Hypotheekadvies van een ervaren hypotheekadviseur in Kerkrade

Hypotheekadvies van een ervaren hypotheekadviseur in Kerkrade

Dagelijks helpen onze hypotheekadviseurs tientallen huishoudens met het in kaart brengen van de mogelijkheden op het gebied van hypotheken. Het afsluiten van een hypotheek heeft logischerwijs gevolgen voor uw financiële situatie in het heden en de toekomst, waarbij het van groot belang is om hier vooraf goed op voorbereid te zijn. Samen met u kijken onze hypotheekadviseurs hoe u er momenteel financieel voorstaat en welke mogelijkheden u dit geeft. Door onze transparante en persoonlijke service, weet u bij de aanvraag van uw hypotheek precies waar u aan toe bent!

Financieel advies van specialisten

De hypotheekadviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep helpen u niet alleen met een passend hypotheekadvies. Zo helpen we u bijvoorbeeld ook graag bij het regelen van uw verzekeringen, uw pensioen, een scheiding of het verzekeren van uw groeiende vermogen. Bij veel mensen is het mogelijk om de dekking van de afgesloten verzekeringen te optimaliseren, zodat u maandelijks meer geld overhoudt. Ook wanneer u momenteel al een hypotheek heeft lopen, kunnen onze hypotheekadviseurs u helpen. Dagelijks wordt de hypotheekmarkt door onze specialisten geanalyseerd, waarbij gekeken wordt of het oversluiten van uw huidige hypotheek interessant voor u is. Mocht dit het geval zijn, dan zullen onze hypotheekadviseurs u hierop wijzen. Zo betaalt u voortaan nooit meer teveel voor uw toch al dure hypotheek.

Aankoop en verkoop van uw woning

Voor bemiddeling in de aankoop of verkoop van uw woning kunt u ook terecht bij Van Bruggen Adviesgroep Kerkrade. Want Van Bruggen Adviesgroep Kerkrade biedt naast hypotheek- en financieel advies ook makelaardij diensten aan onder de tak Van Bruggen Adviesgroep Makelaardij. "Juist de combinatie van financieel adviseur en makelaar onder één dak, maakt dat we hier snel kunnen schakelen. En is er vaak veel geld te besparen", zo stelt aan- en verkoopmakelaar Marc Rosenboom. "Bij Van Bruggen Adviesgroep Makelaardij hanteren we een persoonlijke benadering en werken we met een prestatieafhankelijk tarief. Onze klanten kunnen er dan ook van op aan dat we altijd tot het uiterste gaan om voor hun huidige woning een zo hoog mogelijke verkoopprijs te realiseren. Terwijl we aan de andere kant extra scherp onderhandelen over de aankoopprijs van hun toekomstige woning."

Kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking!

We nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend kennis te maken met de diensten van de Van Bruggen Adviesgroep, onder het genot van een goed kop koffie. Onze financieel adviseurs staan voor u klaar, nu en in de toekomst.

Uw adviseur inKerkrade
Marc Rosenboom
Uw makelaar o/z & financieel adviseur
Banner-oversluiten
Kerkrade
Streeperstraat 1a6371 GK Landgraaf
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 65688627
AFM
: 12044809
Volg Van Bruggen Adviesgroep Kerkrade