Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Almelo Brugstraat 9-13
7607 XJ Almelo
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Almelo

Makelaar in Almelo

Wil je een woning (ver)kopen? Wij helpen je als makelaar in Almelo met alles rondom het (ver)kopen van je huis. We helpen je om jouw droomwoning te vinden én te bemachtigen. En we kunnen je ook helpen om je woning zo gunstig mogelijk te verkopen. Schakel ons kantoor in voor een gratis waarde-indicatie, voor verkoopadvies of om meer succes te behalen bij de zoektocht naar je nieuwe droomwoning. Ook fijn: bij Van Bruggen Adviesgroep Almelo vind je onder één dak makelaardij in Almelo én financieel advies. Daardoor kunnen we snel schakelen tijdens het spannende (ver)koopproces.

Maak een gratis afspraak

Wij helpen je bij een huis kopen in Almelo

Nadine werkt als makelaar in Almelo en omgeving vanuit Van Bruggen Adviesgroep. Zij kent de markt door en door, heeft jarenlange ervaring op de woningmarkt en weet daardoor maar al te goed hoe jij kans maakt op een fijne woning in de buurt. Is het jou nog niet gelukt om je droomwoning te vinden? Vis je steeds naast het net bij biedingen? Of wil je zeker weten dat je geen woning met verborgen gebreken of vervelende kleine lettertjes koopt? Schakel dan zeker Nadine in als jouw aankoopmakelaar.

Hoe Nadine jou helpt bij een huis kopen in Almelo? Zo bijvoorbeeld:

 • Je krijgt van Nadine als een van de eersten nieuw woningaanbod Soms zelfs voordat het op Funda staat. Daardoor kun je snel toehappen.
 • Doordat onze financieel adviseurs en makelaars onder één dak zitten, kunnen we tijdens de onderhandelingen snel schakelen.
 • Nadine geeft je advies over een passend bod dat én niet te hoog is én interessant is voor de verkopers van het huis.
 • Nadine kan tijdens bezichtigingen meegaan om je te wijzen op mogelijke aandachtspunten. Zo checkt zij als aankoopmakelaar het Kadaster, het bestemmingsplan en de woning zelf. Daarmee voorkom je vervelende verrassingen in de vorm van clausules, verborgen gebreken of omgevingsfactoren waar je niet op had gerekend.

Wat doen we als aankoopmakelaar in Almelo nog meer voor je?

Wij helpen je bij de bezichtigingen, zorgen ervoor dat het bouwkundig onderzoek goed wordt uitgevoerd en leiden voor jou de onderhandelingen. We geven je bijvoorbeeld advies over een bod dat past binnen de markt en dat interessant is voor de verkoper. Daarmee ga je niet overdreven overbieden én vergroot je je kansen op het huis.

Komt het tot een koopovereenkomst? Dan kijken wij het koopcontract nog een keer voor je na. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan en kun je volop genieten van jouw nieuwe woning in Almelo of omgeving.

Schakel Nadine in als aankoopmakelaar

Financieel advies en makelaardij in Almelo op één plek

Het unieke aan ons kantoor is dat wij twee expertises bundelen: makelaardij in Almelo en financieel advies. Aan de ene kant ondersteunen we je als aankoopmakelaar in Almelo bij het kopen van een huis. Nadine helpt je als makelaar in Almelo om de woning van je dromen te vinden én daar een goede kans op te maken.

Aan de andere kant kan een van onze financieel adviseurs je helpen bij de financiële afwikkeling. Dat begint bij het berekenen van je hypotheekmogelijkheden voordat de makelaar voor je op zoek gaat naar een huis. Zo weet je precies wat je te besteden hebt aan een huis. Heb je jouw ideale woning gevonden en is je bod daarop geaccepteerd? Dan kan de financieel adviseur je ook adviseren over een passende hypotheek en die volledig voor je afsluiten.

Ons financieel advies gaat overigens verder dan alleen hypotheekadvies over een hypotheek met lage rente. Zo kijken we ook mee waar je verstandig aan doet met je eventuele lopende hypotheek (meenemen of toch oversluiten). Daarnaast adviseren we je over de diverse hypotheekvormen, rentevaste periodes, voorwaarden en verzekeringen. Vanaf het eerste rente-aanbod tot de ondertekening van de hypotheekakte kunnen we alles voor je in orde maken. Zo weet je zeker dat je financieel goed zit en heb jij daar minder omkijken naar.

Ook voor aankoopadvies bij nieuwbouw

Als makelaar in Almelo kan Nadine je ook bijstaan als je een nieuwbouwwoning koopt. Misschien geef je daar de voorkeur aan boven een bestaande woning. Je kunt nieuwbouw nog helemaal naar jouw smaak laten opleveren en een nieuwbouwhuis heeft vaak een beter energielabel. Wel werkt de aankoop van nieuwbouw anders dan wanneer je een bestaande woning koopt. Spannend? Nee hoor, als makelaar kunnen we ook het aankoopproces van nieuwbouw voor jou in goede banen leiden.

Wil je nog een stapje verder gaan door volledig zelf een huis bouwen? Ook dan kunnen we je bijstaan. Nadine kan je als makelaar helpen bij de onderhandelingen en aandachtspunten voor de aankoop van een kavel. Daarnaast kan een financieel adviseur je bijstaan bij het regelen van het financiële stuk.

Waarom een makelaar in Almelo inschakelen?

Om verschillende redenen is het handig om er niet alleen voor te staan in je zoektocht naar een Almelose woning of bij de verkoop van je huis. Een huis (ver)kopen doe je niet dagelijks. Er is veel waar je op moet letten, het is belangrijk dat alles goed op papier staat en dan wil je ook nog zoveel mogelijk uit de onderhandelingen halen. Bij dat alles kunnen wij je als makelaar in Almelo helpen.

Met Nadine als jouw makelaar in Almelo…

 • …kun je financieel voordeel behalen in de onderhandelingen, doordat je niet meer biedt dan nodig bij de aankoop of zoveel mogelijk opbrengst behaalt met de verkoop van je huis.
 • …heb je een betere kans op een nieuwe koopwoning doordat je snel nieuw aanbod krijgt getipt. Al voordat het online staat.
 • …kun je aan goed en aantrekkelijk bod uitbrengen op de woning van je dromen.
 • …is de verkoop of aankoop op papier perfect geregeld, inclusief kleine lettertjes en eventuele clausules.
 • klopt elk detail van het koopcontract en kom je dus niet voor vervelende discussies met de (ver)koper te staan.
 • …heb je een expert aan je zijde die het ook eerlijk laat weten als je ergens niet goed aan doet.
 • …profiteer je van vlot contact met een makelaar in Almelo én een financieel adviseur op dezelfde plek.

Vanuit ons kantoor aan de Brugstraat in Almelo hebben we al veel mensen uit de omgeving mogen helpen bij de aankoop en verkoop van een woning. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem contact op via 0546 – 23 73 73 of via twente@vanbruggen.nl. Dan helpen we je verder.

Maak een afspraak met Nadine

Wat doen we voor je als verkoopmakelaar in Almelo?

We kunnen niet alleen de aankoop van een nieuwe woning voor je regelen. Als je gaat verhuizen, is het prettig wanneer een verkoopmakelaar in Almelo je bijstaat. Die kan de onderhandelingen voor je leiden, de woning zo gunstig mogelijk presenteren op social media en Funda en op die manier zoveel mogelijk uit de verkoop halen. Kortom: als je een huis gaat verkopen in Almelo staan wij je in veel opzichten bij. Schakel Nadine in als jouw ervaren verkoopmakelaar in Almelo.

De verkoop van een woning is geen kinderspel. Er komt altijd meer bij kijken dan je denkt. Daarom is het fijn als een expert je begeleidt en als diegene werk uit handen neemt. Als verkoopmakelaar in Almelo kan Nadine veel voor je betekenen. Bijvoorbeeld:

 • een gratis waarde-indicatie afgeven van je woning;
 • je woning aantrekkelijk op de foto laten zetten;
 • advies geven over de verkoopstrategie en een passende verkoopprijs;
 • je woning onder de aandacht brengen op Funda en andere platforms;
 • bezichtigingen inplannen en begeleiden;
 • voor jou onderhandelen met geïnteresseerden;
 • advies geven over hoe je het beste uit de onderhandelingen haalt;
 • het koopcontract opstellen;
 • het hele proces vanaf de plaatsing op Funda tot de definitieve verkoop begeleiden.

Zo houd jij tijd over om je op andere dingen – je nieuwe woning bijvoorbeeld – te storten. Dat terwijl je zeker weet dat jij een zo gunstig mogelijke verkoopsom voor je woning krijgt, mogelijk zelfs met een flinke overwaarde.

Vraag een gratis waarde-indicatie aan

Wil je vrijblijvend weten hoeveel jouw woning waard is? Bijvoorbeeld zodat je zeker weet wat je aan een volgend huis kunt besteden? Vraag dan een gratis waarde-indicatie aan. Daarbij beoordelen we aan de hand van jouw woning wat je er ongeveer voor kunt krijgen op de huidige markt. Zo weet je direct meer.

Gratis waardebepaling

Schakel ons in als makelaar in Almelo

Wil jij je zoektocht naar een woning in Almelo succesvol voortzetten? Of wil je bijgestaan worden door een expert bij het verkopen van je huis in Almelo of omgeving? Schakel dan Nadine in als jouw deskundige makelaar in Almelo.

Plan een gratis eerste kennismaking in om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen. We helpen je graag verder! Mail naar twente@vanbruggen.nl of bel naar 0546 – 23 73 73.

Gratis kennismaking