Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Middelburg
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Middelburg

Financieel advies bij Van Bruggen Adviesgroep Middelburg

In de snelle wereld waarin we leven, moet alles vaak snel geregeld worden. Ook financiële zaken. En dat terwijl je voor zulke grote beslissingen vaak rustig de tijd wilt nemen. Bij Van Bruggen Adviesgroep Middelburg nemen we écht de tijd voor onze klanten. Omdat we beschikken over de juiste ervaring in het vakgebied, kunnen we je helpen met het vinden van een financiële oplossing die past bij jouw situatie.

Ga jij voor het eerst een huis kopen, en wil je niets over het hoofd zien tijdens deze leuke maar ook spannende periode? Van Bruggen Adviesgroep Middelburg staat voor je klaar. Wij vormen één aanspreekpunt bij advies over je hypotheek, je verzekeringen en diverse andere financiële zaken.

INGEWIKKELDE MATERIE, HELDERE UITLEG

Financieel adviseurs Arno van Dijke en Milia de Nijs zijn geruime tijd werkzaam in de financiële sector in één van de mooiste provincies van ons land, Zeeland. Ze weten de ingewikkelde materie op een heldere manier uit te leggen aan hun klanten. En dat alles in de gezellige, Zeeuwse sfeer. Wat wil je nog meer?

LOKALE SAMENWERKING

Bij Van Bruggen Adviesgroep Middelburg hebben we één doel: we willen je inzicht geven in jouw financiën, zodat je goed weet hoe je er voor staat en je kunt voorbereiden op de toekomst. Het beste advies geven we daarin samen met andere lokale, professionele partijen. Wij werken samen met bijna alle geldverstrekkers én lokale makelaars.

Afspraak maken? De koffie staat voor je klaar!

Maak direct een afspraak

KvK: 80810829AFM: 12047734Documenten