Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Enschede Minkmaatstraat 134 C
7514 EG Enschede
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Enschede

Van Bruggen Adviesgroep in Enschede

Veel financiële vraagstukken hebben best wel wat voeten in de aarde. Zo komt er veel op je af als je een nieuwe woning gaat kopen. Wat moet je daarvoor zoal regelen? Hoeveel heb je te besteden? Aan welke verzekeringen moet je denken? Hetzelfde geldt als je gaat scheiden, verzekeringen wilt afsluiten, je overwaarde wilt verzilveren of een andere prangende financiële vraag hebt. Hoe groot of klein jouw vraag ook is, wees welkom bij Van Bruggen Adviesgroep in Enschede. Met onze expertise kunnen we je zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis of online van dienst zijn.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Enschede

We geven advies over alle financiële vraagstukken: hypotheken, leningen, verzekeringen, belastingen, beleggingen (ook in beleggingspanden), arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en de aan- en verkoop van woningen. Maar ook voor een totaaladvies, bijvoorbeeld als je pensioenleeftijd nadert of als je benieuwd bent waar jouw bespaarmogelijkheden liggen, ben je bij ons kantoor meer dan welkom. Eric, Cyrille, Nadine en Hendrik staan met een grote glimlach voor jou klaar.

We zijn er voor klanten in Enschede, Losser, Glanerbrug, Hengelo en Borne. Ook zelf komen wij uit deze regio; we zijn hier opgegroeid en kennen de woningmarkt in de omgeving maar al te goed. Door onze ruime expertise, jarenlange ervaring én onze eigen ervaringen (bijvoorbeeld met uitvliegende kinderen of met het zelf verzilveren van de overwaarde) kennen we de mogelijkheden en valkuilen voor het kopen van een huis in deze buurt. En we kennen de markt en weten hoe ook jij daarop een woning kunt bemachtigen of waar je qua hypotheek of verzekeringen op moet letten.

Echt de tijd voor jou als klant

In de jachtige wereld waarin we tegenwoordig leven, moet alles vaak direct en snel geregeld worden. Ook financiële zaken. Dat terwijl je hier waarschijnlijk juist graag rustig voor gaat zitten. Er komt immers nogal wat bij kijken. Bovendien kunnen beslissingen die je vandaag neemt, grote gevolgen hebben voor later. Daarom nemen we bij Van Bruggen Adviesgroep Enschede de tijd voor onze klanten. Omdat we écht naar je luisteren en beschikken over de juiste ervaring in het vakgebied, kunnen we je helpen aan een financiële oplossing die past bij jouw situatie.

Wij nemen jou uitgebreid bij de hand bij je financiële vraagstukken. Je bent welkom bij ons op kantoor, maar we komen ook met alle plezier bij jou thuis of helpen je via een online videogesprek verder. Ook buiten onze openingstijden om staan we voor je klaar als dat voor jou beter uitkomt.

Maak een afspraak

Waarom kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep in Enschede?

Financieel adviseur Eric Hobbelink is al ruim 30 jaar werkzaam in de financiële sector in het oosten van het land. Samen met financieel adviseurs Cyrille Marsman  en Hendrik Kooijmans en met office manager en aan- en verkoopbegeleider Nadine Volkerink vormt hij het team van Van Bruggen Adviesgroep in Enschede.

Eric vertelt: “Onze klanten lopen vaak aan tegen een muur van onbekendheid. Ik bied hen een luisterend oor en professioneel advies. Door mijn jarenlange ervaring in de bankwereld spreek ik dezelfde taal als onze klanten en deel ik dezelfde levenservaringen. Mijn expertise ligt bij het adviseren van senioren en ondernemers, maar ook onder meer starters kunnen wij goed begeleiden.”

Daarbij staat Van Bruggen Adviesgroep in Enschede voor:

 • Advies over hypotheken, verzekeringen, beleggen en belasting en meer
 • Al decennialang ervaren in financieel advies in regio Enschede
 • Professioneel en altijd persoonlijk advies
 • Ook aan- en verkoopbegeleiding
 • Specialismen: ondernemers, senioren en starters
 • 100% onafhankelijk advies (keuze uit tientallen aanbieders)
 • Ook advies bij jou thuis of online mogelijk

En wist je dat we ook met alle plezier buiten openingstijden voor je klaarstaan? Nog meer reden om een eerste afspraak te maken. We helpen je graag.

Vrijblijvende eerste afspraak

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Enschede krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Advies over jouw hypotheek

Bij een hypotheek afsluiten, oversluiten of verhogen komt veel kijken. Misschien heb je dat zelf ook al ervaren toen je je in de materie verdiepte. Je kunt kiezen uit tientallen aanbieders, komt allerlei voorwaarden tegen en moet dan ook nog aanvullende keuzes maken voor je rentevaste periode, hypotheekvorm en meer. Alle reden om ons er als hypotheekadviseur bij te betrekken. Wij adviseren je over een passende hypotheek die aansluit op je situatie én voordelig is voor je portemonnee.

We staan bijvoorbeeld voor je klaar wanneer je als starter op zoek bent naar een nieuwe woning, maar ook als je als senior je overwaarde wilt verzilveren door een tweede hypotheek te nemen. Of wanneer je als ondernemer een zzp-hypotheek wilt afsluiten.

En heb je een hypotheek lopen en ben je nieuwsgierig hoe je daarop kunt besparen? Dan zoeken wij graag met jou uit of het oversluiten van je hypotheek jou een mooi bespaarvoordeel oplevert. Je kunt bij ons vertrouwen op eerlijk en volkomen onafhankelijk hypotheekadvies. We vergelijken vele hypotheekaanbieders voor jou, zodat jij met een écht voordelige en passende hypotheek naar huis gaat.

Oversluitgids

Financieel advies voor vijftigplussers

Hypotheken zijn absoluut niet onze enige expertise. Wij bieden breed financieel advies, waarbij we veel belangrijke aspecten meenemen in ons advies aan jou. Zo krijgen we vaak van vijftigplussers de vraag waar zij met hun vermogen goed aan doen. En wat ze zoal moeten regelen voor later. Is het bijvoorbeeld zinvol om je geld te beleggen? Zou een beleggingspand voor jou een slimme stap zijn? Heb je misschien mogelijkheden om een woning voor of met je kind te kopen? Of om een bedrag aan je kind te schenken – het liefst belastingvrij? Ook daarin denken wij graag met je mee.

En we richten samen met jou onze blik op de toekomst. Hoe staat het ervoor met jouw pensioen? En hoe krijg je het voor elkaar dat je er straks na je pensioen net zo financieel gezond bij zit als nu? Ook dat zoeken wij voor je uit in ons uitgebreide pensioenadvies. We kijken bijvoorbeeld of je je overwaarde kunt verzilveren, welke bespaarkansen je hypotheek of verzekeringen bieden, en wat belastingtechnisch handig is.

Wil je jouw financiële situatie eens goed laten doorlichten, zodat je er nu én in de toekomst financieel gezond bij zit en zodat je geen bespaarkansen laat liggen? Laten we dan een vrijblijvend eerste gesprek plannen.

Vrijblijvend eerste gesprek

Je hoeft hiervoor overigens niet naar ons kantoor te komen. We komen ook graag bij jou thuis om je verder te helpen. Met alle plezier ook meer dan één keer.

Financieel advies voor starters

Ook starters en jongeren zijn bij Van Bruggen Adviesgroep in Enschede van harte welkom voor advies. We maken starters met alle plezier wegwijs in de woningmarkt. Na het eerste gesprek heb jij een precieze berekening in handen van jouw budget voor een woning en van je financiële stand van zaken. En wil je later een aanvullende berekening ontvangen, bijvoorbeeld omdat je inkomen is veranderd of omdat je een woning met andere koopprijs op het oog hebt? Dan kun je altijd kosteloos bij ons terugkomen.

We gaan ook met alle plezier samen met jou op zoek naar aanvullende financiële oplossingen om een huis te kunnen financieren. Ook op deze krappe woningmarkt. Denk aan een Starterslening, een schenking van je ouders of wellicht Duokoop.

Welke financiële vraag heb jij?

Wil jij weten welke hypotheekmogelijkheden je hebt in Enschede en omgeving? Heb je een vraag over je verzekeringen? Of wil je financieel gezien van alles voor de toekomst goed regelen? Wij geven je graag uitgebreid financieel advies over veel meer dan enkel je hypotheek.

Zo kunnen we je adviseren over elk van de volgende vragen:

 • Hoe kun je (los van je hypotheek) extra geld lenen, zo voordelig mogelijk?
 • Wat levert je hypotheek oversluiten jou op en wat kost het?
 • Hoeveel bedraagt je maximale hypotheek voor een nieuwe woning?
 • Kun je je overwaarde verzilveren om een extra financiële buffer te creëren?
 • Welke verzekeringen zijn voor jou nuttig om af te sluiten?
 • Hoe kun je besparen op je belastingen?
 • Kunnen je bestaande verzekeringen of leningen voordeliger?
 • Hoe gaat een beleggingspand kopen in zijn werk en waar moet je op letten?
 • Hoe financier je een verbouwing van je woning?
 • Is beleggen voor jou een slimme zet en hoe pak je dat aan?
 • Hoe kun je je woning verkopen tegen een mooie prijs?
 • Als je een nieuwe woning op het oog hebt, hoe kun je die dan tegen een goede prijs krijgen?
 • Welke mogelijkheden heb jij om geld te schenken aan je (klein)kinderen?
 • Is een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou zinvol en waar sluit je die dan af?

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen

Heb jij een financiële vraag waarbij je deskundige hulp kunt gebruiken? Omdat we snappen dat je je financiële situatie niet zomaar met iedereen bespreekt, ben je bij ons welkom voor een vrijblijvende kop koffie. We komen ook graag bij jou thuis langs als je dat fijner vindt.

Plan je eerste kennismaking - gratis en vrijblijvend – via de knop hieronder. Liever eerst contact met ons? Mail dan naar enschede@vanbruggen.nl of bel naar 053 – 234 00 04.

Plan een gratis eerste gesprek

Het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep Enschede is trouwens uitstekend bereikbaar. Omdat wij ons net buiten de singels bevinden, kun je gratis parkeren voor de deur.

KvK: 80941478AFM: 12047886Documenten