Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Het Gooi Gijsbrecht van Amstelstraat 56
1213 CL Hilversum
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 21:30
Dinsdag
09:00 - 21:30
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Het Gooi

Het vertrouwde adres voor hypotheekadvies in het Gooi / Hilversum

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van hypotheken in Hilversum? Onze financieel adviseurs helpen u graag met een passend hypotheekadvies. Wellicht bent u van plan om een nieuwe woning te kopen of uw huidige woning te verkopen. Elke situatie is uniek, daarom is financieel advies op maat belangrijk. Mark van Ginkel, financieel adviseur én aan- en verkoopbemiddelaar, staat samen met zijn team klaar voor alle financiële vragen. Hierin staan de woorden persoonlijkheid, betrokkenheid en duidelijkheid altijd voorop. Kom langs op ons kantoor aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 56 in Hilversum, de koffie staat voor u klaar!

Van Bruggen Adviesgroep Het Gooi beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Het Gooi beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Het Gooi krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Belangrijke financiële beslissingen

Onze hypotheekadviseurs helpen u niet alleen met het berekenen en regelen van een hypotheek. Ook staan we u graag bij in het regelen van uw verzekeringszaken, uw pensioen, een scheiding of bijvoorbeeld het verzekeren van uw groeiende vermogen. Belangrijke financiële beslissingen kunnen een behoorlijke impact hebben op uw financiële toekomst, waarover onze financieel adviseurs u graag meer vertellen. Heeft u momenteel al een hypotheek? Juist als u al een hypotheek heeft, kunnen wij samen eens uw situatie bekijken. Het zou zonde zijn wanneer u een flinke besparing op uw woonlasten zou laten liggen.

Huis kopen

Het kopen van een (eerste) huis is best spannend. Het is de grootste uitgave die u in uw leven doet. Een beslissing over de juiste hypotheek maakt u daarom ook niet in één dag. Zodra de beslissing gevallen is ‘ik of wij willen een eigen huis kopen’, wilt u natuurlijk het liefst lekker zoveel mogelijk huizen gaan kijken. Dan is het wel zo fijn om alvast te weten wat u kunt lenen. Dan kunt u gerichter op huizenjacht. U kunt dus onder één dak terecht voor financieel advies en bemiddeling voor de aan- of verkoop van uw huis in Hilversum en omgeving. Mark kent de markt in Hilversum en omgeving en hij beschikt over de benodigde connecties, dit vergroot uw kansen op de woningmarkt. Met zijn jarenlange ervaring als hypotheekadviseur én makelaar, kan hij de juiste wegen samen met u bewandelen. Zo vindt u eerder uw nieuwe huis of verkoopt u uw bestaande woning sneller. Een veilig gevoel!

Lees meer over het kopen van uw huis >

Bekijk ook ons woningaanbod >

Ondernemers en financieel advies

Vaak horen wij dat zelfstandig ondernemers geen hypotheek kunnen afsluiten. Een ondernemer heeft immers geen vast inkomen, geen loonstrook en is afhankelijk van de winst uit de onderneming. En die winst kan nog wel eens schommelen. Het vinden en afsluiten van een passende hypotheek voor een ondernemer is echt een specialisme. Er is maatwerk nodig, maar vaak is er meer mogelijk dan u denkt. De financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep kunnen dit gevraagde maatwerk leveren. Het is soms al mogelijk om, wanneer u een half jaar ondernemer bent, een hypotheek te krijgen. Natuurlijk wordt dan ook uw inkomen bekeken in de periode voorafgaande aan de tijd dat u ondernemer bent geworden. U hoeft in elk geval zeker geen drie jaar te wachten om een huis te kopen. Dus bent u ondernemer en wilt u een hypotheek of financieel advies? Maak een afspraak.

Goed verzekerd

Bij de koop van een huis denkt u vaak niet direct aan de benodigde verzekeringen. Toch zijn deze wel heel belangrijk. Denk hierbij aan een opstalverzekering of een inboedelverzekering. Niet alleen verzekeringen rondom uw huis zijn van belang, denk ook aan de verzekeringen zoals reisverzekering of uw autoverzekering. Het loont om premies te vergelijken, zodat u wellicht kunt besparen op uw vaste lasten. Onze verzekeringsadviseurs houden ook scherp de polisvoorwaarden in de gaten. Zo weet u zeker dat uw verzekeringen aansluiten bij uw wensen en behoeften, zowel nu als later.

Mijn pensioen

Wellicht bent u er nog helemaal niet mee bezig, maar vroeg of laat gaat ook u te maken krijgen met uw pensioen. Misschien bent u al aan het genieten van uw welverdiende pensioen. In welke leeftijdsfase u ook zit, het is altijd belangrijk om naar de toekomst te kijken; hoe zien uw financiën er over een aantal jaar uit? Wilt u misschien eerder stoppen met werken? Wilt u een grote reis maken? Wilt u gebruikmaken van de overwaarde van uw huis? Allemaal zaken waarbij het van belang is hier van te voren goed over na te denken. Via mijnpensioenoverzicht.nl kunt u een eerste indicatie krijgen. Een financieel adviseur kijkt nog verder naar uw specifieke situatie. Hij maakt uw situatie inzichtelijk zodat u weloverwogen keuzes kunt maken voor nu én de toekomst.

Maak kennis met onze specialisten

Onze financieel adviseurs in Hilversum nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend kennis met ons te komen maken. Samen met u zoeken we naar de gunstigste mogelijkheid voor het aanvragen van een hypotheek, de opties om uw maandlasten te verlagen of al uw andere financiële vragen te beantwoorden. Met de combinatie van onze makelaardijdiensten en onafhankelijk hypotheekadvies kunnen wij u optimaal begeleiden in het realiseren van uw woonwensen. Met een goed te bereiken kantoor en een actief team staan wij 24/7 klaar om iedereen te helpen van aankoop tot overdracht én daarna.

Maak direct een afspraak

KvK: 32089167AFM: 12006733Documenten