Hypotheekadvies in Maastricht

Hypotheekadvies in Maastricht

Voor hypotheekadvies in Maastricht en omgeving bent u bij Van Bruggen Adviesgroep Maastricht op het juiste adres.

Mijn naam is Daniëlle Stroom en ik ben al meer dan 25 jaar actief als hypotheekadviseur en financieel adviseur in Maastricht en omgeving. Mijn kennis en ervaring zet ik in om u van dienst te zijn. Of u nu particulier of ondernemer bent, financiële planning nodig heeft of fiscaal advies, u bent van harte welkom. Ik sta, samen met het gehele team van Van Bruggen Adviesgroep, garant voor persoonlijke aandacht. Aandacht voor uw financiële situatie, uw wensen en de beste mogelijkheden die daarbij horen, voor nu‚ en later. En samen met u bouw ik graag aan een langdurige relatie.

Uw situatie centraal

Een goed financieel advies begint met een uitgebreide inventarisatie en analyse van uw wensen en mogelijkheden. Aan de hand daarvan vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen en wat we voor onze werkzaamheden in rekening brengen. Door deze transparante werkwijze weet u precies waar u aan toe bent. Hebben we eenmaal de juiste hypotheek voor u geselecteerd, dan bemiddelen we met de geldverstrekker. We nemen u zoveel mogelijk administratieve rompslomp uit handen. Ook daarna blijven we de vinger aan de pols houden om te bekijken of uw hypotheek nog steeds optimaal bij u past wanneer uw situatie verandert.

De voordelen van objectief hypotheekadvies in Maastricht

Er is maar één manier om uzelf te verzekeren van een objectief hypotheekadvies. Neem een onafhankelijk expert in de arm. Een specialist die zich echt verdiept in uw wensen en uit het totale hypotheekaanbod precies die hypotheek selecteert die het beste bij ú past. En dan natuurlijk een hypotheekadviseur uit Maastricht.

Er zijn vele hypotheekvormen met vaak sterk uiteen lopende voorwaarden en condities. Bij Van Bruggen Adviesgroep Maastricht zijn we gewend om continu alle aanbieders met elkaar te vergelijken. Dit in tegenstelling tot een bank die alleen naar haar eigen hypotheekproducten kijkt. In plaats daarvan zoeken wij binnen het totale, actuele aanbod voor elke klant apart naar de beste hypotheek met de laagste maandlasten. Ongeacht of u van plan bent om een hypotheek af te sluiten of wilt checken of er een voordeliger alternatief is voor uw huidige hypotheek. Wij verzekeren u van een onafhankelijk hypotheekadvies waar u zelfs vele jaren later nog profijt van heeft.

Wat kunt u van ons verwachten?

Duidelijkheid. Bij ons worden de kleine lettertjes in de voorwaarden van een verzekering uitgelegd en wij bewaken dat u daar geen last van heeft.
Wij bemiddelen voor alle producten van alle grote banken en verzekeraars. Wij regelen alles bij een overgang zoals opzeggingen.  
 
We maken dan ook graag een afspraak met u voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek. Dan kunnen we al uw wensen en ideeën eens rustig op een rijtje zetten. Ons hypotheekadvies richt zich namelijk maar op één doel: het beste resultaat voor u.

Maak direct een afspraak voor hypotheekadvies in Maastricht

Uw adviseur inMaastricht
Daniélle Stroom
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Maastricht
Bergerstraat 26226 NA Maastricht
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 61553824
AFM
: 12015503
Volg Van Bruggen Adviesgroep Maastricht