Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Enschede Minkmaatstraat 134 C
7514 EG Enschede
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Enschede

Makelaar in Enschede

Een huis kopen of verkopen in Enschede doe je niet dagelijks. Je krijgt dan ook veel voor je kiezen als je die spannende stap zet. Bezichtigingen, koopcontracten, clausules, energielabels en onderhandelingen – er komt van alles voorbij. Hoe kun jij zo gunstig mogelijk een nieuw huis in Enschede kopen of je huidige woning in deze omgeving goed verkopen? Daar kan Nadine je als ervaren makelaar in Enschede bij helpen. Samen met de financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Enschede staat zij voor je klaar bij aan- en verkoop.

Maak een gratis afspraak

Makelaar Enschede voor uitgebreide begeleiding bij aan- en verkoop

Je staat er niet alleen voor in je zoektocht naar een nieuwe woning of bij de verkoop van je huis. Nadine is een ervaren makelaar in Enschede en omgeving. Zij heeft al veel mensen uit de omgeving begeleid bij de aankoop en verkoop van een huis in Enschede. Daardoor kent hij de lokale woningmarkt als zijn broekzak en weet hij precies wat van belang is om je woning gunstig te verkopen of om een passende nieuwe woning aan te kopen. En als je de perfecte woning of de juiste verkoper hebt gevonden, dan zorgt Nadine er ook voor dat alles perfect geregeld wordt.

Financieel advies onder één dak

Bij een huis kopen of verkopen in Enschede komt meer kijken dan alleen het vinden van en bieden op een huis. Ook moet je financieel van alles regelen. Zo ben je vast benieuwd hoeveel jij maximaal aan hypotheek kunt krijgen voor je droomwoning. Hoeveel bedraagt je budget, ook rekening houdend met de eventuele overwaarde op je huidige huis en de lopende hypotheek? En als je dan een huis koopt, bij welke hypotheekaanbieder ben je dan gunstig uit? Welke verzekeringen heb je eventueel nodig? Al die vragen kunnen wij voor je beantwoorden.

Nadine werkt bij Van Bruggen Adviesgroep als makelaar in Enschede. Naast Nadine is bij ons ook een financieel adviseur aan de slag. Hij kan je bijstaan met hypotheekadvies over een passende nieuwe hypotheek en met breed financieel advies over je volledige situatie, bijvoorbeeld door ook een blik te werpen op je verzekeringen. Zo kun je gerichter op zoek gaan naar een ander huis en weet je zeker dat alles financieel gezien goed geregeld is. Tot aan een perfect gecontroleerde hypotheekakte aan toe.

Gratis waardebepaling voor je huis in Enschede

Hoe helpen we je als aankoopmakelaar in Enschede?

Als aankoopmakelaar in Enschede kan Nadine je begeleiden bij het volledige aankoopproces van een nieuwe woning. Of je nu een eerste huis koopt of gaat verhuizen, het is niet niks om voortaan in een compleet andere woning te leven. Daarom wil je zeker weten dat het huis daadwerkelijk de droomplek is die je zoekt. En dat je niet op onaangename verrassingen stuit, zoals onverwachte asbest of een nieuwbouwwijk die een jaar later pal voor je deur opduikt. Nadine behoedt je voor dat alles en zorgt ervoor dat jouw aankoopproces soepel verloopt.

Waarom het fijn is om een aankoopmakelaar in Enschede in te schakelen? Omdat Nadine de woningmarkt in deze regio goed kent, je al kan wijzen op nieuw aanbod voordat het op Funda staat én je kan adviseren over een marktconform bod. Dat levert je vaak financieel voordeel op, scheelt gedoe en bespaart je veel tijd. Het papierwerk is dankzij Nadine altijd volledig in kannen en kruiken.

Aankoopmakelaar in Enschede inschakelen?

Wat kan Nadine betekenen als je een huis koopt in Enschede?

Enschede is een prachtige stad in het oosten van Nederland. Niet gek dus dat je je hart juist aan deze mooie stad hebt verloren. Nadine maakt je graag wegwijs in het aanbod aan bestaande woningen, maar kan je ook wijzen op nieuwbouwprojecten die misschien interessant voor je zijn. Het fijne hieraan is dat je niet zelf Funda hoeft te stalken en dat je vaak al op de hoogte bent van nieuw woningaanbod voordat een grote groep geïnteresseerden ervan afweet. Daardoor kun jij snel toehappen.

Plan vooral een gratis eerste kennismaking met Nadine als aankoopmakelaar in Enschede. Daarin bespreken jullie je woonwensen en geeft Nadine advies over de haalbaarheid ervan. Ook vertelt zij je precies hoe hij jou verder kan helpen.

Bij het kopen van een huis in Enschede kan Nadine je veel uit handen nemen:

 • Zij tipt je als een van de eersten op nieuw woningaanbod dat aan jouw criteria voldoet.
 • Zij begeleidt je bij bezichtigingen, zodat je belangrijke punten niet over het hoofd ziet.
 • Waar nodig tipt zij je op bouwkundige gebreken of opvallende clausules. Dat scheelt gedoe en verrassingen achteraf.
 • Zij helpt je om een passend bod inclusief de juiste voorwaarden uit te brengen (ook op basis van wat volgens de financieel adviseur haalbaar is).
 • Zij doet de onderhandelingen voor je, zodat jij daar zoveel mogelijk uit kunt halen als koper.
 • Zij gaat met je mee tijdens de eindinspectie van de woning en checkt de woning dan nog eens uitgebreid.
 • Wordt het huis van jou en komt het tot een koopovereenkomst? Dan loopt Nadine die nog eens voor je na, zodat alles er correct in staat.

Op die manier kan Nadine vanaf het eerste begin tot aan de eindstreep naast je staan als aankoopmakelaar in Enschede. Tot aan de overdracht van de woning helpt hij je om jouw ideale woning zo gunstig mogelijk en tegen realistische voorwaarden te bemachtigen.

Gratis eerste gesprek plannen?

Schakel Nadine in als verkoopmakelaar in Enschede

Als je een huis wilt verkopen in Enschede staat waarschijnlijk één ding voorop: je woning vlot en tegen een goede prijs en gunstige voorwaarden verkopen. Daar kan Nadine je als verkoopmakelaar in Enschede goed bij begeleiden.

Nadine is dé verkoopmakelaar in Enschede die jou goed kan helpen als je een huis wilt verkopen in Enschede of omgeving. Nadine staat je bij met advies over de beste verkoopstrategie en een marktconforme verkoopprijs. Zij kan je huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren op Funda en andere plekken, leidt de bezichtigingen en onderhandelt met kopers over de prijs. Ook als er een kink in de kabel komt, staat zij als makelaar in Enschede naast je. Zij denkt mee tot aan de overdracht van de woning en neemt jou veel werk uit handen.

Hoe kan Nadine je als makelaar in Enschede helpen bij verkoop?

Als makelaar in Enschede komt zij op voor jouw belangen, doet voor jou de onderhandelingen en leidt het complete verkoopproces in goede banen. Zo kan zij het volgende voor je betekenen:

 • een gratis waardebepaling doen van je woning;
 • advies geven over een passende verkoopprijs;
 • je huis aantrekkelijk presenteren via media als Funda;
 • bezichtigingen begeleiden en vragen van geïnteresseerden beantwoorden;
 • de onderhandelingen leiden over de verkoopprijs en voorwaarden;
 • jou advies geven over de ontvangen biedingen;
 • het koopcontract opstellen volgens de juridische richtlijnen die daarvoor gelden;
 • de eindinspectie van de woning doen;
 • het complete proces tot aan de overdracht begeleiden.

Je huis verkopen in Enschede? Gratis waardebepaling!

Ook al krijg je er waarschijnlijk een fantastische nieuwe woning voor terug, je huis verkopen in Enschede is best spannend. Om te beginnen bij de eerste prangende vraag: wat levert je woning eigenlijk op? Daar kan Nadine je al snel antwoord op geven. Vraag een gratis waardebepaling aan. Dan geeft Nadine je een indicatie van een passende verkoopprijs. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Op zoek naar een makelaar in Enschede?

Of je nu je huidige woning wilt verkopen of een nieuwe woning wilt aankopen, Nadine staat als makelaar in Enschede voor je klaar. Schakel hem in als aankoop- of verkoopmakelaar. Of laten we om te beginnen een gratis kennismaking plannen. Dan laten we je precies weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag een gratis kennismaking of waarde-indicatie aan en ontdek snel hoe we jou als makelaar in Enschede kunnen helpen. Vul daarvoor het formulier hieronder in of neem contact met ons op via enschede@vanbruggen.nl of via 053 – 234 00 04.

Maak een gratis afspraak