Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Heerlen Streeperstraat 1a
6371 GK Landgraaf
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Heerlen

Van Bruggen Adviesgroep in Heerlen

Bij Van Bruggen Adviesgroep Heerlen kun je, naast de aan- en verkoop van woningen, altijd terecht voor al jouw financiële vraagstukken. Van een advies over jouw pensioen, verzekeringen, hypotheek of de aan- of verkoop van jouw woning… de financieel adviseurs bij Van Bruggen Adviesgroep Heerlen beantwoorden graag al jouw vragen.

Maak een afspraak

Financieel adviseur en makelaar onder één dak

Bij ons kun je op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van je woning regelen. Deze bewezen succesvolle combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak, neemt je werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. En dat niet alleen, je weet zeker dat de aan- en verkoop van jouw woning nét zo goed wordt geregeld als de financiering hiervan. Marc Rosenboom neemt voor jou al het werk uit handen. Lees meer >

Huis kopen, hypotheek regelen

Het kopen van een (eerste) huis is best spannend. Het is de grootste uitgave die je in jouw leven doet. Een beslissing over de juiste hypotheek maak je daarom ook niet in één dag. Zodra de beslissing gevallen is ‘ik of wij willen een eigen huis kopen’, wil je natuurlijk het liefst lekker zoveel mogelijk huizen gaan kijken. Dan is het wel zo fijn om alvast te weten wat je kunt lenen. Dan kun je gerichter op huizenjacht. Bij ons kun je onder één dak terecht voor financieel advies én en bemiddeling voor de aan- of verkoop van jouw huis. Marc kent de markt in Heerlen en omgeving en hij beschikt over de benodigde connecties, dit vergroot jouw kansen op de woningmarkt.

Hypotheek oversluiten

Loopt jouw rentevaste periode over een paar jaar af of al eerder? Dan is het verstandig om op tijd te bekijken wat voor jou de meest aantrekkelijke keuze is. Verleng je jouw hypotheek bij jouw huidige geldverstrekker? Of is het interessant om voor een andere geldverstrekker te kiezen en je hypotheek over te sluiten. Onze financieel adviseurs helpen je graag!

Maak direct een afspraak

Pensioenadvies in Heerlen

Vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken: pensioen. Of misschien ben je al aan het genieten van jouw welverdiende pensioen. In welke leeftijdsfase je ook zit, het is altijd belangrijk om naar de toekomst te kijken; hoe zien jouw financiën er over een aantal jaar uit? Wil je misschien eerder stoppen met werken? Wil je een grote reis maken? Wil je gebruikmaken van de overwaarde van jouw huis? Allemaal zaken waarbij het van belang is hier van te voren goed over na te denken. Via mijnpensioenoverzicht.nl kun je een eerste indicatie krijgen. Een financieel adviseur kijkt nog verder naar jouw specifieke situatie. Hij maakt jouw situatie inzichtelijk zodat je weloverwogen keuzes kunt maken voor nu én de toekomst.

Verzekeringsadvies in Heerlen

Jouw verzekeringen laten aansluiten bij alle keuzes die je maakt én de situatie waar jij je in bevindt is ontzettend belangrijk. We zijn vaak blij als we alles hebben verzekerd, maar weet dat het heel belangrijk is om juist de verzekeringen met regelmaat na te lopen.

Plan een afspraak
KvK: 65688627AFM: 12044809Documenten