Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Amsterdam-Oost Rhijnspoorplein 10-38
1018 TX Amsterdam
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amsterdam-Oost

De financieel adviseurs van Amsterdam

Ons adviesbedrijf bestaat uit 3 medewerkers: Marcel Schoon, Thimo Veenman en Jan Geerling. Doordat wij onderdeel zijn van Van Bruggen Adviesgroep hebben wij toegang tot een landelijk kennisnetwerk.

Marcel Schoon staat altijd met beide benen op de grond en is een enthousiaste klantenman. Hij is een gecertificeerd Financieel Planner (FFP) en in het bezit van alle benodigde diploma's in het kader van de Wet Financieel Toezicht (WFT). Inhoudelijk is hij daarmee een allround sparringpartner voor financiële vraagstukken (wonen, kredietverstrekking, effectendienstverlening, vermogensadvies). Marcel helpt mensen graag verder om hun dromen te realiseren. Marcel werkt al sinds 1994, dus 25 jaar, als financieel adviseur en heeft zijn ervaring opgedaan bij ABN Amro en ING.

Thimo Veenman heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de nieuwbouw sector, zowel projectbouw als kavelbouw. Daarbij ligt zijn kracht in het succesvol oplossen hypotheekvraagstukken voor ondernemers. Maar ook voor consumenten in (tijdelijke) loondienst draait hij zijn hand niet om. Hij begeleidt klanten gedurende het hele hypotheek proces, tot (ver) na de oplevering. Behalve in hypotheken heeft Thimo ook veel ervaring met kredietverstrekkingen en Vermogensadvies. Met Thimo in ons team zijn we compleet en kunnen we elk financieel vraagstuk aan.

Jan Geerling is een zeer clientgerichte allround no nonsens adviseur die 34 jaar financiële ervaring heeft opgebouwd in de bankensector bij ABN AMRO en MeesPierson Private Banking. Jan heeft een zeer brede interesse en weet een fijne band met zijn klanten op te bouwen.  Met zijn jarenlange financiële kennis en klantenervaringen weet Jan zijn relaties goed te begeleiden met het maken van de juiste keuzes voor de  financiering van hun nieuwe woning. Een van zijn slogans is: “Kijk wat je graag wilt. Niets moet!”

Afspraak maken

Voor wie zijn wij er?

Wij zijn er voor mensen met vragen over de financiële gevolgen van wonen, verhuizen, kinderen, werkloosheid, eerder stoppen met werken, ondernemen, arbeidsongeschiktheid, pensioen en overlijden. Met andere woorden, bij de grote gebeurtenissen in een mensenleven staan wij voor u klaar met financiële raad en daad. Vanuit ons kantoor in Amsterdam richten wij ons primair op consumenten en ondernemers aan de oostkant van Amsterdam (vanaf de Amstel) en de omliggende plaatsen Diemen, Weesp, Muiden en Muiderberg. U bent van harte welkom op ons kantoor. Ook komen wij graag bij u langs of zetten we de webcam aan. Aan u de keuze.

 • Wat doen wij zo de hele dag?
 • Wij regelen de hypotheek en verzekeringen bij de aankoop van uw woning.
 • Wij bieden overzicht en inzicht in het geval van een scheiding.
 • Wij zorgen voor lagere maandlasten door uw verzekeringen te analyseren en indien nodig over te sluiten.
 • Wij helpen ondernemers met het opbouwen van een goed pensioen en een passende verzekering tegen arbeidsongeschiktheid.
 • Wij bieden financiële inzicht en rust door het opstellen van een compleet financieel plan.
 • Wij helpen bij het opzetten van een familiebank.
 • Wij houden de actuele rentestanden in de gaten en informeren u als uw maandlasten lager kunnen worden.
 • Wij zijn er ook voor het herschikken van uw persoonlijke leningen en doorlopende kredieten.
 • Wij helpen mensen die moeite hebben met het bewaken van hun budgetten.
 • Wij rekenen uit of u het zich kan veroorloven om eerder te stoppen met werken.
 • Wij rekenen soms ook uit of u het zich kan veroorloven om te scheiden.
 • Wij zijn er ook voor expats. In het Engels geen probleem, Duits lukt ook nog wel. Voor Frans en Spaans moeten wij een vertaalhulp inroepen. Maar, ook dan komen wij er wel.
 • Wij zijn de financiële huisarts voor consumenten en ondernemers.
KvK: 74881590AFM: 12046888Documenten