Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Amsterdam-Noord Rhijnspoorplein 10 38
1018 TX Amsterdam
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amsterdam-Noord

Weet jij wat er allemaal komt kijken bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek, het regelen van jouw verzekeringen en alle beslissingen rondom jouw pensioen? Voor veel mensen is het helaas té ingewikkeld. Deze financiële zaken zijn van grote invloed op jouw financiële situatie en daarmee jouw dagelijks leven. Laat je daarom goed adviseren over jouw financiële vraagstukken. Verkeerde financiële beslissingen kunnen grote gevolgen hebben. De financieel adviseurs in Amsterdam-Noord helpen je de juiste beslissingen te maken in jouw persoonlijke situatie.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Wanneer je geadviseerd wordt door onze financieel adviseurs ben je iedere dag weer verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig financieel advies. Of je nou vragen over je verzekeringen, pensioen, hypotheek, of overige financiële zaken hebt, bij ons sta jij altijd centraal en niet de geldverstrekkers en verzekeraars met wie wij samenwerken. Daarom garanderen wij dat je altijd snel bij ons terecht kan en dat we de tijd voor je nemen om jou optimaal te adviseren. Betrokkenheid, duidelijkheid en persoonlijke aandacht stellen wij hierbij voorop. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers (inmiddels al meer dan 45) en verzekeringsmaatschappijen. Dit in tegenstelling tot jouw bank, die enkel naar de eigen producten kijkt. Voor wie zijn wij er?

MAAK VANDAAG NOG KENNIS MET ONZE FINANCIEEL ADVISEURS

Pieker niet langer met de zorgen omtrent jouw financiële situatie. Neem vandaag nog contact met ons op en maak je eerste vrijblijvende afspraak. Samen gaan we proberen jouw maandlasten te verlagen en de dekking van jouw verzekeringen te verbeteren, zodat je maandelijks meer overhoudt. Laat je informeren over alle mogelijkheden. Jij kan op ons rekenen, nu en in de toekomst! Bel gratis 0800 - 1600 om een afspraak te maken, de kosten van het eerste gesprek nemen wij uiteraard voor onze rekening.

Veel gemak: financieel adviseur en makelaar onder één dak!

Het kopen van een (eerste) huis is best spannend. Het is de grootste uitgave die je in jouw leven doet. Een beslissing over de juiste hypotheek maak je daarom ook niet in één dag. Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam biedt een financieel adviseur en makelaar onder één dak. Wij kennen de markt in Amsterdam en omgeving en heb een uitgebreid netwerk. Dit vergroot jouw kansen op de woningmarkt. Zo kan jij je richten op jouw droomhuis, en regelen wij het totaalpakket voor jou. Een fijn gevoel!

Ga naar onze makelaardij pagina >

ONLINE ADVIES OOK MOGELIJK!

Ook met online advies helpen wij jou graag verder met het (ver)kopen van een huis, het afsluiten van de juiste hypotheek en het regelen van de passende verzekeringen. Het is soms misschien even wennen, maar ervaring leert ons dat via online kanalen, prettig, professioneel en persoonlijk advies zeker mogelijk. Wil je liever een afspraak op kantoor? Dan hanteren wij de RIVM-richtlijnen.

KvK: 74881590AFM: 12046888Documenten