Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Maastricht
0800 1600
Bel mij terug
Afspraak maken?

Het team van Maastricht

Van Bruggen Adviesgroep in Maastricht

Ben je van plan om een woning te (ver)kopen? Wil je je verzekeringen eens onder loep nemen? Of heb je financiële vragen? Bij het ervaren team van Van Bruggen Adviesgroep Maastricht kun je terecht voor al jouw vragen rondom financieel advies, hypotheekadvies en verzekeringen. Ook op het gebied van makelaardij staan wij voor je klaar. Als financiële sparringpartner geven we je graag op een vlotte en vlekkeloze manier inzicht in je huidige en toekomstige financiële situatie.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Maastricht

Wil je een nieuwe woning kopen en ben je benieuwd naar je hypotheekmogelijkheden? Of wil je weten hoe je je overwaarde kunt benutten? Wij helpen je graag bij al jouw financiële vragen en bij makelaardij. Dit altijd op een vlotte en flexibele manier. En met begrijpelijke uitleg, zodat je precies weet waarom we je een bepaald advies geven. Ons team van ervaren financieel adviseurs staat voor je klaar om jou te helpen bij het nemen van beslissingen. Voor nu en voor de toekomst.

Overwaarde whitepaper downloaden

Advies voor particulieren en ondernemers

Met ons advies zijn we er bij Van Bruggen Adviesgroep in Maastricht voor zowel ondernemers als voor particulieren. Enerzijds kunnen we jou als particulier helpen bij bijvoorbeeld de aankoop van je woning, het aanvragen van een hypotheek en het regelen van de verzekeringen. Aan de andere kant staan we ook ondernemers bij met financieel advies, bijvoorbeeld over hun belastingaangifte, de hypotheek voor hun privépand of het afsluiten van zakelijke verzekeringen (zoals een arbeidsongeschiktheids- of overlijdensrisicoverzekering).

Van Bruggen Adviesgroep in Maastricht staat voor:

✔ Jarenlange ervaring in financieel advies en hypotheekadvies
✔ Financieel advies voor particulieren én ondernemers
✔ Advies op kantoor, bij jou thuis of via (video)bellen
✔ Ook voor je pensioen- (derde pijler) en verzekeringsvragen
✔ Financieel adviseurs en makelaars onder één dak
✔ Altijd persoonlijk en begrijpelijk advies
✔ Flexibele service en vlot contact

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Oversluitgids

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Financieel advies is in veel situaties handig. Veel mensen denken aan een financieel adviseur voor het aanvragen van een hypotheek, maar er zijn nog veel meer situaties denkbaar waarin je deskundig advies kunt gebruiken. Zeker omdat aan financiële vraagstukken vaak veel haken en ogen zitten. Naast de tarieven, rentes en premies, is ook het vergelijken van de voorwaarden heel belangrijk. Die geven een goed beeld of je financiële keuzes ook in de toekomst nog bij je passen. Wij verdiepen ons dan ook graag in de kleine lettertjes om je van deskundig advies te voorzien.

Bij ons kantoor kloppen klanten bijvoorbeeld aan voor advies over:

Hypotheekadvies én makelaardij

Veel Maastrichtenaren kloppen bij ons aan voor vragen rondom hun huis en hypotheek. We bieden dan ook onder één dak zowel financieel advies (o.a. over hypotheken) als makelaardij. Een handige combinatie, want daarmee kunnen we je zowel begeleiden bij alles rondom je hypotheekaanvraag als bij het vinden of verkopen van een woning. Chantalle kan je als makelaar bijvoorbeeld helpen om een passende (volgende) woning te vinden of om je huidige woning voor een goede prijs te verkopen. Natuurlijk inclusief alle regelwerk dat daarbij komt kijken. En ga je je hypotheek aanvragen? Dan zijn we er ook om dat vlekkeloos te laten verlopen. Van het berekenen van je maximale hypotheek tot de uiteindelijke hypotheekakte.

Heb je andere hypotheekvragen, bijvoorbeeld omdat je benieuwd bent naar je opties om over te sluiten? Of om je overwaarde te verzilveren? Of je nu je eerste woning koopt of alles rondom je hypotheek goed wilt regelen voor na je pensioen, wij zijn hierin graag jouw hypotheekadviseur.

Schakel ons in voor hypotheekadvies

Advies over verzekeringen

Ons deskundige advies richt zich niet alleen op hypotheken en pensioen. Ook verzekeringen is een onderwerp waarin we goed thuis zijn. Wil je als ondernemer weten welke verzekeringen voor jou gunstig zijn? Of ben je huiseigenaar en wil je onderzoeken hoe je financiële problemen voorkomt mocht jou of je partner iets overkomen of mocht je je baan verliezen? Dat zijn allemaal risico’s die je graag goed afdekt en waarover we je als verzekeringsadviseur graag passend advies geven. Doordat we hierin onafhankelijk adviseur zijn, kunnen we een groot aantal verzekeraars met elkaar vergelijken. Dat vergroot jouw kansen op een goede premie en een gunstig aanbod.

Maak een afspraak

Advies op kantoor, bij jou thuis of via (video)bellen

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Maastricht is aan jou de keuze of je op kantoor, bij jou thuis of via (video)bellen afspreekt. We kunnen je advies geven in een persoonlijk gesprek bij jou thuis of op ons gezellige kantoor. Maar heb je liever een telefonische afspraak of een afspraak via videobellen? Ook daar bieden we alle mogelijkheden voor. Welke optie je ook kiest, je bent altijd zeker van persoonlijk advies.

Plan jouw eerste afspraak in

Een adviestraject begint bij ons altijd met een persoonlijke kennismaking. Zo kun je zonder verdere verplichtingen aftasten of de klik er is.

Plan geheel vrijblijvend een eerste kennismaking in. We denken graag mee hoe we jou kunnen helpen.

Maak direct een afspraak
KvK: 08065000AFM: 12008667Documenten