Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Amsterdam-West Delflandlaan 1
1062 EA Amsterdam
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amsterdam-West

Van Bruggen Adviesgroep in Amsterdam-West

Het afsluiten of oversluiten van een hypotheek, het regelen van jouw verzekeringen en alle beslissingen rondom jouw pensioen kunnen erg ingewikkeld zijn. Voor veel mensen helaas té ingewikkeld. Deze financiële producten hebben echter wel een grote invloed op jouw financiële situatie en daarmee jouw dagelijks leven. Het is daarom belangrijk dat jij je goed laat adviseren als het om financiële vraagstukken gaat. Maak gebruik van een specialist, want een verkeerde beslissing kan grote gevolgen hebben.

Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam-West

Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam-West is gevestigd in het Regus pand (Queenstower) aan de Delflandlaan 1. Onze adviseurs staan hier altijd voor je klaar en beantwoorden hier al jouw financiële vragen. Of het nu het regelen van een hypotheek of het behandelen van een complex dossier betreft, zij helpen je graag!

Voor wie zijn wij er? > 

Nieuwbouw in Amsterdam

Denk je dat er in Amsterdam geen nieuwbouwwoning te vinden is? Dat is zeker niet het geval. Er zijn een aantal mooie nieuwbouwprojecten die van start gaan in Amsterdam. Heb jij interesse in een nieuw appartement in het Bajeskwartier in Amsterdam-Oost, een rijwoning van het project Kreekrijk in Asssendelft (dichtbij Amsterdam) en een appartement in het nieuwbouwproject BRISK in Amsterdam Zuidoost. 

Onze nieuwbouw-experts hebben een veel lokale kennis van de nieuwbouwprojecten en kennen alle regels als het gaat om een nieuwbouwhypotheek. Wil je meer weten over een nieuwbouwproject of hoe een hypotheek voor een nieuwbouwwoning werkt? Maak dan gerust een afspraak met één van onze experts.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij ons ben je iedere dag weer verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig financieel advies. Of dit nu jouw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Voor ons sta jij altijd centraal en niet de geldverstrekkers en verzekeraars met wie wij samenwerken. Wij garanderen dat je snel bij ons terecht kunt en dat we de tijd voor je nemen om jou optimaal te adviseren. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers (inmiddels al meer dan 45) en verzekeringsmaatschappijen. Dit in tegenstelling tot jouw bank, die enkel naar de eigen producten kijkt.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Veel gemak: financieel adviseur en makelaar onder één dak!

Het kopen van een (eerste) huis is best spannend. Het is de grootste uitgave die je in jouw leven doet. Een beslissing over de juiste hypotheek maak je daarom ook niet in één dag. Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam biedt een financieel adviseur en makelaar onder één dak. Wij kennen de markt in Amsterdam en omgeving en heb een uitgebreid netwerk. Dit vergroot jouw kansen op de woningmarkt. Zo kan jij je richten op jouw droomhuis, en regelen wij het totaalpakket voor jou. Een fijn gevoel!

Ga naar onze makelaardij pagina Amsterdam-West >

Meer inzicht in jouw pensioen

Jij wilt inzicht in jouw pensioen, hoe gu dat doen? Wanneer u de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, bestaat jouw inkomen uit verschillende onderdelen. Niet alleen jouw inkomen is van invloed op de hoogte van jouw pensioen, maar ook jouw maandlasten spelen een grote rol. Wij geven je een vroegtijdig inzicht in hoe jij er financieel voor staat, niet alleen nu, maar ook voor wat je in de toekomst (wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt) kunt verwachten. Wij kijken samen of jij jouw wensen voor nu en de toekomst kunt vervullen.

Een zeker gevoel met de juiste verzekeringen

Jouw verzekeringen laten aansluiten bij alle keuzes die jij maakt én de situatie waar jij je in bevindt is ontzettend belangrijk. We zijn vaak blij als we alles hebben verzekerd, maar weet dat het heel belangrijk is om juist de verzekeringen met regelmaat na te lopen. Samen met jou kijken we graag verder!

Lees meer over verzekeringen >

Maximale hypotheek berekenen?

Met onze berekentool kan je snel berekenen wat jouw maximale hypotheek kan zijn en een afspraak maken met één van onze adviseurs in Amsterdam.

Online advies ook mogelijk!

Ook met online advies helpen wij jou graag verder met het (ver)kopen van een huis, het afsluiten van de juiste hypotheek en het regelen van de passende verzekeringen. Het is soms misschien even wennen, maar ervaring leert ons dat via online kanalen, prettig, professioneel en persoonlijk advies zeker mogelijk. Wil je liever een afspraak op kantoor? Dan hanteren wij de RIVM-richtlijnen.

KvK: 81647441AFM: 12046888Documenten