Geef jij voorkeur aan advies op de vestiging of op afstand? De keuze is aan jou. Lees meer.

Amsterdam-Noord

Kraanspoor 50
1033 SC Amsterdam
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amsterdam-Noord

Financieel advies onder één dak bij Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam-Noord

Bij grote veranderingen in je leven, komen vaak ook grote veranderingen in je financiën kijken. Hierdoor ontstaan er ingewikkelde financiële vraagstukken, die vragen om een vakkundige blik en voldoende kennis van zaken. Van Bruggen Adviesgroep, betrouwbare en onafhankelijke financieel adviseur, lost deze vraagstukken graag samen met jou op. Samen met jou zoeken wij naar een passende oplossing voor jouw situatie.

In Amsterdam is er sprake van een behoorlijk overspannen markt. Zonder aankoopmakelaar kan het heel lastig zijn om een huis te kopen in deze omgeving. Maar ook het verkopen van een huis kan een hele opgave zijn. Daarom staan we bij Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam-Noord voor je klaar met professionele aankoopbemiddeling, verkoopbemiddeling en hypotheekadvies.

Verandert er iets in jouw persoonlijke situatie en wil je daarom bekijken of jouw verzekeringen nog wel bij jouw wensen en behoeften aansluiten? Wil je een woning kopen of verkopen en heb je advies nodig over je nieuwe of bestaande hypotheek? Of wil je graag inzicht krijgen in je inkomsten en kosten voor nu en de toekomst? Bij ons vind je financieel advies in de breedste zin van het woord – namelijk onder één dak. Zo begin jij goed voorbereid aan jouw toekomst.

Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam-Noord

Peter Mak is financieel adviseur bij Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam-Noord. Met ruim 20 jaar ervaring in de hypotheek- en verzekeringsbranche, biedt hij altijd financieel advies op maat. Peter beschikt over het keurmerk financiële dienstverlening én diploma’s als aan- en verkoopmakelaar.

Peter Mak, hypotheekadviseur, financieel adviseur en assistent makelaar bij Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam-Noord: “Ik ben geboren in de omgeving en ken de regionale woningmarkt dus heel goed. Daarom kan ik klanten die advies nodig hebben bij het kopen of verkopen van een woning óf over een nieuwe of bestaande hypotheek, uitstekend helpen. Bij ons ben je onder één dak verzekerd van financieel advies en makelaarsdiensten.”

Maak vandaag nog een afspraak

Ben je benieuwd wat Van Bruggen Adviesgroep voor jou kan betekenen? Maak dan vandaag nog, geheel vrijblijvend, een afspraak bij Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam-Noord. Samen met jou kijken we naar de financiële mogelijkheden voor jouw specifieke situatie en vinden we een oplossing die écht bij je past.

Peter: “Je bent van harte welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam-Noord voor al je financiële vragen. Ik geef je graag advies over allerlei financiële vraagstukken. Van het kopen of verkopen van een woning, tot het afsluiten van een verzekering en het financieren van bepaalde zaken.”

Maak direct een afspraak

KvK: 37127809AFM: 12017769Documenten