Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

AFSPRAKEN EN BEZOEKEN

Tijdens de lockdown geven wij voorkeur aan advies op afstand. Al onze adviseurs bieden hun advies zowel telefonisch én via videobellen aan.

Weet dat óók met online advies de adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep goed in staat om klanten te helpen met het (ver)kopen van een huis, het afsluiten van de juiste hypotheek en het regelen van de passende verzekeringen. Het is voor sommige klanten wellicht even wennen, maar ervaring leert ons dat ook via de online kanalen, prettig, professioneel en persoonlijk advies zeker goed mogelijk is.

Financieel advies op afstand

De situatie waar we met z’n allen nu mee geconfronteerd worden, kan een hoop onzekerheid en twijfels met zich meebrengen. Wij kunnen ons voorstellen dat je wellicht met vragen zit rondom je financiën. Het is dan fijn om even met een financieel adviseur te schakelen en hem/haar persoonlijk te spreken. Dat kan uiteraard op de vestiging, maar dat kan ook op afstand. Vanaf je eigen bank, van achter je bureau of aan de keukentafel kun je via de telefoon, pc, laptop of tablet webcamadvies krijgen van een onafhankelijk financieel adviseur.

Veelgestelde vragen over de coronacrisis en de woning- en hypotheekmarkt

Op onze site hebben wij de belangrijkste vragen en antwoorden op een rij gezet rond de woningmarkt, hypotheken en verzekeringen in verband met de coronacrisis.

Corona-hypotheek

 

HYPOTHEEK AFSLUITEN IN TIJDEN VAN CORONA

Consumenten die nog geen hypotheek hebben en op huizenjacht zijn, zullen zich de vraag stellen ‘wat zijn de gevolgen van de coronacrisis op mijn inkomen?’ Kun je nog wel een hypotheek afsluiten? Ontdek direct de mogelijkheden.

CORONA EN HET BETALEN VAN JOUW HYPOTHEEK

De coronacrisis heeft grote financiële gevolgen voor veel huishoudens. De overheid heeft verschillende maatregelen getroffen om veel bedrijven en particulieren zo goed mogelijk door deze crisis heen te leiden. En vaak is er ook een mogelijkheid tot uitstel van je aflossingsverplichting van je hypotheek als je de maandelijkse hypotheeklasten moeilijk meer kunt betalen. Bekijk ons advies.

Corona-betalen-hypotheek

WAT DOET CORONA MET DE HUIZEN- EN HYPOTHEEKMARKT

Wat de gevolgen van het coronavirus op de middellange termijn voor de woning- en hypotheekmarkt huizenmarkt betekenen, zal vooral afhangen van de economische gevolgen van deze crisis. De onzekere tijd zal voor een deel van de consumenten reden zijn om de rente voor een lange periode vast te zetten, voor zover ze dat nog niet gedaan hebben. Lees meer over de gevolgen.

VERRUIMING VANGNET NATIONALE HYPOTHEEK GARANTIE VANWEGE CORONACRISIS 

Veel geldverstrekkers bieden klanten die in betalingsproblemen dreigen te komen als gevolg van de coronacrisis, uitstel van betaling gedurende bijvoorbeeld drie maanden. Is de hypotheek met NHG afgesloten, dan biedt NHG geldverstrekkers de mogelijkheid om een zogenaamde Woonlastenfaciliteit af te sluiten voor de klant. NHG staat dan extra borg richting de geldverstrekker dat dit bedrag wordt terugbetaald. Lees hier meer.

HOE RAAKT DE CORONACRISIS MIJN PENSIOEN? 

De pensioenfondsen hebben zwaar te lijden onder de coronacrisis. Er zijn twee oorzaken aan te wijzen voor de dalende dekkingsgraden. Wat betekent dat voor jouw pensioen? Lees het hier.

Corona-financiele-vragen

FINANCIELE VRAGEN EN CORONACRISIS

Onzekerheid is nooit fijn, maar onzekerheid rondom je financiën is extra vervelend. In de rare periode waar we met z’n allen nu in leven, ontstaan er vragen. Juist in deze tijd wil je zekerheid. Wij hebben een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet rondom jouw financiën en de coronacrisis. Bekijk direct de vragen en antwoorden.

CONTACT OPNEMEN

We kunnen ons goed voorstellen dat je in deze tijd met vragen of twijfels zit. Een afspraak maken is zo gemaakt! Vul hieronder jouw gegevens in. Je wordt dan teruggebeld door een van onze medewerkers. Zij hebben inzicht in de agenda van onze adviseurs. Zo plannen we een afspraak op een moment dat jóu uitkomt. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Je kunt ons uiteraard ook altijd direct bellen met het telefoonnummer 0800-1600.

Reviews over Van Bruggen Adviesgroep op Klantenvertellen

Reviews over Van Bruggen Adviesgroep op Klantenvertellen

Reviews over Van Bruggen Adviesgroep op Klantenvertellen

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste (rente)nieuws.

 

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak