Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Brunssum
Afspraak maken?

Het team van Brunssum

Van Bruggen Adviesgroep in Brunssum

Het kopen van uw eerste woning, het uitbreiden van uw huidige woning wegens de komst van een kind, enzovoorts, zijn spannende momenten. Niet alleen is het ontzettend leuk om een nieuw of groter huis te hebben, ook kunnen dergelijke veranderingen een behoorlijke invloed op uw financiële situatie hebben. Om die reden is het belangrijk om vooraf goed op de hoogte te zijn van de gevolgen van een hypotheekaanvraag, het afsluiten van verzekeringen, enzovoorts. Onze hypotheekadviseur kan u passend hypotheekadvies op maat geven. Zo weet u waar u aan toe bent en hoe uw financiële situatie er in de toekomst uit komt te zien! Wij bieden u een transparante en persoonlijke service, zodat u alle mogelijkheden kunt afwegen.

Plan een afspraak

Hypotheekadvies in Brunssum

De aanvraag van een hypotheek heeft voor ieder huishouden andere gevolgen, immers de financiële situatie is bij niemand gelijk. Met een persoonlijk hypotheekadvies van de financieel adviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep, bent u goed voorbereid op de toekomst! Samen met u kijken we welke mogelijkheden u heeft en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn voor uw toekomst. Ook na de aanvraag van een hypotheek staan we u bij, door de hypotheekmarkt continu te blijven monitoren. Soms kan het oversluiten van uw hypotheek bijvoorbeeld erg aantrekkelijk zijn! Wij waarschuwen u in zo’n situatie.

Vrijblijvende kennismaking met onze adviseurs

Wilt u een hypotheek aanvragen, maar twijfelt u nog tussen verschillende mogelijkheden? De financieel adviseurs in Brunssum van de Van Bruggen Adviesgroep helpen u graag! We geven u inzicht in de mogelijkheden, we proberen te kijken naar opties om uw maandlasten te verlagen en zoeken naar een ideale dekking van uw verzekeringen. Kom eens langs en drink geheel vrijblijvend een kop koffie met een van onze professionele financieel adviseurs!

Maak direct een afspraak
KvK: 51258889AFM: 12039784Documenten