Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Let op: Geld lenen kost geld!

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is een eenvoudige vorm van geld lenen. Wanneer je deze lening afsluit ontvang je het afgesproken bedrag in één keer op je rekening. De rente en aflossing staan voor de hele looptijd vast en aan het einde van de looptijd heb je dus de hele lening afgelost. Dit past bij een eenmalige grote uitgave als een auto, een nieuwe keuken of badkamer of heel duurzaam: zonnepanelen voor je huis.

Doorlopend krediet

Het doorlopend krediet is geschikt om wat geld beschikbaar te hebben als je het nodig hebt. Je spreekt met je adviseur een kredietlimiet af. Binnen dit limiet kan jij geld opnemen en aflossen. Vervolgens betaal je rente over het opgenomen bedrag. De hoogte van de rente kan wijzigen, een doorlopend krediet kent namelijk een variabele rente. Je hebt hiermee dus meer vrijheid, maar ook iets meer risico.​

Flexibel krediet

Een flexibel krediet is hetzelfde als een doorlopend krediet. Je leent dus een vooraf afgesproken bedrag. Ook hier betaal je rente en aflossing. Een flexibel krediet, of een doorlopend krediet is handig als je regelmatig geld nodig hebt en een variabel maandbedrag geen probleem vindt. De rente staat namelijk niet vast, de rente van een flexibel krediet is variabel.

Verbouwingslening

Een verbouwingslening is een lening die gebruikt kan worden voor een verbouwing. Omdat deze lening wordt ingezet voor een verbouwing is de vaste rente lager dan standaard. Het leenbedrag, de looptijd en de rente zijn vooraf vastgesteld. Jij bepaalt zelf het bedrag en de looptijd. Onze financieel adviseurs kijken samen met jou of het past bij je financiële situatie. Het leenbedrag bepaalt de rente die je erover betaalt, die staat vast. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Autolening

Een autolening is een lening die gebruikt kan worden voor een auto. Omdat deze lening wordt ingezet voor een auto is de vaste rente lager dan standaard. Het leenbedrag, de looptijd en de rente zijn vooraf vastgesteld. Jij bepaalt zelf het bedrag en de looptijd. Onze financieel adviseurs kijken samen met jou of het past bij je financiële situatie. Het leenbedrag bepaalt de rente die je erover betaalt, die staat vast. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Verantwoord lenen

Een gerust gevoel is belangrijk als je gaat lenen. Bij Van Bruggen Adviesgroep zorgen we dat je goed geïnformeerd bent en toetsen we zorgvuldig of een lening verantwoord is. Wil jij weten wat je kunt lenen en wat dit maandelijks gaat kosten? Bekijk dan onze rekenvoorbeelden

Wil je direct een lening aanvragen? Lees dan hier hoe je een lening kunt aanvragen bij Van Bruggen Adviesgroep.

Contact opnemen

We kunnen ons goed voorstellen dat je met vragen of twijfels zit. Een afspraak maken is zo gemaakt! Maak direct een afspraak. Je wordt dan teruggebeld door een van onze medewerkers. Zij hebben inzicht in de agenda van onze adviseurs. Zo plannen we een afspraak op een moment die jóu uitkomt. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Je kunt ons uiteraard ook altijd direct bellen met het telefoonnummer 0800-1600.

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak