Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Kerkrade Streeperstraat 1a
6371 GK Landgraaf
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Kerkrade

Makelaar in Kerkrade

Een huis kopen of je huidige woning verkopen in Kerkrade is niet iets wat je dagelijks doet. Er komt van alles bij kijken. Denk aan bezichtigingen, onderhandelingen, een waardebepaling, allerlei clausules en natuurlijk de koopakte. Hoe zorg je ervoor dat je jouw huidige woning in Kerkrade zo gunstig mogelijk verkoopt én dat je tegen een goede prijs je nieuwe droomwoning in deze omgeving koopt? Daar helpt Marc je graag bij als makelaar in Kerkrade. Al meer dan twintig jaar staat hij mensen uit deze omgeving bij met al hun vragen rondom makelaardij én financieel advies.

Maak een afspraak

Financieel advies én makelaardij in Kerkrade onder één dak

Een huis kopen of verkopen in Kerkrade is niet alleen een kwestie van Funda in de gaten houden en regelmatig een bod uitbrengen. Ook financieel gezien moet er veel geregeld worden. Het begint met helder krijgen hoeveel jij maximaal kunt lenen en wat dus je budget is voor je nieuwe woning. Ook is het belangrijk om zeker te weten dat jouw uitgebrachte bod past binnen je financiële situatie en dat de toekomstige maandlasten behapbaar zijn. Ook dáár kan Marc je over adviseren.

Marc is namelijk, naast verkoop- en aankoopmakelaar in Kerkrade, erkend financieel adviseur. Dat betekent dat hij je persoonlijk hypotheekadvies kan geven over jouw opties voor een huis, over een voordelige hypotheek en over andere belangrijke zaken om op te letten. Zowel het advies over je hypotheek als het regelen van de hypotheekaanvraag is iets wat Marc voor je kan doen. Zo weet je zeker dat je financieel gezien goed zit voor de komende jaren.

Ook kunnen we je helpen bij andere belangrijke zaken als jij een huis koopt. Denk aan advies over een overbruggingskrediet wanneer je liever eerst een nieuwe woning koopt en dan pas je huidige woning verkoopt. Dankzij zo’n krediet kun je alvast de overwaarde op je huidige huis meenemen naar je volgende woning. Geen zorgen. Marc legt je in heldere taal wat zo’n soort constructie inhoudt én wat het betekent voor jou.

Makelaar in Kerkrade voor begeleiding bij aan- en verkoop

Je hoeft niet alles rondom de aankoop van een nieuwe woning of de verkoop van je huis in je eentje te regelen. Marc Rosenboom kan je veel uit handen nemen. Hij werkt al sinds de jaren ’90 als makelaar in Kerkrade en omgeving. Ooit leerde hij het vak bij Stienstra Makelaardij. Inmiddels kent hij de lokale markt op zijn duimpje en heeft hij veel connecties in de regio. Hij kan je dan ook begeleiden bij het hele proces. Vanaf de oriëntatie op een nieuwe woning tot de koopakte. En van de waardebepaling van je huis voor de verkoop tot begeleiding bij de eindinspectie.

Met zijn jarenlange ervaring in de Limburgse woning- en hypotheekmarkt kan Marc jou helpen om je woondromen te verwezenlijken. Hij helpt je om je huidige huis in Kerkrade gunstig en vlot te verkopen én om een nieuwe woning te vinden die aan al je wensen voldoet. Jij kunt ondertussen je focus leggen op dé zoektocht naar het huis waar je blij van wordt.

Vraag een eerste gesprek aan

Hoe kan Marc helpen als aankoopmakelaar in Kerkrade?

Ben jij van plan om een eerste huis te kopen? Of wil je verhuizen naar een volgende koopwoning? Een spannende stap in je leven! Als aankoopmakelaar in Kerkrade staat Marc graag naast je in dit proces. Daardoor hoef je niet alle keuzes in je eentje te maken, en hoef je niet bang te zijn dat je dingen over het hoofd ziet bij een woning. Denk aan asbestclausules, verborgen gebreken of financiële tegenvallers waar je niet op had gerekend.

Het proces van een huis kopen in Kerkrade begint voor ons met een financiële screening. Hoeveel kun jij besteden aan een woning? Is het, als het om een eerste huis gaat, mogelijk om een Starterslening te krijgen? Daarbij houden we ook rekening met een eventuele huidige woning. Hoeveel overwaarde rust daarop? Voor welke prijs gaan soortgelijke woningen weg? Zo weet je precies met welke hypotheekopties je voor je nieuwe huis rekening kunt houden.

Is dat alles helder? Dan starten we samen de zoektocht naar jouw nieuwe woning. Marc stuurt je woningen door die aan jouw zoekcriteria voldoen, vaak al voordat ze op Funda staan. Hij gaat met je mee naar bezichtigingen, adviseert je over de woningen die jullie bekijken en doet de onderhandelingen voor je. Tot aan het afronden van de koopakte staat hij naast je als jouw persoonlijke aankoopmakelaar in Kerkrade met een berg aan ervaring op zak.

Huis kopen in Kerkrade? Zo helpen wij!

Aan Kerkrade en omgeving heb je een prachtige plek om te wonen. Het is hier rustig en levendig tegelijk, en je kunt op en top genieten van de Limburgse gezelligheid. Ook Marc woont al jarenlang in deze omgeving en vindt het maar al te leuk om mensen juist in dit Limburgse gebied te helpen aan een passende woning.

Hij kan je wijzen op nieuwe bestaande woningen die te koop zijn gekomen, maar kan je ook nieuwbouwprojecten tippen die misschien iets voor je zijn. Samen bespreken jullie wat jij zoekt en wat Marc voor je kan betekenen. Na dat gesprek weet je ook precies wat het kost om Marc als aankoopmakelaar in Kerkrade in te schakelen.

Als je een huis gaat kopen in Kerkrade, kan Marc veel voor je doen als aankoopmakelaar. Denk aan het volgende:

 • Hij tipt je nieuw woningaanbod dat aan jouw criteria voldoet, vaak al voordat je die woningen zelf op Funda hebt gezien.
 • Hij bestudeert nauwkeurig alle woningen die mogelijk interessant zijn en geeft jou daar advies over (al vóór de bezichtiging).
 • Hij gaat mee naar bezichtigingen en stelt daarbij de juiste vragen aan de verkoopmakelaar, zodat je precies weet wat je (mogelijk) koopt.
 • Hij inspecteert het pand in bouwkundig opzicht op eventuele gebreken en onderhoudskosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
 • Hij adviseert je over een marktconform en aantrekkelijk bod dat past bij jouw financiële situatie.
 • Hij doet de onderhandelingen voor je en onderhoudt daarbij het contact met de verkopend makelaar.
 • Als het tot een koopovereenkomst komt, loopt hij het voorlopig koopcontract en de koopakte na voordat je je handtekening zet.

Wat handig is aan het feit dat Marc zowel makelaardij in Kerkrade als financieel advies verzorgt, is dat je sterker staat in de onderhandelingen. Marc heeft goed zicht op je financiële situatie vanuit zijn financieel-advies-rol, waardoor je de verkoper – ook met financieringsvoorbehoud als ontbindende voorwaarden – veel zekerheid kan geven over je financiële situatie. Dat vergroot de kans dat je bod geaccepteerd wordt.

Gratis kennismaking plannen?

Hoe kan Marc je helpen als verkoopmakelaar in Kerkrade?

Ook als je een huis gaat verkopen in Kerkrade staat Marc voor je klaar. De verkoop van een huis is niet niks. Het brengt een hoop geregel met zich mee. Bovendien wil je je huis zo goed mogelijk verkopen. Dat levert immers meer budget op voor je volgende woning. Dáár kan Marc je bij helpen als verkoopmakelaar in Kerkrade. Doordat hij de woningmarkt goed kent, weet hij precies wat een goede vraagprijs is en kan hij je woning met een slimme strategie en voor de juiste prijs te koop aanbieden. Ook al het andere rondom de verkoop regelt hij voor je.

Als verkoopmakelaar in Kerkrade kan Marc onder meer het volgende voor je doen:

 • diverse benodigde gegevens verzamelen (bijvoorbeeld over de hypothecaire inschrijving en gegevens uit het Kadaster);
 • de waarde van je woning bepalen door een vergelijking met soortgelijke huizen;
 • advies geven over een strategische verkoopprijs;
 • een fotograaf voor je woning regelen en je huis laten inmeten voor Funda;
 • een goede omschrijving geven van je huis voor op Funda;
 • je woning op Funda en overige websites plaatsen (en een eindcontrole doen om te zien of het goed gebeurt);
 • de bezichtigingen begeleiden;
 • potentiële kopers screenen en jou op basis daarvan advies geven;
 • onderhandelen met geïnteresseerden voor je woning;
 • begeleiding bij de eindinspectie en de koopakte in orde maken.

Je huis verkopen in Kerkrade? Gratis waardebepaling!

De eerste stap als je je huis in Kerkrade wilt verkopen, is een waardebepaling van je woning. Wat levert je huis eigenlijk op in de huidige markt? Marc kan dit voor je uitzoeken door diverse huizen te vergelijken en je woning uitgebreid te bekijken. Zo weet je al snel met welke verkoopprijs je rekening kunt houden én wat je dus hopelijk als overwaarde kunt meenemen naar een volgend huis.

De waardebepaling is bij ons altijd gratis. Wil je vrijblijvend weten hoeveel jouw huis op dit moment opbrengt? Vraag een waardebepaling aan en ontdek snel wat jouw woning nu opbrengt.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Waarom makelaardij bij Van Bruggen Adviesgroep Kerkrade?

 • Zeer ervaren aankoop- en verkoopmakelaar in de regio (sinds de jaren ’90)
 • Begeleiding bij aankoop én verkoop
 • Financieel advies en makelaardij in Kerkrade onder één dak
 • Heldere prijsafspraken (geen verrassingen achteraf!)
 • Ontdek nieuw woningaanbod al voordat het op Funda staat
 • Verkoop je huidige woning zo gunstig mogelijk
 • Begeleiding bij alle stappen rondom aan- en verkoop (tot aan de koopakte aan toe)

Eerste afspraak met Marc als makelaar in Kerkrade?

Wil je om te beginnen weten voor welk bedrag je jouw woning kunt verkopen? Of ben je nieuwsgierig naar je opties om een huis te kopen in deze omgeving? Mail of bel Marc voor een eerste kennismaking. Hij staat graag voor je klaar voor makelaardij in Kerkrade.

Bel ons kantoor via 045 – 20 55 713 of mail naar kerkrade@vanbruggen.nl. Dan plannen we graag een kosteloze eerste afspraak met je in.

Maak direct een afspraak