Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Afspraak maken?

Het team van Eemvallei

Van Bruggen Adviesgroep in Eemvallei

Bij de koop van een nieuwe woning kunt u er bijna niet aan ontkomen, de aanvraag van een hypotheek voor de financiering van de woning. Ook bij een grote verbouwing of nieuwbouw, kan een hypotheekaanvraag noodzakelijk zijn. Een hypotheek kan grote invloed hebben op uw financiële situatie in het heden en in de toekomst, waardoor het belangrijk is om uzelf hier goed op voor te bereiden. Onze hypotheekadviseur in Eemvallei van de Van Bruggen Adviesgroep kan u van persoonlijke hypotheekadvies op maat voorzien. Hierbij brengen we de potentiële gevolgen van een hypotheekaanvraag voor uw financiële situatie in kaart. Door onze transparante en persoonlijke service, weet u zo precies waar u aan toe bent bij de aanvraag van een hypotheek.

Financieel advies in Eemvallei

Onze financieel adviseurs bieden u meer dan een hypotheekadvies alleen! Wanneer u bijvoorbeeld momenteel al een hypotheek heeft lopen, kunnen we u waarschuwen als het oversluiten van uw hypotheek aantrekkelijk is. U wilt immers niet teveel betalen voor uw hypotheek. Ook helpen onze financieel adviseurs in Eemvallei u met het regelen van uw verzekeringen en pensioen, een scheiding of bijvoorbeeld het verzekeren van uw groeiende vermogen. Soms is het bijvoorbeeld mogelijk om uw maandlasten te verlagen of de dekking van uw verzekeringen te optimaliseren.

Onze hypotheekadviseur bij de hand

Wilt u meer weten over de diensten van onze hypotheekadviseur in Eemvallei, die voor u interessant kunnen zijn? Of bent u benieuwd welke mogelijkheden u met uw huidige financiële situatie heeft? Onze hypotheekadviseurs schieten u graag te hulp! Samen met u analyseren we uw huidige financiën en zoeken we naar mogelijkheden om uw maandlasten te verlagen of een hypotheek aan te vragen, die aansluit bij de woning die u op het oog heeft. Kom geheel vrijblijvend langs voor een lekkere kop koffie!

Maak direct een afspraak
KvK: 31050085AFM: 12006441Documenten