Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Harderwijk Ceintuurbaan 2 – 40
3847 LG Harderwijk
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Harderwijk

Van Bruggen Adviesgroep in Harderwijk

Wil je goed geholpen worden bij lastige financiële dilemma’s waar je voor staat? Van Bruggen Adviesgroep in Harderwijk voorziet je van persoonlijk financieel advies. Ons team heeft tientallen jaren ervaring met financieel advies en kan je vandaaruit uitstekend helpen bij al je vragen. In een persoonlijk traject helpen wij jou aan een deskundig antwoord op vragen rondom je hypotheek, verzekeringen, pensioen en andere financiële onderwerpen. Ons kantoor is gevestigd in Harderwijk aan de Ceintuurlaan 2 (gebouw 40). Hier kan naast het gebouw worden geparkeerd op parkeerplaats P7 op de parkeerplekken van People@places.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Harderwijk

Belangrijke financiële keuzes maak je niet alleen voor vandaag en morgen. Nee, die hebben vaak ook over vijf, tien of twintig jaar nog impact. Daarom doe je er goed aan om niet over één nacht ijs te gaan. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Harderwijk staan we dan ook graag naast je als je bij belangrijke mijlpalen in je leven financieel advies wilt. Met ons als financieel adviseur aan je zijde kun je erop vertrouwen dat jouw financiële keuzes passen bij jouw wensen en behoeften voor nu én voor de toekomst.

Wij stemmen ons advies altijd af op jouw persoonlijke situatie. In een eerste gesprek gaan we samen met jou na waar je naar op zoek bent, wat je verschillende opties zijn en hoe die aansluiten op jouw toekomstplannen. Zo kunnen we samen tot een oplossing komen die enerzijds bij je situatie past en die anderzijds voordelig uitpakt voor je portemonnee. Daardoor houd je dankzij ons advies vaak geld over voor leukere zaken dan het betalen van je maandlasten.

Wij gaan verhuizen

Hypotheekadvies én begeleiding bij de aankoop van je huis

Het afsluiten van een hypotheek is een mijlpaal waarbij veel mensen graag een hypotheekadviseur in de arm nemen. Het is lastig keuzes maken met tientallen verschillende hypotheekaanbieders met ieder weer eigen voorwaarden en een eigen rentepercentage. Ook komt er heel veel kijken bij het aanvragen van een hypotheek. Van het bestuderen van alle kleine lettertjes tot het op tijd aanleveren van de juiste documenten. Wil je er zeker van zijn dat dit allemaal vlekkeloos verloopt en dat je niets vergeet? Schakel dan Van Bruggen Adviesgroep in Harderwijk in voor hypotheekadvies.

Vind je het daarnaast prettig om bij de aankoop van je nieuwe woning goed begeleid te worden? Ook dan zit je bij ons helemaal goed. Wij bieden naast hypotheekadvies ook aankoopbegeleiding. Dit houdt in dat we je kunnen adviseren over het uitbrengen van een goed bod, passende ontbindende voorwaarden en andere zaken waar je op moet letten. Bovendien zijn we als een van de eersten op de hoogte van nieuw woningaanbod in en om Harderwijk. Daardoor maak jij een extra goede kans om je droomwoning in deze regio te vinden.

Dus: zoek je naar de combinatie van makelaardij en hypotheekadvies om daarmee sterker te staan in je zoektocht naar een eerste huis of een volgende woning? Weet dan dat je daarvoor niet op twee verschillende plekken hoeft aan te kloppen. Bij ons vind je beide onder één dak.

Advies over je lopende hypotheek

Ook als je hypotheek al een tijdje loopt, kan het prettig zijn om een hypotheekadviseur te laten meekijken. De hypotheek die je op dit moment hebt lopen, is niet altijd de voor jou voordeligste optie. Er kan van alles zijn veranderd in je persoonlijke of financiële situatie waardoor een ander product inmiddels beter past. Wij verdiepen ons hier graag in voor jou. We kijken of jij kunt besparen op je hypotheek of de bijbehorende verzekeringen, zodat je voortaan minder kwijt bent aan maandlasten. Het oversluiten van je hypotheek kan je soms wel duizenden euro’s per jaar schelen. En dat zelfs na aftrek van de boeterente.

Daarnaast denken we graag mee over andere hypotheekvragen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Kan ik een zzp-hypotheek afsluiten en, zo ja, voor welk bedrag?
 • Welke verzekeringen zijn nuttig om naast mijn hypotheek af te sluiten?
 • Kan ik een hypotheek afsluiten als ik al met pensioen ben? (Ja, een seniorenhypotheek biedt vaak mogelijkheden.)
 • Kan ik mijn bestaande hypotheek verhogen, bijvoorbeeld voor het financieren van een verbouwing?
 • Kom ik in aanmerking voor een hypotheek voor een verhuurwoning?
 • Wat moet ik regelen voor mijn hypotheek als het einde van de rentevaste periode in zicht is?
 • Waar doe ik goed aan qua hypotheek als mijn pensioen steeds dichter bij komt?

Heb je vragen over je bestaande hypotheek? Laat ons meekijken naar voor jou voordelige opties. Een vrijblijvende check van je huidige hypotheek is altijd gratis.

Gratis hypotheekcheck

Meer financiële ruimte creëren?

Ga je richting je pensioen en kun je wel wat extra geld naast je gebruikelijke pensioeninkomen gebruiken? Of heb je mooie plannen om bijvoorbeeld je huis te verbouwen of een tweede woning te kopen? In al die situaties is het vaak prettig om extra financiële ruimte te creëren voor jezelf. Dit kan door geld te besparen of door – als je daar de juiste kennis voor hebt – geld te beleggen. Maar soms liggen de financiële mogelijkheden haast voor het oprapen. Je hypotheek biedt wellicht kansen om extra geld te lenen.

Weet je bijvoorbeeld dat er overwaarde op je woning rust, bijvoorbeeld door de stijgende huizenprijzen en/of door tussentijdse aflossingen op je hypotheek? Dan kun je die overwaarde misschien verzilveren en zo besteden aan de doelen die jij voor ogen hebt. Denk aan het verbouwen van je huis of het kopen van een tweede woning (voor jezelf, voor je kinderen of voor de verhuur).

Het opnemen van je overwaarde kan op veel meer manieren dan alleen door te gaan verhuizen. Je kunt hiervoor wellicht een krediethypotheek of een opeethypotheek afsluiten. En zo zijn er nog meer opties voor een tweede hypotheek. Zo krijg je tegen de huidige lage hypotheekrente een extra bedrag aan budget in handen voor jouw mooie plannen. Hoe dat zit? En welk van de opties voor jou gunstig is? Daarover adviseren wij je graag.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Harderwijk krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers en opdrachtnemers (zzp ’ers) krijgen geen variabele beloning. Opdrachtnemers van Van Bruggen Adviesgroep Harderwijk werken op basis van een urendeclaratie met een vaste vergoeding van 35 euro per uur. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Ook voor andere financiële vragen

Elke levensfase en mijlpaal brengt weer andere financiële vragen met zich mee. Als starter ben je wellicht benieuwd hoeveel je ouders jou belastingvrij kunnen schenken. Als vijftigplusser wil je eerder weten hoe je je pensioen goed kunt regelen. En als twintiger of dertiger vraag je je misschien af hoe je je financieel goed voorbereidt op samenwonen of kinderen krijgen.

Gelukkig kunnen we bij Van Bruggen Adviesgroep in Harderwijk in elke levensfase naast je staan. Ons financieel advies gaat namelijk veel verder dan enkel advies over je hypotheek. We kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren over:

 • wat je financieel moet regelen na een scheiding;
 • een goede pensioenplanning waarmee jij straks voldoende pensioen hebt opgebouwd;
 • (belastingvrij) schenken aan je (klein)kinderen;
 • een huis kopen samen met je partner;
 • het afsluiten of oversluiten van passende verzekeringen;
 • energiebesparende maatregelen voor je woning financieren.

Voor persoonlijk én deskundige advies voor jou

Kenmerkend voor Van Bruggen Adviesgroep in Harderwijk is dat we je op een persoonlijke manier verder helpen, met alle aandacht voor jouw vraag en behoeften. Dat laten we je dan ook graag zien.

Van Bruggen Adviesgroep in Harderwijk staat voor:

 • Financieel advies tegen een scherpe prijs
 • Ruime ervaring met hypotheken, financiën en pensioen
 • Ook voor deskundig verzekeringsadvies
 • Samenwerking met tientallen geldverstrekkers (= onafhankelijk advies)
 • Altijd persoonlijke aandacht en heldere uitleg
 • Makelaardij én financieel advies op één plek
 • Zes dagen per week beschikbaar

Plan jouw eerste afspraak in

Wil je weten hoe we jou met ons advies kunnen verder helpen? Dat bespreken we graag met je in een eerste kosteloos gesprek. Laten we een afspraak inplannen voor een gesprek. Dan zien we je binnenkort.

Maak een gratis eerste afspraak voor een kennismaking. Dan kom jij alvast meer te weten over je mogelijkheden en weet je precies hoe we jou kunnen helpen.

Maak direct een afspraak
KvK: 73054496AFM: 12046296Documenten