Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Middelburg Oostperkweg 31
4332 SB Middelburg
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Middelburg

Financieel advies bij Van Bruggen Adviesgroep Middelburg

In de snelle wereld waarin we leven, moet alles vaak snel geregeld worden. Ook financiële zaken. En dat terwijl je voor zulke grote beslissingen vaak rustig de tijd wilt nemen. Bij Van Bruggen Adviesgroep Middelburg nemen we écht de tijd voor onze klanten. Omdat we beschikken over de juiste ervaring in het vakgebied, kunnen we je helpen met het vinden van een financiële oplossing die past bij jouw situatie.

Ga jij voor het eerst een huis kopen, en wil je niets over het hoofd zien tijdens deze leuke maar ook spannende periode? Van Bruggen Adviesgroep Middelburg staat voor je klaar. Wij vormen één aanspreekpunt bij advies over je hypotheek, je verzekeringen en diverse andere financiële zaken.

INGEWIKKELDE MATERIE, HELDERE UITLEG

Financieel adviseurs Arno van Dijke en Milia de Nijs zijn geruime tijd werkzaam in de financiële sector in één van de mooiste provincies van ons land, Zeeland. Ze weten de ingewikkelde materie op een heldere manier uit te leggen aan hun klanten. En dat alles in de gezellige, Zeeuwse sfeer. Wat wil je nog meer?

LOKALE SAMENWERKING

Bij Van Bruggen Adviesgroep Middelburg hebben we één doel: we willen je inzicht geven in jouw financiën, zodat je goed weet hoe je er voor staat en je kunt voorbereiden op de toekomst. Het beste advies geven we daarin samen met andere lokale, professionele partijen. Wij werken samen met bijna alle geldverstrekkers én lokale makelaars.

Afspraak maken? De koffie staat voor je klaar!

Maak direct een afspraak

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent.

For our English documents, click here.

Omdat er geen medewerkers werkzaam zijn bij Van Bruggen Adviesgroep Middelburg is Artikel 1:120 lid 2a van de Wft op onze onderneming niet van toepassing.

KvK: 80810829AFM: 12047734Documenten