Onafhankelijk hypotheekadvies in Duiven / Zevenaar

Onafhankelijk hypotheekadvies in Duiven / Zevenaar

Bij Van Bruggen Adviesgroep Duiven kunt u terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies.

Bent u van plan een huis te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor goed hypotheekadvies. 
Gerjam van der Wielen, Van Bruggen Adviesgroep Duiven: "Als hypotheekadviseurs denken wij graag met u mee. Daarbij kijken wij ook naar uw wensen van nu en in de toekomst. Dat doen wij geheel onafhankelijk zodat wij echt op zoek gaan naar uw ideale financiële situatie. Vanuit Duiven helpen wij u graag verder. Van hypotheek tot verzekering: wij regelen het voor u!"

Niet alleen hypotheekadvies

Bent u woonachting in Duiven en omgeving en heeft u vragen over uw hypotheek of verzekering? Dan helpen wij u natuurlijk graag. Bij Van Bruggen Adviesgroep Duiven kijken we verder. Zo nemen wij graag uw verzekeringen onder de loep om te kijken of uw maand bedrag om laag kan of een verzekering tegen betere voorwaarden. Wij denken graag met u mee. Nu & later.

Erkend aankoopbemiddelaar

Gerjam van der Wielen is tevens erkend aankoopbemiddelaar. Zo hebt u het gemak van financiering en aankoopbegeleiding op één plek. Bovendien staan niet wij maar ú centraal. Dit vertaalt zich onder andere in een betaling die afhankelijk is van het resultaat; de prestatie afhankelijke beloning. Uw en ons belang is dus gelijk; een zo laag mogelijke aankoopprijs! Zo bent u er dus altijd van verzekerd dat wij het maximale resultaat voor u willen behalen. Lees meer.

Financieel advies bij scheiden

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis en u moet ineens heel veel zaken regelen. Uw financiële situatie wijzigt hiermee ook. Onze financieel adviseur Gerjam van der Wielen neemt u graag deze zorg uit handen. Lees meer.

Maak vrijblijvend een afspraak. Bij u thuis of op ons kantoor aan de Visserlaan 9 in Duiven. Het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening. Bel 0800 1600 of maak direct een afspraak.

Maak direct een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep Duiven geeft financieel en hypotheekadvies in oa Duiven, Westervoort, Zeddam, Didam, Zevenaar en Arnhem.

          

Uw adviseur inDuiven
Gerjam van der Wielen
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur

Duiven
Visserlaan 96921 WZ Duiven
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 62130730
Volg Van Bruggen Adviesgroep Duiven

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis en u moet ineens heel veel zaken regelen. Uw financiële situatie wijzigt hiermee ook. Onze financieel adviseur Gerjam van der Wielen neemt u graag deze zorg uit handen. Door zijn samenwerking met Scheidingsexpert Nederland zorgt hij samen met de scheidingsexpert partners dat u er niet alleen voor staat op financieel, fiscaal en juridisch gebied.

Scheiden en financiën

Hoe wordt de kinderalimentatie berekend? Kan ik in mijn huis blijven wonen of moeten wij het verkopen? Wat betekent de scheiding voor mijn pensioen of vermogen? Gerjam van der Wielen helpt u als financieel adviseur bij uw hypotheek, verzekeringen, makelaardij, leningen en overige financiële vraagstukken tijdens uw scheiding. U staat centraal en dat betekent dat u snel bij Gerjam terecht kunt en hij de tijd voor u neemt om u bij uw scheiding bij te staan met financieel advies.

Scheiden en verhuizen

Bent u in gemeenschap van goederen getrouwd en heeft u een koophuis, dan bent u beide voor de helft eigenaar. Jullie hebben dan beide een eigenwoningschuld. Deze is individueel en niet overdraagbaar. Ben u niet getrouwd in gemeenschap van goederen, dan heeft u misschien een andere verdeling afgesproken in de huwelijkse voorwaarden.

Als u in uw eigen huis wilt blijven wonen na de scheiding, of als u wilt verhuizen, dan heeft u waarschijnlijk een nieuwe hypotheek nodig. Hierbij krijgt u te maken met andere normen dan toen u de hypotheek afsloot.

Als onafhankelijk hypotheekadviseur helpt Gerjam van der Wielen om uw financiën inzichtelijk te maken en, als het mogelijk is, met de herfinanciering van uw woning of met een nieuwe hypotheek voor uw nieuwe woning.