Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Afspraak maken?

Het team van Delft

Van Bruggen Adviesgroep in Delft

Bent u van plan om een nieuwe woning te kopen, of uw huidige woning uit te breiden? Wellicht kunt u enige hulp dan goed gebruiken! Een dergelijke beslissing in uw leven brengt niet alleen spannende momenten met zich mee, het kan ook een grote invloed op uw financiële situatie in de toekomst hebben. Om die reden is het van groot belang om de mogelijke gevolgen van een hypotheekaanvraag of het afsluiten van verzekeringen, vooraf goed uit te diepen. Onze hypotheekadviseur in Delft kan u hierbij helpen! Met een persoonlijk hypotheekadvies weet u hoe uw financiële situatie er in de toekomst uit kan komen te zien, na een dergelijke beslissing. Een transparante en persoonlijke service staan hierbij voorop, zodat u exact weet waar u aan toe bent met de aanvraag van een hypotheek.

Passend advies op maat

Een hypotheek aanvragen doet u niet zomaar! Eerst zult u willen weten welke gevolgen dit voor uw financiële situatie in het heden en de toekomst heeft, wat de risico’s van een hypotheekaanvraag zijn, enzovoorts. Ook in andere situaties, zoals het afsluiten van verzekeringen, een scheiding of het verzekeren van uw groeiende vermogen, kan een passend advies gewenst zijn. Onze financieel adviseurs staan voor u klaar! Samen met u lichten we de verschillende mogelijkheden door, tot we de perfecte oplossing voor uw situatie gevonden hebben.

Onze hypotheekadviseur in de buurt

Wilt u meer weten over de financiële gevolgen van het aanvragen van een hypotheek of het afsluiten van verzekeringen in uw situatie? De financieel adviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep in Delft staan u graag bij! Zowel voor, tijdens, als ook na de hypotheekaanvraag. Wij monitoren de hypotheekmarkt bijvoorbeeld voortdurend, om te kijken of het oversluiten van uw hypotheek aantrekkelijk kan zijn voor u. Maak geheel vrijblijvend kennis met onze adviseurs!

Maak direct een afspraak
KvK: 27301215AFM: 12016943Documenten