Hulp van onze hypotheekadviseur in Landgraaf

Hulp van onze hypotheekadviseur in Landgraaf

Zaken als het regelen van een hypotheek voor de aankoop van een nieuwe woning, het afsluiten van verzekeringen en het op orde maken van uw pensioen, kunnen voor veel mensen ingewikkeld zijn. Het is echter belangrijk om dergelijke zaken goed te organiseren, omdat het een behoorlijke impact op uw financiële situatie kan hebben. Onze hypotheekadviseur in Landgraaf kan u helpen, om een goed beeld te krijgen van de gevolgen van belangrijke financiële beslissingen. Zo geven de hypotheekadviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep u graag een persoonlijk advies op maat, voor nu en voor de toekomst. Door onze transparante en persoonlijke service weet u bij ons precies waar u aan toe bent, als u een hypotheek aanvraagt.

Financieel advies op maat

Het aanvragen van een hypotheek is niet het enige waar u een passend advies bij kunt gebruiken, dit geldt bijvoorbeeld ook voor een scheiding, het verzekeren van uw groeiende vermogen of het optimaliseren van de dekking van uw verzekeringen. Ook wanneer u momenteel al een hypotheek heeft, kan onze hulp welkom zijn. Dagelijks analyseren onze hypotheekadviseurs de hypotheekmarkt, om te kijken of het oversluiten van uw hypotheek interessant kan zijn. Hiermee kunt maandelijks geld overhouden voor andere zaken!

Aankoop en verkoop van uw woning

Voor bemiddeling in de aankoop of verkoop van uw woning kunt u ook terecht bij Van Bruggen Adviesgroep Heerlen. Klik hier voor meer informatie.

Hulp van een adviseur in de buurt

Wilt u ook niet langer zitten met de zorgen over uw financiële situatie? Of twijfelt u over het afsluiten van een hypotheek voor bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe woning? Schakel onze financieel adviseur in Landgraaf in, via de Van Bruggen Adviesgroep. Samen met u kijken we bijvoorbeeld naar mogelijkheden om uw maandlasten te verlagen, een hypotheek af te sluiten of de dekking van uw verzekeringen te verbeteren. Kom gerust eens langs voor een kop koffie en een vrijblijvende kennismaking met de Van Bruggen Adviesgroep.

Uw adviseur inHeerlen
Marc Rosenboom
Uw makelaar o/z & financieel adviseur
Banner-oversluiten
Heerlen
Streeperstraat 1a6371 GK Landgraaf
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 65688627
AFM
: 12044809
Volg Van Bruggen Adviesgroep Heerlen