Kun jij ook besparen op je maandlasten? Download ons gratis whitepaper hier.
Enschede Minkmaatstraat 134 C
7514 EG Enschede
Opent donderdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Enschede

Van Bruggen Adviesgroep in Enschede

In de jachtige wereld waarin we tegenwoordig leven, moet alles vaak direct en snel geregeld worden. Ook financiële zaken. En dat terwijl je hier waarschijnlijk juist graag rustig voor gaat zitten. Bij Van Bruggen Adviesgroep Enschede nemen we de tijd voor onze klanten. Omdat we écht naar je luisteren en beschikken over de juiste ervaring in het vakgebied, kunnen we je helpen met het vinden van een financiële oplossing die past bij jouw situatie.

Financieel advies in Enschede

Ga jij voor het eerst een huis kopen, en wil je niets over het hoofd zien tijdens deze leuke en spannende periode? Of is het kopen van een huis niet nieuw voor je, maar kun je toch financieel advies gebruiken? Bijvoorbeeld over het afsluiten van een hypotheek wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd bijna bereikt? Wil je inzicht in je pensioen? Ben je benieuwd of je verzekeringen nog geheel up-to-date zijn en je niet te veel betaalt? Of ben je ondernemer en heb je hulp nodig bij het regelen van je financiële zaken? Van Bruggen Adviesgroep Enschede staat voor je klaar. Wij vormen één aanspreekpunt bij advies over je hypotheek, je verzekeringen, makelaardij en diverse andere financiële zaken. Bij ons kun je terecht voor een onafhankelijk, betrouwbaar en goed advies.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Enschede

Financieel adviseur Eric Hobbelink is een rasechte Tukker. Hij is al ruim 30 jaar werkzaam in de financiële sector in het oosten van het land.

Eric Hobbelink, financieel adviseur bij Van Bruggen Adviesgroep Enschede: “Onze klanten lopen vaak tegen een muur van onbekendheid. Ik bied hen een luisterend oor en professioneel advies. Door mijn jarenlange ervaring in de bankwereld spreek ik dezelfde taal als onze klanten en deel ik dezelfde levenservaringen. Mijn expertise ligt dan ook bij het adviseren van senioren en ondernemers.

Het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep Enschede is uitstekend bereikbaar. Of je nu uit Enschede komt, of daarbuiten. Omdat wij ons net buiten de singels bevinden, kun je gratis parkeren voor de deur.

Maak direct een afspraak

Samenwerking met andere professionele partijen

Bij Van Bruggen Adviesgroep hebben we één overkoepelend doel: we willen je voorzien van voldoende financiële kennis en zekerheid, zodat je goed voorbereid bent op de toekomst. Het beste advies geven we daarin niet alleen, maar samen met andere professionele partijen. Zo werkt Van Bruggen Adviesgroep Enschede samen met bijna alle geldverstrekkers, makelaars, een lokale notaris, een taxateur, een bouwadviesbureau en verzekeraars, zodat je met al je financiële vraagstukken bij één partij terechtkunt.

Plan een afspraak
Besparen op je maandlastenBesparen op je maandlasten
KvK: 70017360AFM: 12047441Documenten