Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Almelo Brugstraat 9-13
7607 XJ Almelo
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Almelo

Jouw makelaar in Almelo

WONING (VER)KOPEN IN ALMELO

Wil je een woning (ver)kopen? Wij helpen je in Almelo met alles omtrent het (ver)kopen van je woning. Zelfs in de huidige woningmarkt zorgt zij ervoor dat ze samen met jou je droomwoning vindt. Ze helpt je op ieder moment van de dag, zodat het past binnen jouw planning. Doordat bij Van Bruggen Adviesgroep Almelo makelaardij en financieel advies worden gecombineerd, kan er efficiënt worden geschakeld.

MAKELAAR EN FINANCIEEL ADVISEUR ONDER ÉÉN DAK

Alle zaken rondom de aan- of verkoop van je woning én de financiering onder één dak? Bij Van Bruggen Adviesgroep Almelo ben je aan het juiste adres. Die combinatie van een makelaar en financieel adviseur is bewezen succesvol. Hierdoor schakelen we efficiënt en snel bij de verkoop, aankoop en financiering van jouw woning. Dat geeft jou overzicht en duidelijkheid – en bespaart je tijd en geld.

(VER)KOOP VAN JOUW WONING

Wij helpen je bij de bezichtigingen, zorgen dat het bouwkundig onderzoek wordt uitgevoerd en leiden voor jou de onderhandelingen. Komt het tot een koopovereenkomst? Dan kijken wij het koopcontract nog één keer voor je na. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan… en kun jij volop genieten van jouw nieuwe ‘thuis’ in Almelo!