Duiven

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Duiven

Van Bruggen Adviesgroep in Duiven

Bent u van plan een huis te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor goed hypotheekadvies. 
Gerjam van der Wielen, Van Bruggen Adviesgroep Duiven: "Als hypotheekadviseurs denken wij graag met u mee. Daarbij kijken wij ook naar uw wensen van nu en in de toekomst. Dat doen wij geheel onafhankelijk zodat wij echt op zoek gaan naar uw ideale financiële situatie. Vanuit Duiven helpen wij u graag verder. Van hypotheek tot verzekering: wij regelen het voor u!"

Plan een afspraak

Niet alleen hypotheekadvies

Bent u woonachting in Duiven en omgeving en heeft u vragen over uw hypotheek of verzekering? Dan helpen wij u natuurlijk graag. Bij Van Bruggen Adviesgroep Duiven kijken we verder. Zo nemen wij graag uw verzekeringen onder de loep om te kijken of uw maand bedrag om laag kan of een verzekering tegen betere voorwaarden. Wij denken graag met u mee. Nu & later.

Erkend aankoopbemiddelaar

Gerjam van der Wielen is tevens erkend aankoopbemiddelaar. Zo hebt u het gemak van financiering en aankoopbegeleiding op één plek. Bovendien staan niet wij maar ú centraal. Dit vertaalt zich onder andere in een betaling die afhankelijk is van het resultaat; de prestatie afhankelijke beloning. Uw en ons belang is dus gelijk; een zo laag mogelijke aankoopprijs! Zo bent u er dus altijd van verzekerd dat wij het maximale resultaat voor u willen behalen. Lees meer.

Financieel advies bij scheiden

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis en u moet ineens heel veel zaken regelen. Uw financiële situatie wijzigt hiermee ook. Onze financieel adviseur Gerjam van der Wielen neemt u graag deze zorg uit handen. Lees meer.

Maak vrijblijvend een afspraak. Bij u thuis of op ons kantoor aan de Visserlaan 9 in Duiven. Het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening. Bel 0800 1600 of maak direct een afspraak.

Maak direct een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep Duiven geeft financieel en hypotheekadvies in oa Duiven, Westervoort, Zeddam, Didam en Zevenaar.

 Gecertificeerd aankoopbegeleider in Duiven     Scheidingsexpert in Duiven    Erkend hypothecair planner in Duiven

KvK: 62130730AFM: 12047013Documenten