veel regeltjes, officiële documenten en procedures op je af. Bovendien is een huis verkopen in Nieuw-Vennep al een tijdrovend proces op zich. Je bent veel tijd kwijt aan bezichtigingen begeleiden, je woning op de juiste manier aanprijzen en onderhandelen met verkopers. En dan moet je nog maar hopen dat je alles goed hebt vastgelegd in het koopcontract.

Dat is precies waarom het bij een huis verkopen in Nieuw-Vennep fijn is als je er niet alleen voor staat. Miranda kan je veel werk uit handen nemen om jouw woning succesvol te verkopen. Zo kan zij het volgende op zich nemen:

 • gratis waardebepaling om de verkoopprijs voor je woning te bepalen;
 • een passende advertentietekst schrijven voor je woning;
 • plattegronden maken van je huis;
 • aantrekkelijke foto’s van de woning (laten) maken;
 • je huis op Funda en andere platforms onder de aandacht brengen;
 • bezichtigingen begeleiden en inplannen;
 • antwoord geven op vragen van mogelijke kopers;
 • biedingen en de bijbehorende voorwaarden afwegen;
 • advies geven om het maximale uit de onderhandelingen te halen;
 • een juridisch correct koopcontract opstellen.

Dat alles betekent dat jij tijd overhoudt voor de voorbereiding op je verhuizing en dat je, waar mogelijk, een zo hoog mogelijke overwaarde uit je huidige woning weet te halen.

Laat gratis de waarde van jouw huis bepalen

Ben je benieuwd hoeveel jouw huis op dit moment oplevert en wat dat betekent voor je budget voor een volgend huis? Miranda komt graag gratis langs voor een waardebepaling van jouw woning. Geheel vrijblijvend! Je bepaalt daarna dus zelf of je je huidige woning wel of niet te koop aanbiedt.

Gratis waardebepaling

Makelaar in Nieuw-Vennep inschakelen?

Wil jij je kansen op een koopwoning in Nieuw-Vennep of omgeving vergroten? En vind je het prettig om bij de aan- of verkoop van je woning goed begeleid te worden, niets over het hoofd te zien en alles perfect geregeld te hebben? Dan is Miranda graag jouw deskundige makelaar in Nieuw-Vennep.

Voordat jullie samen aan de slag gaan, maakt Miranda graag gratis en vrijblijvend kennis met je. Neem contact op voor een kosteloos eerste gesprek via de knop hieronder. Of bel of mail Miranda voor een eerste contact via mdrooij@vanbruggen.nl of via 023 – 7410 033.

Gratis kennismaken