Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Heerlen Streeperstraat 1a
6371 GK Landgraaf
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Heerlen

Van Bruggen Adviesgroep in Heerlen

Voor al jouw financiële vragen ben je bij Van Bruggen Adviesgroep Heerlen van harte welkom. Marc is zowel financieel adviseur met jarenlange ervaring als een deskundige makelaar. Daardoor kun je op één adres terecht voor al je vragen rondom de aan- en verkoop van je woning, je hypotheek, verzekeringen, pensioen en andere vragen. Eigenlijk voor alles op financieel gebied. Van consumptief krediet tot overwaarde verzilveren. En van starter tot vijftigplusser. Wees welkom op ons gezellige kantoor vlak bij Heerlen of plan een online videogesprek met ons in.

Maak een afspraak

Jouw makelaar én financieel adviseur in Heerlen

Een huis kopen is best spannend. Zeker als je een eerste huis koopt, maar ook als je van je huidige koopwoning naar een nieuw onderkomen verhuist. Het gaat om een flinke uitgave. Bovendien komen al snel de financiën om de hoek kijken: de hypotheek. Het is fijn om te weten hoeveel je aan een woning kunt besteden, zodat je gerichter op huizenjacht kunt gaan. Daarom kun je bij Van Bruggen Adviesgroep Heerlen op één plek terecht voor financieel advies én voor de bemiddeling bij de aan- en verkoop van een woning.

Marc Rosenboom van Van Bruggen Adviesgroep Heerlen is zowel financieel adviseur als een doortastende makelaar. Hij heeft het vak geleerd bij Stienstra Makelaardij, kent de lokale markt op zijn duimpje en heeft veel connecties in de regio. Marc begeleidt je graag vanaf de eerste oriëntatie op een nieuwe woning, helpt je bij alle financiële vraagstukken onderweg en kan ook alles voor je regelen rondom de verkoop van je huidige woning. En het aanvragen van een passende hypotheek? Ook dat kun je aan Marc overlaten. Hij vergelijkt de verschillende opties voor je, zodat jij een hypotheek krijgt die voordelig is en aansluit bij je situatie.

Kortom: met zijn jarenlange ervaring in de Limburgse woning- en hypotheekmarkt helpt Marc jou om je woondromen te verwezenlijken. Ook zorgt hij ervoor dat jij als een van de eersten wordt geïnformeerd over nieuw woningaanbod dat aan jouw wensen voldoet.

Financieel advies voor starters

Sta jij op het punt je eerste woning te kopen? Dat is vaak extra spannend. Niet alleen is de gedachte spannend dat er straks echt een woning op jouw naam staat. Maar het is ook spannend om je opeens met ingewikkelde financiële vraagstukken bezig te houden. Je wilt het liefst je volledig kunnen richten op de spannende zoektocht naar een huis, en je daarbij niet druk hoeven te maken of je wel de juiste financiële keuzes maakt. Daarom zijn wij er graag voor je.

Je kunt al bij Van Bruggen Adviesgroep Heerlen terecht als je je net aan het oriënteren bent op woningen. Wij berekenen dan nauwkeurig je maximale hypotheek. Daarbij kijken we verder dan alleen de hypotheekmogelijkheden. Zo kunnen we ook meekijken of een Starterslening voor jou handig is, of een NHG-hypotheek jou meer leenmogelijkheden biedt en wat je wel of niet aan eigen spaargeld moet inbrengen voor de aankoop van een huis. Ook een schenking van familieleden kan soms meehelpen om meer budget voor een huis te krijgen.

Zo zijn er wellicht meer mogelijkheden dan je denkt om toch voor een koophuis in aanmerking te komen. Daarbij helpt het ook mee dat Marc als aankoopmakelaar naast je kan staan; dit biedt je aanzienlijk meer kans op een eigen koopwoning dan wanneer je zonder makelaar aan je zijde de zoektocht start.

Behoefte aan hypotheekadvies? Laat het ons weten. Wij bieden je graag een gratis eerste gesprek aan om kennis te maken en je mogelijkheden te ontdekken. 

Maak een gratis afspraak

Financieel advies voor vijftigplussers

Naast starters zijn we er voor mensen in elke levensfase. Of je nu net in de luiers zit of je kinderen al het huis uit hebt zien gaan en de dagen tot je pensioen aftelt. We zien specifiek bij vijftigplussers dat er vaak financiële vragen spelen. Bij deze levensfase komen allerlei nieuwe onderwerpen op.

Zo hebben veel vijftigplussers een aflossingsvrij hypotheekdeel. Doe je er dan slim aan om je hypotheek over te sluiten, om tussentijds af te lossen of om met de hypotheekaanbieder in gesprek te gaan? Wij denken graag mee hoe je je hypotheek betaalbaar maakt en houdt, ook als straks de looptijd van je aflossingsvrije hypotheek om is. Er zijn vaak wel manieren om eraan te ontkomen dat je aan het eind van de looptijd in één keer de volledige hypotheek moet afbetalen.

Ook kijken we graag mee naar je pensioen. Kun jij eerder stoppen met werken? Welke aanvullingen kun je doen op je pensioen? Is het voor jou mogelijk om je overwaarde te verzilveren met bijvoorbeeld een krediethypotheek of opeethypotheek, waardoor er meer ruimte ontstaat om bijvoorbeeld een pensioengat op te vullen? Al die zaken zoeken wij graag voor je uit. Pensioenadvies is niet voor niets ook een van onze expertises.

Waarover geven we jou financieel advies?

Marc gaat al heel wat jaren mee in het financieel-advies-vak en heeft ook ruime ervaring binnen de makelaardij. Dat betekent dat hij van veel financiële onderwerpen wel kennis heeft. Zo kan hij je, naast vragen rondom de aankoop van een woning, ook financieel advies geven over onder meer de volgende onderwerpen:

Waar wil jij meer over weten op financieel gebied? Van hypotheken tot verzekeringen en pensioen – stel Marc jouw prangende vraag. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

Laten we kennismaken

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Heerlen-Kerkrade werken op basis van een vast salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Verzekeringsadvies bij Van Bruggen Adviesgroep Heerlen

Je persoonlijke en financiële situatie kan door allerlei redenen veranderen. Dat maakt het extra belangrijk om je verzekeringen regelmatig na te lopen. Passen ze nog bij je situatie en wensen? Heb je afgedekt wat je wilt afdekken? En ook: betaal je niet te veel voor je verzekeringen? Bij Van Bruggen Adviesgroep Heerlen kun je terecht voor eerlijk en onafhankelijk verzekeringsadvies, waarbij we de opties voor je op een rij zetten en goed meekijken naar jouw voorkeuren.

Zo kan het zijn dat je dankzij ons advies flink bespaart op je premie, terwijl je toch nog steeds goed verzekerd bent. Laat ons gerust een keer vrijblijvend jouw verzekeringen checken.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Heerlen?

Vind je het fijn om voor al je financiële vragen op één plek goed te zitten? Dan ben je bij Van Bruggen Adviesgroep Heerlen op het juiste adres. Je hebt aan ons zowel je financieel adviseur als een deskundige makelaar. En heb je ook behoefte aan advies over je verzekeringen of pensioen? Ook daarvoor zit je bij ons kantoor helemaal goed. Bovendien is ons advies altijd onafhankelijk, waardoor je zeker weet dat we uit de vele mogelijkheden juist een product aan je aanraden dat voordelig voor jou uitpakt.

Verder ben je bij Van Bruggen Adviesgroep in Heerlen zeker van:

  • Deskundige financieel adviseur met jarenlange ervaring
  • Eén aanspreekpunt voor je financiën, verzekeringen én makelaardij
  • Financieel advies én makelaardij bij aan- en verkoop
  • Ook oplossingen voor besparen, pensioen en kredieten
  • 100% onafhankelijk advies (vergelijking van aanbieders)
  • Altijd bereikbaar via e-mail, WhatsApp of telefoon
  • Online advies mogelijk (via beveiligde omgeving)

Plan een gratis oriëntatiegesprek (op kantoor of online)

Zowel op ons kantoor in de buurt van Heerlen als online staat Marc heel graag voor je klaar. Je bent welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Heerlen voor een gratis kennismakingsgesprek. Dat verplicht je tot niets, maar geeft je wel veel duidelijkheid rondom je financiën.

Wil jij een afspraak maken bij ons op kantoor? Mail of bel dan naar heerlen@vanbruggen.nl of naar 045 – 20 55 713. We ontmoeten je graag binnenkort.

Plan je gratis afspraak
KvK: 65688627AFM: 12044809Documenten