Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Kerkrade Streeperstraat 1a
6371 GK Landgraaf
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Kerkrade

Financieel advies in Kerkrade en omgeving

Financieel adviseur Marc Rosenboom en zijn team staan graag voor u klaar met gedegen hypotheekadvies, financieel advies én makelaardij in Kerkrade. Marc zit al 27 jaar in het vak. Hij weet dan ook dat een ieder zijn of haar eigen behoeften en ideeën in het leven heeft. Hij zoekt samen met u uit hoe uw financiën daar zo goed mogelijk op kunnen laten aansluiten.

Financieel adviseur en makelaar onder één dak 

Bij ons kun je op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van jouw woning regelen. Deze bewezen succesvolle combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak, neemt je werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. En dat niet alleen, je weet zeker dat de aan- en verkoop van jouw woning nét zo goed wordt geregeld als de financiering hiervan. Marc Rosenboom neemt voor jou al het werk uit handen. Lees meer >

Starter in de oververhitte woningmarkt? 

Je hoort het vaak: de woningmarkt voor starters is lastig. Maar… het is zéker niet onmogelijk om een huis te regelen. Er zijn tal van subsidiaire regelingen die op jou van toepassing zijn. Marc Rosenboom regelt alles van A tot Z voor je: van het regelen van de hypotheek tot de aan- of verkoop van jouw woning.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Kom eens kennismaken, zónder verplichtingen. Onze onafhankelijk financieel adviseurs brengen graag jouw wensen en mogelijkheden in kaart. Zo heb je al snel een goede indruk wat wél en niet haalbaar is. En dat is fijn om te weten voordat je op huizenjacht gaat.

Pensioen, hoe ga je dit doen?

Vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken: pensioen. Of misschien ben je aan het genieten van jouw welverdiende pensioen. In welke leeftijdsfase je ook zit, het is altijd belangrijk om naar de toekomst te kijken; hoe zien je financiën er over een aantal jaar uit? Wil je misschien eerder stoppen met werken? Wil je een grote reis maken? Wil je gebruikmaken van de overwaarde van jouw huis? Allemaal zaken waarbij het van belang is hier van te voren goed over na te denken. Via mijnpensioenoverzicht.nl kun je een eerste indicatie krijgen. Een financieel adviseur kijkt nog verder naar jouw specifieke situatie. Hij maakt je situatie inzichtelijk zodat je weloverwogen keuzes kunt maken voor nu én de toekomst.

Goed verzekerd

Bij de koop van een huis denk je vaak niet direct aan de benodigde verzekeringen. Toch zijn deze wel heel belangrijk. Denk hierbij aan een opstalverzekering of een inboedelverzekering. Niet alleen verzekeringen rondom jouw huis zijn van belang, denk ook aan de verzekeringen zoals reisverzekering of jouw autoverzekering. Het loont om premies te vergelijken, zodat je wellicht kunt besparen op jouw vaste lasten. Onze verzekeringsadviseurs houden ook scherp de polisvoorwaarden in de gaten. Zo weet je zeker dat jouw verzekeringen aansluiten bij jouw wensen en behoeften, zowel nu als later.

KvK: 65688627AFM: 12044809Documenten