Geef jij voorkeur aan advies op de vestiging of op afstand? De keuze is aan jou. Lees meer.

Maastricht

Sint Lambertuslaan 9
6212 AR Maastricht
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Maastricht

Van Bruggen Adviesgroep Maastricht: jouw financiële sparringpartner

Van plan om een woning te (ver)kopen? Wil jij je verzekeringen weer eens onder loep nemen? Of heb je financiële vragen? Bij het ervaren team van Van Bruggen Adviesgroep Maastricht kun je terecht voor al jouw vragen omtrent financieel advies en hypotheekadvies.

Van Bruggen Adviesgroep gevestigd in Maastricht!

Een nieuwe locatie in Maastricht. Wil jij een huis kopen? Wil jij weten hoeveel je kunt lenen? Of wil je weten hoe je je overwaarde kunt benutten? Op de markante en historische locatie aan de Sint Lambertuslaan 9 helpen wij jou graag verder met al jouw financiële vragen of met makelaardij. 

Jouw financieel adviseur in Maastricht

Jouw financiële sparringpartner

Een vlekkeloze, snelle afhandeling van jouw financiële vraag, flexibiliteit én op een begrijpelijke manier inzicht krijgen in jouw situatie staan centraal bij Van Bruggen Adviesgroep Maastricht. Het team van ervaren financieel adviseurs staat altijd voor je klaar en zijn jouw financiële sparringpartner voor nu én de toekomst. 

(Eerste) huis kopen

Een (eerste) hypotheek afsluiten: dat doe je niet dagelijks. Waar moet je op letten? Wat zijn je mogelijkheden? En wat zijn de gevolgen van de hypotheekaanvraag op jouw financiële situatie. Financieel adviseurs Roy en Chantalle Lacroix: “Wij kijken samen met jou naar jouw wensen en jouw situatie. Door ons grote netwerk van lokale makelaars, kunnen we snel schakelen en je nóg sneller helpen bij de complete zoektocht naar een geschikte woning. Wel zo handig.

Maak direct een afspraak

Hoe kan ik mijn overwaarde verzilveren?

Overwaarde op je woning kun je op verschillende manieren verzilveren. Denk aan het verkopen van je huis, de overwaarde te gebruiken als investering in je woning óf door bijvoorbeeld te schenken aan je kinderen. Wat er mogelijk is hangt af van jouw persoonlijke situatie.

Roy en Chantalle vertellen: “Wij zien dat veel mensen op dit moment overwaarde hebben. Er zit geld in de stenen, maar veel mensen weten niet hoe je het kunt benutten. Van Bruggen Adviesgroep Maastricht maakt de mogelijkheden voor je inzichtelijk.”

Eerder stoppen met werken

Dat klinkt aantrekkelijk! Denk jij erover na om te stoppen met werken vóórdat je jouw pensioengerechtigde leeftijd bereikt? Omdat je simpelweg wat meer wilt genieten van het leven; van je vrijheid, je gezin of je hobby’s. Voor je impulsief je baan opzegt: ga in gesprek met één van onze financieel adviseurs. Zij helpen je verder om jouw mogelijkheden te onderzoeken.

Verzekeringen onder de loep nemen

Besparen op verzekeringen? Dat is mogelijk door deze periodiek te vergelijken. Een nieuwe auto, gestopt met roken of zonnepanelen op jouw huis laten plaatsen? Daar hoort een nieuwe verzekering bij. Misschien past de verzekering wel in een pakket met jouw andere verzekeringen waardoor je kunt besparen. Wij zoeken het graag voor je uit. 

KvK: 50465783AFM: 12020691Documenten