Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.

Maart

Nieuws, Blogs, Vlogs

Toon

Open Huizen Dag: Hoe ga je als koper goed voorbereid op pad?

28 maart 2019

Niet alleen een verkoper van een huis moet weten waar zijn of haar kansen liggen, maar ook als koper zijn er een aantal dingen die je kunt doen ter voorbereiding. Belinda Aartsen van Van Bruggen Adviesgroep, geeft tips.

Zo wordt Open Huizen Dag voor jou als verkoper een succes

22 maart 2019

Een goede voorbereiding is het halve werk. Ook bij de Open Huizen Dag pluk je de vruchten van wat extra tijdsinvestering. Twee keer per jaar, in het voor- en najaar, tussen 11.00 en 15.00 uur stellen verkopers hun huis open en kunnen (potentiële) kopers een kijkje nemen in hun droomhuis.

Bespaar je mee?

14 maart 2019

Je kan op heel veel verschillende manieren geld (be)sparen. Van slim kopen in de supermarkt, tot creatief investeren om vaste lasten te verlagen. Financieel adviseur Desirée de Bondt neemt je mee in de wereld van besparen. Bespaar je mee?

Bespaar je mee?

01 maart 2019

Geld (be)sparen kan op heel veel verschillende manieren. Van aanbiedingen shoppen in de supermarkt, tot slim omgaan met rentes en belastingvoordelen op vaste lasten. Financieel adviseur Desirée de Bondt neemt je mee in de wereld van besparen. Bespaar je mee?