Middelburg


Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Middelburg

Hypotheekadvies in Middelburg

Onafhankelijk hypotheekadvies in Middelburg

Het afsluiten van een hypotheek zal één van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven zijn. Een goed én onafhankelijk hypotheekadvies is daarom heel belangrijk. Van Bruggen Adviesgroep Middelburg staat graag voor u klaar!
Omdat we u graag goed willen leren kennen bespreken we tijdens ons eerste gesprek uw huidige situatie, uw wensen, dromen en mogelijkheden. Op deze manier krijgen we een goed beeld van wat u belangrijk vindt in het leven. Op basis hiervan geven we u graag een persoonlijk hypotheekadvies wat met al deze wensen en toekomstplannen rekening houdt.
Van een hypotheekadviseur en financieel adviseur bij Van Bruggen Adviesgroep mag u een onafhankelijk, transparant en deskundig hypotheekadvies verwachten. Wij werken samen met vrijwel alle banken en geldverstrekkers en vergelijken daarom alle rentetarieven, voorwaarden en kleine lettertjes voor u. Dit alles zetten we overzichtelijk voor u op een rij en leggen we in duidelijke en begrijpelijke taal aan u uit. Wel zo makkelijk!

Dubbel verzekerd?

Ook uw verzekeringen lopen we tijdens het gesprek met u door. Wist u dat veel mensen dubbel verzekerd zijn? Omdat het doorgaans om een grote maandelijkse kostenpost gaat is het een belangrijk onderdeel van ons advies en zien we het als onze taak om ook hierin met u mee te denken.
Wij regelen vervolgens al het papierwerk voor u en nemen al het regelwerk uit handen tot u uw handtekening bij de notaris kunt zetten. En ook daarna blijven wij graag uw financieel adviseur door te blijven monitoren of bij veranderende omstandigheden het wijzigen van uw huidige hypotheek aantrekkelijk kan zijn.

Compleet financieel advies

Wij zijn uw hypotheekadviseur én uw financieel adviseur. U kunt voor meer dan alleen hypotheekadvies bij ons terecht. Denk aan het afsluiten van uw verzekeringen, het regelen van uw pensioen of financieel advies rondom een scheiding. Ook dit zijn zaken welke een dusdanige impact kunnen hebben, ook op uw financiële situatie, dat het belangrijk is om hier samen met uw financieel adviseur goed naar te kijken. Wij zetten ook hierin graag een stapje extra voor u.

Hypotheekadvies in Middelburg en Vlissingen

Onze hypotheekadviseur Arno van Dijke van Van Bruggen Adviesgroep Middelburg is al een groot aantal jaren werkzaam in Middelburg. Hij is goed op de hoogte van alle zaken die spelen in de omgeving, voor u wel zo prettig dat uw hypotheekadviseur uw woonplaats goed kent. De hypotheekadviseur komt daarom graag bij u langs in Middelburg. Maar ook in Vlissingen en omgeving is onze financieel adviseur regelmatig te vinden. Voor hypotheekadvies of een compleet financieel advies op Walcheren bent u bij ons aan het goede adres.
Bel gratis 0800 1600 voor het maken van een afspraak met de hypotheekadviseur werkzaam in regio Middelburg. Samen bekijken we tijdens het eerste gesprek graag uw mogelijkheden. De kosten van dit eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

Heb je ons bij Op Zo’ndag gezien?

Op 17 december was financieel adviseur Milia de Nijs te zien in het programma op Zo’ndag. Het thema van het programma: financieel. De aflevering bekijk je hier.

Maak direct een afspraak

Juist nu: online adviesJuist nu: online advies
KvK: 57831580AFM: 12015503Documenten